Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OBSŁUGA INTERESANTÓW W RZEKOMYM CENTRUM AKTYWIZACJI BEZROBOTNYCH W PUP |
Co sądzicie o obsłudze bezrobotnych w rzekomym centrum aktywizacji bezrobotnych w PUP Łomża bo pracy to chyba nikomu tam nie znajdą.To co proponują to pracodawcy którzy nie szanują żadnych praw i obsługa jest bardzo nie miła!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OBSŁUGA INTERESANTÓW W RZEKOMYM CENTRUM AKTYWIZACJI BEZROBOTNYCH W PUP |
|
a może wiecie coś na temat kursów jeszcze w tym roku dla bezrobotnych?, np na operatora wózków widłowych? lub innych?
|
|
niemieckiego się uczcie i w nogi
|
|
tajnia czy ile ty tych nicków tam jeszcze masz, takiego ćwoka to nikt nie powinien przyjmować do roboty, bo ty pracodawców nie szanujesz, masz dwie lewe ręce a chciałbyś złote góry...
|
|
A coś słyszeliście o kolejkach od 5 rano po numerek, by móc się zarejestrować jako bezrobotny? Piszę poprawnie po polsku.
|
|
kolejki nadal sa po numerekl,a kursy będą w MOPS na wózki widlowe,prawo jazdy B,C,barman/kelner,sekretarka itd.jezeli jestes zarejestrowany jako bezrobotny to chyba bedziesz mógł skorzystac
|
|
Donald ja pracodawców i tych którzy mnie szanują szanuję tyle że uczciwego pracodawcy szanującego prawo jeszcze nie spotkałem .Nie ładnie tak pisać chamskie posty na forum!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |