sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
handlujący na stadionie w wawie

Witam!

może wiecie gdzie przenieśli się handlarze ze stadionu, z tym że chodzi mi głównie nie o chińczyków a takich o ciemnej karnacji(nie wiem jakiej są narodowości). proszę o podpowiedzi. A może gdzieś jest jakiś tani bazarek w wawie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: handlujący na stadionie w wawie

chodzi ci pewnie o tych ,,cyganów,, lub niektórzy mówią ,,rumuńców'' bez obrazy zeby nie bylo ja slyszałam że na marywilską w wawie się niektórzy przenieśli i mała grupka jest jeszcze w budkach obok dworca tylko ich jest malutko , kurcze to i w łomży sklepy ucierpią, bo jak widziałam bluzki które na stadionie po 30 a w sklepie u nas po 60 to śmiać mi się chciało,

aleks

a w jakiej jest to dzielnicy?

Taaak, ceny rosną, bo transport z Warszawy darmowy nie jest:)

tak właśnie o nich mi chodzi, wiem że zawsze stali niedaleko toalet na stadionie. u nich zawsze można było kupić fajne ciuszki i ceny zawsze były niskie. a tak jak piszesz w łomżyńskich sklepach ceny drugie tyle wyzsze. gdzie jest ta marywilska?
słyszałam że jest też jakiś bazarek gdzieś niedaleko szpitala na banacha ale dokładnie nie wiem na jakiej ulicy

Z tego co mi wiadomo to przenieśli na ul.Bakalarską na Ochocie.
Za ul.Bitwy Warszawskiej 1920 jest przystanek "Hale Banacha" - podobne targowisko do starego stadionu. Dzielnica Ochota,pozdrawiam

tylko taki sklepikarz nie wiezie 1 rzeczy tylko pełen samochód

ja słyszałam tak jak Fazzi że teraz bazar ze stadionu przenieśli na ul.Bakalarską

bazar jest na Bakalarskiej 11 na przeciwko giełdy kwiatowej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org