Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
handlujący na stadionie w wawie |
Witam! może wiecie gdzie przenieśli się handlarze ze stadionu, z tym że chodzi mi głównie nie o chińczyków a takich o ciemnej karnacji(nie wiem jakiej są narodowości). proszę o podpowiedzi. A może gdzieś jest jakiś tani bazarek w wawie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: handlujący na stadionie w wawie |
chodzi ci pewnie o tych ,,cyganów,, lub niektórzy mówią ,,rumuńców'' bez obrazy zeby nie bylo ja slyszałam że na marywilską w wawie się niektórzy przenieśli i mała grupka jest jeszcze w budkach obok dworca tylko ich jest malutko , kurcze to i w łomży sklepy ucierpią, bo jak widziałam bluzki które na stadionie po 30 a w sklepie u nas po 60 to śmiać mi się chciało, aleks
|
|
a w jakiej jest to dzielnicy?
|
|
Taaak, ceny rosną, bo transport z Warszawy darmowy nie jest:)
|
|
tak właśnie o nich mi chodzi, wiem że zawsze stali niedaleko toalet na stadionie. u nich zawsze można było kupić fajne ciuszki i ceny zawsze były niskie. a tak jak piszesz w łomżyńskich sklepach ceny drugie tyle wyzsze. gdzie jest ta marywilska? słyszałam że jest też jakiś bazarek gdzieś niedaleko szpitala na banacha ale dokładnie nie wiem na jakiej ulicy
|
|
Z tego co mi wiadomo to przenieśli na ul.Bakalarską na Ochocie. Za ul.Bitwy Warszawskiej 1920 jest przystanek "Hale Banacha" - podobne targowisko do starego stadionu. Dzielnica Ochota,pozdrawiam
|
|
tylko taki sklepikarz nie wiezie 1 rzeczy tylko pełen samochód
|
|
ja słyszałam tak jak Fazzi że teraz bazar ze stadionu przenieśli na ul.Bakalarską
|
|
bazar jest na Bakalarskiej 11 na przeciwko giełdy kwiatowej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |