Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mózyka |
tytuly fpisywac fajni forumowicze hahahah
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mózyka |
timberland - carry out
|
|
jasiu jesteś cwelem i dziwką :D
|
|
Ktoś się podszył pod oryginała.
|
|
jasiu juz pisze pozef sondowy ..... xDDD i to bez xD !
|
|
1.wlazł kotek na płotek 2. deszcze niespokojne 3.kolorowe jarmarki 4.kormorany 5.złoty krążek
|
|
Jakaś mózyka mi w uszach gra ale nie wiem jaka , coś w tym musi być , chyba jakieś czary......
|
|
a może i mary. Kto to wie.
|
|
to sie nazywa stan halucynogenny!
|
|
NIO...
|
|
ehee
|
|
smile - dziewczyna z Łomży ;D
|
|
pff
|
|
A ja lubię jak grają i śpiewają polski hymn narodowy. To jest przebój nad przeboje i zawsze jest na czasie i topie. Poleczka to się zwie czy jakoś tak , żartuje toż to krakowiak. Tak to krakowiak.... a może jakiś mazurek.Cholera muszę iść na dyskotekę i dokładnie posłuchać.
|
|
dzisiaj bendzie dicko w remizie strazackiej ale nie powiem ci gdzie bo nie umiesz siem zahowac ;d
|
|
uwielbiam muzyke klasyczna, nastrojawa, falujaca melodie.., uwielbiam hejnal marjacki ,i jak wybijaja dwunasta w radiu, wiem ze to glupie , ale tyle mam wspomnien z dziecinstwa ze mnie to rozbraja
|
|
Trudno będę błądził po remizach może znajdę. Jesteś brzydki i okrutny. Chyba się pogniewam.
|
|
wygladasz na osamotnionego, w remizie tyle dziewczyn, wybierzesz jakas lilije, dasz rade, dziewczyny az sie rwa do tanca i nie wstydz sie, bo po co??
|
|
Jestem teraz bardzo samotny , która remiza robi dobrą zabawę ? Muszę już wyjść ale gdzie....no gdzie.....ratunku nie wiem gdzie mam wyjść. A tam gdzieś już grają mój ulubiony hymn.
|
|
wal czlowieku raz sie zyje hihi!!!! jestes glupi jak but to widac, zas ciamajda i nieborak haha!!!
|
|
WYSZEDŁEM , ale czy wrócę , nikt tego nie wie.
|
|
pozdrawiam was serdecznie kochani lomzyniacy, rozumiem wasze rozzalenie, ale tak juz jest, lomza zawsze zostanie dziura!!!! i wszelakie modernizacje nie momoga! dziura!dziura!dziura!dziura!!!!!!!!
|
|
Jasiu potańcz sobie trochę http://www.youtube.com/watch?v=ZkqxkjeVFw8&feature=related
|
|
haha o-zone dragonstea din tei :D haha ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |