Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jest coś dzisiaj w Twierdzy Piatnica ? |
Jak w temacie, Jest dziś coś zorganizowane na Fortach ?? Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jest coś dzisiaj w Twierdzy Piatnica ? |
tam jakaś karuzela jest, a co więcej to nie wiem.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Jest karuzela, quady, zwiedzanie fortów, lody, piwo, trampoliny, jakaś muzyczka przygrywa... przed chwilą odbyło się odsłonięcie tablicy pamiątkowej :) Ludzi około 200 po całym terenie rozrzuconych...
|
|
nie podobaja mi sie takie cuda i dziwy, wole cichy odpoczynek w domu
|
|
no ku mojemu zdziwieniu sporo ludzi :) Byłem zobaczyłem trochę grosza zostawiłem, no i do domu wróciłem. Przynajmniej sie dowiedziałem o Imprezie w Wiźnie za tydzień :) Wiem gdzie będę za tydzień w Sobotę i Niedziele :) Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
disco polo od 20stej 10zł wjazd
|
|
uwielbiam disco polo dobrze zagrane hahahah!!!!!
|
|
kto wygrał ten konkurs picia piwa na czas i ile na to potrzebował?? pytanie jak pytanie,trochę banalne,ale...dzięki za odpowiedzi
|
|
Najlepiej posiedzieć w domu i wszystko wiedzieć i widzieć. http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=21814
|
|
guzik z pe,,,,,,telka,,,,,,,!!!!!!
|
|
o co innego pytałem,ale....no dzięki:) poczytam sobie chociaż
|
|
co to za impreza za tydz w Wiźnie?
|
|
zabawa upsia u psia
|
|
Widać u Was znajomość historii naszego regionu. Bitwa pod Wizną Polskie Termopile 1-10 wrzesień 1939 rok. Inscenizacja Bitwy w dniu 8 sierpnia 2010 roku. Obrona Wizny w dniach 7-10 września 1939. Przeciw 42 200 żołnierzom niemieckim, 350 czołgom, 457 moździerzom, działom i granatnikom i wsparciu powietrznemu Luftwaffe walczyło pod dowództwem Władysława Raginisa 720 Polaków – na jednego Polaka przypadło więc w przybliżeniu sześćdziesięciu Niemców. Tylko kilkudziesięciu polskich żołnierzy dostało się w niewolę niemiecką. Reszta zginęła walcząc do końca, broniąc Ojczyzny. Dowódca dopełnił złożonej wcześniej przysięgi, że żywy nie odda bronionych pozycji. Po wyczerpaniu amunicji i wydaniu rozkazu kapitulacji ostatnim ocalałym podwładnym, sam pozostał na stanowisku dowodzenia i popełnił samobójstwo rozrywając się granatem.
|
|
kolego Maciek o co pytałem??:) najarany jesteś czy co??
|
|
Autor: anias (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 02-08-10 15:17 co to za impreza za tydz w Wiźnie? Była to odpowiedź na pytanie kolegi aniasa, a nie na Twoje. czytaj i myśl, myślenie nie boli, chyba, że wysokie napięcie kopnie.
|
|
myślenie nie boli... kieruj swoje odpowiedzi,tak jak to w tej chwili zrobiłeś:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |