niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Juwenalia 2010

Słyszalem, że w tym roku ma być pezet, grubson i inni. Czy wiadomo cos wam na ten temat ? Czy to tylko plotka?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Juwenalia 2010

Czyli znowu nic ciekawego :/

o Ludzie...maskaraa.

aa własnie.. ;d wie ktoś coś o Juwenaliach tym roku? ;> Kiedy dokładnie się odbędą i kto ma wystąpić ? ;>

Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem,
nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.

- Juwenalia będą po majówce... gwiazdą wieczoru będzie kobieta... albo Wam nie powiem :)
Zaczną się narzekania niepotrzebnie...
Miłego dnia wszystkim.

Znowu "miejska imprezka" ..

będzie fajna imprezka myślę,że to będą najfajniejsze juwenalia z tych co dotychczas się odbyły...
dla następców poprzeczka wysoko zawieszona heh

kortowiada rzadzi!!!!!!!!!!!!!111

Średnio mi się podobają zaproszeni wykonawcy... Ale to moja sprawa wiadomo będzie spora grupa której jak najbardziej odpowiadają. Po prostu uważam, że jeśli juwenalia to powinien dobry polski rock lecieć:D
Aha i ty słoneczko się tak nie lansuj, ciekawe jak wyglądały olsztyńskie juwenalia w pierwszych latach po powstaniu szkoły.

słoneczko wiadomo że nic nie przebije kortowiady ;P

na tych juwenaliach więcej dresa niż studenta hihi

ta z blue caffe ma być i hapysed, także znów cienko. Pierwsze juwenalia w tym mieście będą wtedy, gdy przyjedzie Kazik i świeto będzie dla studentów, a nie dla mieszkańców miasta, bo studenci na zajęciach. Do tego czasu to jest i będzie popylina.

To, co myślę o świecie nie musi być typowe.

wszystkim negatywnie wypowiadającym się proponuję zorganizowanie tego typu imprezy, tak żeby każdy był szczęśliwy...
powodzenia!!!

up

the thruth tracker

28 maja 2010r. mają zagrać Wild Spirit - wschodząca gwiazda z Ostrołęki

http://wildspirit.muzzo.pl/

A po ile kebaby u Wild Spirit, żałośnym reklamom mówmy niet

Pezet ;)

ci co narzekają i tak nie przyjdą bo w ty będą oglądać M jak miłość więc powodzenia w organizacji

Tak, nic nie przebije kortowiady!

Pezet i Grubson?
Nie chce mi się wierzyć ..
No ale jak się coś dowiecie to piszcie ;)

Pomysłowo.

wersje się zmieniają na początku miała być marika lub jamal. teraz słyszałam ze 3oda kru z grubsonem i blue caffe ;))

Jongmen plz

dobrze troche HH wam nie zaszkodzi bo i tak co roku to tylko metalowce wlosami machaja

OCB

Pomysł z Kazikiem bardzo dobry :D

3odakru też dobrze gra :D

też tak uważam kangaro;), chociaż Łomża nie ma pomysłów i zaprasza co roku takie szlaufy komercyjne

KATa ściągnijcie

mi też się nie chce w to wierzyć,pewnie kolejna fantazja
żyć nadzieją...

Blue Caffe, porażka... Sorry, ale 20pare tys za ich koncert to przesada, bo za tą cenę można było ściągnać Myslovitz "kochani" organizatorzy... Maile do chłopaków z Myslovitza, Comy poszły, zespoły były chętne, ale widać, że zawsze przegłosują i wygra chłam. Podobnie było z Irą w zeszłym roku...
Happysad? Ktoś ma złe info :) Na to nie liczmy. Jedna "gwiazda" już jest.
Trochę HH dobra sprawa, bo przynajmniej nie będzie gadania, że sam rock itd na juwenaliach (mimo, że przyjęło się, że to impreza bardziej rockowa).
Przykro mi, ale jak to ktoś nazwał, "poprzeczka", jest, ale jak wcześniej, nisko ustawiona. Porządnych juwenaliów to się chyba nigdy nie doczekamy.

też bym wolał Myslovitz i Happysad :)

Wszystko jasne bedzie Grubson i inni :)
http://www.mmlomza.pl/artykul/jako-pierwsi-prezentujemy-gwiazdy-tegorocznych-juwenaliow-wystapia-min-blue-cafe-oraz-pezet-#comment-72481

Jamal to ciekawe..
Nie no jak grubson i pezet wypali to dużo + dla miasta.W końcu coś w dobrym kierunku.
Dla nie obeznanych Pezet i Grubson to nie Jp i Chwdp ;]

Pomysłowo.

ave satan !!!

a

dzięki za Pezeta i Limo, tylko dlaczego Pezet ma wystąpić w Yamie? Zdecydowanie nietrafione miejsce

Z Pezetem akcja dobrze zjeb***, w tej ciasnej spelunie, czemu nie publicznie na scenie ? Pewnie byłby wtedy za drogi...

dokładnie, zobaczymy jaka będzie selekcja przy wejściu...

Tak Czesio Kata :)Byłoby super. W B-stoku Doda heh

Dokładnie,Pezeta hu**wo usadowili..

Pomysłowo.

Juwenalia 2010 z powodu żałoby i braku kasy zostały ODWOŁANE

Jakiej żałoby, ona już się kończy w niedzielę na szczęście.

no i prawidlowo zrobili z ta yama... przyjda studenci, bedzie wjazd na legitymacje i nie zejda sie miejscowe slumsy i drechy...

i takie społeczniaki jak ty..

Pomysłowo.

co to ma znaczyc? impreza zamknieta? jak wejscie na legitki i tam beda same studenciki to udanej zabawy

pezet to akurat wykonawca bardziej pasujacy do drechow niz do studencikow wiec dla mnie absurdem jest zeby rapera przyjmowac w yamie...

no Łomża to takie trochę super miasto studenckie haha, ale jajca przezabawne robicie w tym nudnym mieście haha na legitymacje , a te z ŻAKa też się liczą ?

ten świat jest jakis nie normalny dzis nie sadzisz?

a na karte biblioteczną wejde?

japierdole... to jest impreza studencka, tak? Dzieci, wpiszcie sobie w google "juwenalia wikipedia" i zobaczcie co to slowo wogole znaczy. Jakby bylo dres party to by byl wjazd na kolorowy dresik... a jak sa juwenalia, to zapewne na legitymacje studencka...
Czesio, a Ty napewno na pezeta bys poszedl HAHAHAHA...

peja bedzie na muszli i grubson a pezet w yamie

I wiem co mowie bo mam w ty swoj udział:)

peja na juwenaliach? pierwsze słyszę, to byłoby zbyt piękne żeby prawdziwe

Wybacz ale samorząd zaczął organizować juwenalia tegoroczne już w listopadzie ubiegłego roku. Mamy 11 maj a juwenalia mają się odbyć za ponad 2 tygodnie i nadal nie ma żadnej informacji dotyczącej godzin występów kapel lokalnych wiem bo ja mam grać w trakcie juwenaliów ze swoim zespołem. Wiec daruj sobie te swoje nędzne filozofie bo studenci chyba nie pojęli co znaczy organizować koncert juwenaliowy dla kapel rockowych. Po pierwsze kapele muszą wiedzieć duzo wczesniej jaki jest termin, po drugie poprzednio doszła mnie informacja że każda kapela ma 15 minut czasu co i tak jest stanowczo za mało bo kapele musi sie nagłośnić rozstawić sprzet i nastroić a to zajmuje trochę czasu. Teraz kilka słów co do rzekomych gwiazd tej imprezy i o tym jakie powinny być juwenalia...

Po pierwsze jak już ktoś wspominał Juwenalia to impreza typowo rockowa wystarczy popatrzeć na wieksze miasta - Kraków czy Wrocław. KIlka zespołów znanych (Myslovitz, Totentanz, Coma) zgłosiło chęc grania u nas na juwenaliach. Ktoś z samorzadu argumentował że Totentanz jest mało znany wiec nie moze grać tylko że w Krakowie ta kapela wystapi na juwenaliach.

Po drugie... artyści hip hopowi nie należą do artystów rockowych wiec ich obecnośc na juwenaliach moim zdaniem nie pasuje do klimatu tej imprezy. Potem poszła propozycja wystepu Blue Caffe. No litości...brak słów

True Faith

Myslovitz o to byłoby coś. Jeśli oni będą to czapki z głów

No no myslovitz, również jestem za.

Kazia

Novack naprawdę??? COMA w Łomży??? Miała być??? Chciała zagrać??? PIĘKNE... Aż trudno uwierzyć, że organizatorzy nie przyjęli tej oferty... Cóż jakie miasto, takie uczelnie, jakie uczelnie tacy studenci, a skoro Tu każdy drech myśli że jest ostry i że na imię ma pezet, to wniosek nasuwa się sam: Blue Caffe wystąpi dla kadry profesorskiej, więc juwenalia będą takie jakie będą... Zastanawiam się tylko czy równanie student=drech jest obarczone logicznym błędem, skoro juwenalia to impreza studencka???
Powodzenia NOVACK na występie i oby dopisała pogoda, atmosfera i życzliwa, rasowa publika!

coś wiadomo już na ten temat?

Jeszcze coś napisze odnośnie organizacji. Z tego co wiem to uczelnia Jański wcześniej zapowiadała ze dołoży pieniądze na orgqanizację. Ostatnio dowiedziałem się że ta uczelnia sie odwórciła plecami. Zrezygnowali ze sponsorowania tej imprezy. Więc budżet na organizację jest naprawdę skurczony i to bardzo ostro i te głównie przez zbyt długie załatwianie wszystkich spraw. Jest też wiele innych czynników czemu ta impreza będzie jedną z tych gorszych. Blue Cafe również nie wystąpi bo za dużo sobie życzą. Zresztą strasznie wkurzały mnie argumenty studentów w samorządzie ze ta kapela nie wystąpi bo oni ich nie znają. Owszem może samorząd nie zna ale spora część np zna i o tym nie pomyśleli. Widać że samorząd myśli tylko o sobie. Była zresztą przydzielona osoba która zajmie sie zespołami i włąśnie dzięki niej zespoły takie jak Myslovtiz i Comy były chętne tylko potem nie wiem jakim cudem samorząd jakby sam zaczął działać mimo że była osoba odpowiedzialna za zorganizowanie kapel. Samorząd studencików sam na własną rękę zaczął załątwiać kapele pod SWÓJ GUST muzyczny i większości naszego społeczeństwa którzy tylko hiphop i techno. Chyba nie zdają sobie sprawy że Juwenalia to impreza rockowa wystarczy brać przykład z większych miast. Powiem szczerze na początku kiedy Jański jeszcze się nie odwrócił (studenci tej uczelni chyba myślą ze przyjdą na gotowe) byłem na prawdę happy że istnieje szansa że wystapią takie kapele ale no cóż...Owszem kapele były chętne a zespół Totentanz który teraz szykuje się do wydania 3 płyty czekał tylko na telefon potwierdzający że mogą grać. Dla tych którzy wątpią że Totentanz byłby dobrym zespołem na Juwenalia odsyłam na ich myspace - http://www.myspace.com/totentanzpoland

Jedyną "gwiazdą" jaka wystąpi podczas juwenaliów będzie Pezet i kabaret DNO który już raz wystąpił 2 lata temu wiec jaki jest zapraszać ten sam kabaret? O to jak prezentują się juwenalia na dzień dzisiejszy w naszym mieście. Moim zdaniem wszystkie uczelnie powinny razem działać. Gdyby tak było można by było spokojnie zaprosić Myslovitz. Niestety uczelnie nie potrafił się dogadać

True Faith

pezet? o matko, a co to ma być? spęd jakiś czy Juwenalia?

a kiedy ta potupaja ?

i tak nauczaja wlasnie zarzadzania

OCB

jak nauczaja nie mowcie o wszystkich studentach tylko oceniajcie prace samorzadu myslicie ze oni pytali studentow bo ja ze nie, tak siedza tam pewnie po znajomosci to co chcecie dorwali sie do kasy to wywalili na byle co

no ja pisałem o pracy samorządu więc mam nadzieję ze powyższy post nie jest kierowany do mnie bo ja wyraźnie napisałem kogo się tyczą moje wypociny.

True Faith

novack20 nie nie do Ciebie tylko chodzilo ze jak mieli takie zespoly do wyboru a wzieli pezeta

a co masz do pezeta?

Pezet to przykład porażki organizatorów... To jest gwiazda? Dobre, bardzo dobre...

Pecet

gniewna ekipa gimnazjalistow bedzie szalec :)

lepszy pezet niż coma. nie lubie darcia ryja i tyle.
gdyby zawitał myslovitz byłoby miło.

Czy Rogucki drze ryj? Hmm, ale to Twoje zdanie... Myslovitz jak najbardziej, ale możemy sobie gdybać. Organizatorzy zj*** akcję i tyle.

w Łomży będą dopiero prawdziwe juwenalia jak PWSiP się rozbuduje zaczną przyjmować więcej ludzi powstaną nowe kierunki itd. będą akademiki ogólnie miasteczko studenckie na Krasce a tak to nie ma mowy ... musi być z min 10 tys. studentów a nie tak jak teraz może z ... 4 tys. jest ...

Hip hop na juwenaliach co zasługa paru cepów z samorządu, którzy podjęli decyzję przy flaszce, pod siebie. Zrobią sobie fotki z pezetem i będą mieli rapowe osiągnięcie.

acidfunk napisał(a):

>lepszy pezet niż coma. nie lubie darcia ryja i tyle.
>gdyby zawitał myslovitz byłoby miło.

Ja tam też ni9e przepadam za Comą ale powiedz mi chłopie od kiedy Coma drze ryja? Czy ty uważasz że wszędzie gdzie grają na gitarach to drą ryja?

Pezet? Pezet to największa porażka tegorocznych juwenalii bo co jak co ale to IMPREZA rockowa a wybieranie takiej gwiazdy spośród Myslovitza Comy czy innych to pokazuje jaki gust ma samorząd studencików którzy nie mają kompletnego pojęcia jak robić Juwenalia. Chcą się pogibać przy Pezecie prosze bardzo. Nie mój biznes tylko ja w tym roku gram ze swoja kapela na juwenaliach a granie w takim towarzystwie to mnie zbiera na wymioty co wyprawia samorzad...

True Faith

to są chyba juwenalia organizowane pod gimnazjalistów, a nie pod studentów ...

http://freelomza.pl/component/content/article/185-juvenalia-2010-ju-tu-tu

"http://freelomza.pl/component/content/article/185-juvenalia-2010-ju-tu-tu"

98 % zespołów na juwenalia to formacje hip hopowe....ręce opadają...czy w samorządzie nikt nie wie jakiego typu imprezy są juwenalia? Juwenalia to impreza na której wsytępuja zespoły rockowe a u nas? SAM Hip Hop jako jedyni rockowi to moja kapela i nic więcej. SAM HH. Jak zawsze Łomża musi być inna :|
Prędzej mnie pochowają w glebie zanim odbędą sie prawdziwe juwenalia w naszym kochanym dresiarskim hiphopowym mieście (*^&%*^@#$)

True Faith

Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią . Prawdziwe juwenalia to impreza głownie rockowa, powinni zagrać jakaś prawdziwą muzykę aa nie HH. Zapewne większosc to beda gimnazjaliści uważajacy sie za dorosłych i wszystkie "dzieciaki JP". W sumie nie ma co wiecej komentować, jakie miasto takie juwenalia.

bo to są juwenalia dla gimnazjalistów, a nie dla studentów, bo u nas nie ma studentów

Witam wszystkich narzekaczy ,widzę że wszyscy porównują Łomżyńskie juwenalia do imprez tego typu w innych miastach i zgadzam się że się różnią a to dlatego że Prezydent Białegostoku np dofinansowuje imprezę kwotą 300 tys zł a prezydent Łomży 10 tys więc różnice są widoczne .Dlatego nie rozumiem dlaczego czepiacie się organizatorów jaka kasa taka impreza .Pozdrawiam organizatorów za determinacje aby ta impreza się odbyła

Dajcie chłopaków z Boys-ów i Zenka Martyniuka z Akcentu... przynajmniej będą skoczne rytmy..

do axella

nie wiem czy wiesz to ju nie chodzi o ile kasy mają do dyspozycji tylko o rodzaj muzyki klase wykonawców. na litość boską od kiedy hip hop i disco polo gosci na juwenaliach? z tego roi się wiejska impreza a nie juwenalia wybacz ale dlatego ,porównuje do innych WIĘKSZYCH miast czytaj uważnie moje psoty

True Faith

novack20 na kortowiadzie grał akcent i grubson, więc jednak gości taka muzyka na juwenaliach. Strasznie płaczesz tutaj na forum, miej chłopie jaja i powiedz organizatorom prosto w oczy co o tym sądzisz, a nie wylewasz nam tutaj swoje frustrację.
pozdrawiam

W koncu bedzie ten Grubson wraz z 3oda Kru czy nie ?? na stronie wykonawcy pisze ze tak a na freelozma ze nie wiec jak to jest ?? Nie ukrywam ze najbardziej na niego czekalem

Łomżyńskie Juwenalia w Piątnicy !!!

sami se jedźcie !!!!!!!!!!!!!!

trzeba bylo je w jeziorku zrobic he

Polecam stronę www.gangsters.pl/index.php?polec=89939

JUVENALIA ŁOMŻA 2010 JUŻ TUŻ TUŻ
Łomżyńskie święto studenckiej braci zapowiada się obiecująco. Program zawiera zawody sportowe, pokazy tańca, koncerty i wiele imprez towarzyszących.
PROGRAM JUVENALIA ŁOMŻA 2010
26 maja - środa
10:00 - Spartakiada - Skate Park, ul. Księżnej Anny
13:00 - Pokaz Tańca Nowoczesnego CT GROUP - Skate Park, ul. Księżnej Anny
15:00 - Zawody Strong Man - Skate Park, ul. Księżnej Anny
18:00 - Wręczenie kluczy do miasta przez Prezydenta Łomży - Hala SP 9
15:00 - 19:00 - Zawody sportowe - boisko Orlik przy ulicy Katyńskiej
27 maja - czwartek
08:00 - 14:30 - Olimpiada Studencka - boisko Orlik przy ulicy Katyńskiej
16:00 - msza święta - kaplica WSZiP im. Bohdana Jańskiego ul. Krzywe Koło
17:00 - Na Wesoło - Wybory Miss Studentów 2010, w przerwach występy zespołów In Dephts i Samuraj Głosów Fonia
20:00 - występ kabaretu DNO
22:00 - nocny maraton filmowy Kino Millenium, ul. Wojska Polskiego
28 maja - piątek
08:00 - 12:00 - Turniej Street Ball - Skate Park, ul. Księżnej Anny
12:00 - 15:00 - turniej siatkówki - Skate Park, ul. Księżnej Anny
15:00 - 18:00 - Rajd PWSIiP
19:00 - wystąpią Majes & Misiek, Sara, Ryhu
20:00 - gwiazda Juvenaliów 2010 - PEZET - Club Yam Caffe
29 maja - sobota
16:00 - zbiórka na starym dworcu PKS i przejazd do Twierdzy Łomża w Piątnicy
18:00 - pokaz tańca Capoeira Unicar Łomża
18:30 - występ zespołU DNA
19:00 - występ zespołu IMPULS
20:00 - plenerowa impreza klubowa - wystąpią: Uncle Roll (Litwa), SAT (Litwa), Mike Wind, Marco Santoro, Paul Conte, Martin Rowse

gufno...

"gwiazda Juvenaliów 2010 - PEZET - Club Yam Caffe" - nie rozumiem jak "GWIAZDĘ" Juwenaliów ma występować w malutkim klubiku ,a nie na otwartym plenerze,ale to nie moja brożka. Jacy studenci(pozdro dla WSIiP ,darzę was szczególną "sympatią" za pewne podpisy) takie Juwenalia.

chwila Damianolo jezeli chodzi o podpisy o osrodku dla uchodzcow to nie PWSIP tylko WSA a to duza roznica

haha smieszne gwiazda juwenaliow w yam cafe.. no i tu pytanie ile za obejrzenie tej gwiazdy trzeba wysmarowac? 20pln 25? dobreee

popieram. jeśli to ma być gwiazda to dlaczego w klubie i na dodatek tak małym występuje a nie na otwartej przestrzeni żeby ludzie mogli się pobawić???
a co do imprezy na fortach będzie tam trzeba jakiś wjazd opłacić?

Po pierwsze czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Juwenalia to impreza typowo studencka to raz.
Dwa, "gwiazda" wieczoru widocznie drogo kosztuje skoro będzie występować w klubie(wejściówka płatna, coś w granicach 5ciu złotych podobno)
Impreza na otwartej przestrzeni odbędzie się na fortach, występ zespołu disco polo + dj'e. Impreza na fortach jest ZA DARMO.

Wszystko jest napisane wyżej, po co zadawać 10 razy te same pytania?

Ale to tylko moje zdanie :)

28.05 Pezet w Yam cafe a 12.06 Grubson w Twierdzy w piątnicy. Wszystko jest na 100 %.

;))

To jest własnie ta wasza mentalność. Każdy z was potrafi tylko krytykować nie znając zupełnie sytuacji w jakiej stanęli studenci. a ty novack skąd niby możesz cokolwiek wiedzieć o pracy samorządu, o tym jakim dysponują budżetem i jak się w ogóle organizuje imprezy tego typu, więc swoje chamskie komentarze na temat organizatorów zachowaj dla siebie bo nawet nikogo z tego grona nie znasz. a jeżeli nie podoba ci się klimat w jakim odbędą się juwenalia to przeprowadź się do Olsztyna albo Białegostoku gdzie miasto wykłada ponad połowę kasy na organizacje takiej imprezy. cwaniak jesteś to ciekawe jakbyś ty zajął się takim przedsięwzięciem.

teraz do wszystkich:
cieszcie się że w ogóle cokolwiek odbędzie się w tym mieście bo juwenaliów miało w tym roku nie być, jedynie zapał i determinacja studentów sprawiła że te juwenalia będą, w prawdzie mocno okrojone ale będą. nie podoba się że nie ma kapel rockowych? to przyjdzie i dajcie studentom na to pieniądze.

tyle w tym temacie :]

Nawet przy najlepszej taktyce decyduje odwaga

to fakt juwenalia w tym roku w Białymstoku były bardzo długie no i trzeba przyznać ze dobrze zorganizowane, strzał w dziesiątkę z wyborem Akcentu ( rumuńskiego) bo naprawdę dobrą imprezę zrobili ... no ale B-stok jest już bardziej miastem studenckim (choć w porównaniu do innych miast trochę mu brakuje) niż Łomża ... Łomża dopiero się rozwija pod względem "edukacji wyższej" więc nie ma co narazie wymagać ... myślę ze jak PWSiP się rozbuduje to i za parę lat w Łomży będą super juwenalia ! ;)

nie mają gdzie tylko na Ks Anny dudnić

ale niby dlaczego nie krytykować?
juwenalia w Łomży w tym roku będą na prawdę słabe,
a dam sobie rękę uciąć, że za te pieniądze można było ściągnąć dużo ciekawsze kapele.
no ale cóż...

po co wogole to organizowac zenada :/ lepiej zrobic to jedego dnia najlepiej w piatek przynajmniej bedzie wieksza frekwencja; przewiduje wielka zamule, pozdro lomza

novack pewnie zaciera rece na wystep DNA.. porażka.

Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^

i tak będzie padać

crank...

a skąd ta informacja że DNA gra?

True Faith

Misiek1989 :

"nie podoba się że nie ma kapel rockowych? to przyjdzie i dajcie studentom na to pieniądze."

o stary a na kapele discopolo panów DJ i innych hip hopowców kasa sie znalazła tylko nie na kapele rockową? wiem że lubisz hip hop ale jedna kapela rockowa to stanowczo za mało. tyle z mojej strony

True Faith

A skąd ty możesz wiedzieć co lubie a czego nie lubie. i zamiast tak gadać to przynajmniej zorientuj się w cenach dobrych zespołów i idioty z siebie nie rób

O K**wa ale juwenalia... Oo
Mike Wind, Martin Rowse - Karol, Tomek... Dje światowi haha

Dobrych zespołów...chociażby Totentanz? Biorą 5000 zł i co z tego padła propozycja a ktoś argumentował ze zespół nie znany? KTO TAM ZASIADA W TYM SAMORZĄDZIE że decyduje o tym czy zespół znany czy nie. Chociażby DeLaCore który mógł zabrać 700 zł a to jest kapela która grała już u nas 2-3 razy wiec daruj sobie o orientowaniu się w cenach. opierdalacie się już od listopada i zorientowaliście się ze TYLKO Pecet bierze 5000 zł? porażka na całej linii. Jeśli ktoś mówi że zespół jest nieznany u nas w mieście a wydał już 2 płyty gra koncerty e całej Polsce to ktoś tu chyba nie bardzo się orientuje co się dzieje na polskim rynku muzycznym. Zresztą za cenę DJów lub jakiś tam formacji discopolo można było co najmniej 203 kapele rockowe zebrać i ja tu do diabła nie mówię o gwiazdach bo jest sporo kapel które grają lepiej niż obecne "gwiazdy". Ja może z siebie robię idiotę wy za to robicie z juwenali imprezę dla gimnazjalistów z rozporkiem w kroku i na żelowanych lalusiów.

True Faith

Poza tym gdyby to ode mnie zależało kto zagra na juwenaliach i jak by to wyglądało to bym zrezygnował z moim zdaniem nie potrzebnych pokazów sportowych (bez przegięć) no i nie brał zespołów formacji HH czy trzasko w polu. Ktoś tu bardzo dobrze napisał ze zespoły były chyba wybierane przy flaszce. Pomyśleliście tylko dresach i hiphopowcach a nikt nie pomyślał że jedna kapela rockowa w bonarze to za mało? czemu nie ma Destylatu, Erio, DeLacore? bo co pieniędzy nie starczyło? wystarczyło zrezygnować z kabaretu który i tak już drugi raz występuje u nas. Robiąc z siebie "idiotę" który nie ma prawa do krytykowania tegorocznych juwenali konćzę swój przekaz pod adresem samorządu studentów.

True Faith

jajonalia

novack potwierdzasz tylko fakt ze guzik wiesz o organizacji takiej imprezy, patrzysz tylko na to co chciałbyś sam zobaczyć, a zapominasz o jednej ważnej kwestii którą trzeba spełnić żeby pozyskać kasę na taką impreze ale juz nie bede mówil o co chodzi bo i tak wydajesz sie na to za tępy żeby to pojąć

zgadzam się z tobą 'misiek1989' ;)

a wie ktoś może czy maraton filmowy w kinie będzie płatny? i czy będzie tylko dla sudentów? bo na ten temat nie ma żadnej informacji

maraton filmowy jest bezpłatny. wstęp na legitymacje studencką, liczą sie również legitymacje z żaka. filmy jakie będziecie mogli zobaczyć to: "Książe Persji" oraz "Autor Widmo"

Śmieszny jesteś gościu :) Widać, że Ty masz pojęcie o organizacji takich imprez haha
Dla Informacji. Skoro ludzie mówią jak wyobrażają sobie juwenalia i widzą błędy organizatorów to znaczy, że je popełniliście i nie wywiązujecie się ze swojej roli i trzeba to przyjąć z pokorą. Taka jest prawda i tak samo nie będę sypał nazwiskami, ale właśnie od was np wiem jakie były propozycje zespołów, jakie w większości były argumenty i co tak na prawdę zrobiliście. Człowieku ogarnij się. Łomża to nie super wielkie miasto, że wszystko się uchowa. A lipę odwaliliście po całości. Widzisz ja np nie organizowałem u nas juwenaliów, ale przeszedłem się do znajomych prywatnych firm, gdzie właściciele razem wykładali 40tyś zł, a to tylko po to, że będą mieli reklame. To wy nie potrafiliście zorganizować się, pozyskać sponsorów, tylko liczyliście, że wszystko się rozwiąże samo. Tu się nie liczy na uczelnie, prezydenta. Trzeba samemu zacząć działać, ale z takim podejściem i pojęciem organizacji to w Łomży dobrych juwenaliów prędko się nie doczekamy.

to u nas mają legitymacje ? w żaku to z tego co wiem to tylko indeksy mają, ale parodia i tak nikt praktycznie nie chodzi do tego kina to teraz studjumenty będą bić rekordy

Pytanie mam - a na DNO też z legitką?

z prezerwatywą

Mam pytanie, wjazd do Jamy jest za okazaniem legitymacji studenckiej czy jest niepotrzebna? I czy jest płatny?

za okazaniem twarzy

Do jamy z tego co mówili za okazaniem legitymacji, więc chyba bezpłatny.

A powiedzcie mi do, do której godziny planowana jest impreza na fortach w sobotę? Dłużej niż do północy?

Na plakacie jest napisane, że wjazd 5 zł.

Jak wrażenia po koncercie Pezeta i Małolata ? ;> Frekwencja była niezbyt wysoka, czy mimo to warto organizować takie występy w naszym mieście ?

Pamiętając Juwenalia z poprzednich 2 lat liczyłem na dużo więcej.
Dwa lata temu impreza na starym rynku była naprawdę udana, rok temu mimo pogody tez był całkiem nieźle.

Wydawało mi się, że wszystko idzie w dobrą stronę, że z roku na rok będzie coraz lepiej. Sponsorzy widzieli jakie tłumy ściągają na Juwenalia więc chyba łatwiej było ich pozyskać niż 2 lata temu kiedy Juwenalia były wielką niewiadomą?

Ludzie czekali na kolejna dużą imprezę, na manifest środowiska akademickiego Łomży. Nie wyszło.

PEZET to najlepszy pomysł tych JUWENALIÓW

5 zł czyli niski koszt a wlasnie to Juwenalia WIEC TAK byc powinno.

a Nie wiem o jakich Gimnazjalistach mowicie ??? chyba tych co kiblują bo Wejściówka za okazaniem DOWODU
;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org