Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki skuter Kupić ? |
SPRZEDAM MAGNUS VANETTI VERSO 4T -praktycznie nowy * Przebieg - jedyne 113 km * 2008 rok - kupiony marzec/kwiecień 2010 * Sportowy cylinder 80 (daje moc ok. 8 KM) * Sportowy tłumik - cichy * Silnik czterosuwowy 4T niskie spalanie (3-3,5 l / 100km) * Nie trzeba dolewać oleju do paliwa * Odblokowany, na dotarciu (nie przekroczył jeszcze 40 km/h) * ABS * Kolor czarny kameleon (zmienia kolory w zależności od kąta patrzenia) * Alarm z możliwością odpalenia silnika z pilota * Zapasowe kluczyki * Duży kufer kask z podnoszoną szczęką (praktycznie nowy) * Lusterka z kierunkowskazami * Hamulce tarczowe przód tył * Na tyle 2 amortyzatory * Duże koła - 13'' * Ryfle pod nogami * Folia na liczniku * Duża wygodna 2 osobowa kanapa *Wstawiam fakturę VAT *2 lata gwarancji **kontakt: 602 573 154 lub 509 793 691 **więcej zdjęć na maila
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki skuter Kupić ? |
auuu koleś... nie kupuj badziewia kup coś firmowego np.aprilia,gilera,piaggio,peugeot !!!!!!!!!
|
|
szajs
|
|
szisen
|
|
ja mam taki i nie nażekam
|
|
Odemnie mozesz odkupić piaggio nrg mc3 za 2300
|
|
mam do sprzedania Peugeot Vivacity 50cc cena 2000 tys. wiecej info pod nr gg 7173983 :)
|
|
2 mln-y?
|
|
haha albo sie nie zna na liczbach, albo sobie baaaaaaaaaaardzo wysoko wycenił.. kup emzetę.
|
|
w biedronce był fajny atrakcyjny skuter po fajnej atrakcyjnej cenie firmy Whirpool. Polecam robić zakupy w biedronce. Bardzo kompetentna sieć sklepów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |