Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kursy prawo jazdy kat. A+B |
Witam. Zbliżam się do osiągnięcia wieku pełnoletności, a co za tym idzie, również do zrobienia prawa jazdy. W planach mam zrobienie na raz kategorii A + B. Moje pytania brzmią: Gdzie najlepiej przygotowują do egzaminu (kat. A+B na raz)? Ile mniej więcej to kosztuje? Co wchodzi w cenę kursu? Czy trzeba dopłacać za badania/egzaminy wewnętrzne itp.? Jaki ośrodek polecacie? Prosił bym też o jakiś numer kontaktowy/adres siedziby ośrodka. Z góry dziękuję i pozdrawiam wodeczka94 ;) ___________________________________________________________ Eat, Sleep, Stunt Połączyła nas jedna pasja, w ch*j styli
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kursy prawo jazdy kat. A+B |
Ja Polecam OSK Borawski,tu masz kontakt:http://oskborawski.prv.pl/ Robiłem u nich 3 kategorie,ABC. Co do ceny na pewno sie dogadzasz,za egz wew nic nie dopłacasz,a w cenie masz wszystko czyli: egz wew,testy do nauki i plac. Polecam.
|
|
Tylko OSK Feranc -profesjonalny plac (taki jak w WORD), -wymagający instruktorzy, -uczciwa cena (bez późniejszych żadnych dopłat).
|
|
Polecam OSZ na al.legionów naprzeciwko farmala. Zdawałem tam kat A i B. Za pierwszym podejśćiem:) moto takie jak w wordzie nówka około roczne:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
polecam Andrzeja lesiaka jesli potzreba prosze o kontak 517018876 dobry instruktor nawet bardzo dobry
|
|
http://www.ziko-jazda.pl/ Polecam szkołę jazdy ZIKO. Bardzo miła atmosfera , ceny jedne z najbardziej przystępnych w Łomży , zdawalność prawie , że 100% , mają bardzo dużo klientów z zagranicy i innych miast , renoma jest znakomita , instruktorzy i podejście także . POLECAM !!!
|
|
a kogo polecić możecie w Białym?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |