niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieszkanie

Mam pytanie , czy może ktoś się orientuje czy i gdzie w Łomży można kupić mieszkanie 80-90 m i ewentualnie jaka jest cena. Z góry dziękuję

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieszkanie

Trzeba poszukać na stronach firm zajmujących się nieruchomościami oraz w ogłoszeniach na 4lomza.pl :) Powodzenia!

meritum łomża, tytan łomża, moja-lomza, 4lomza

Jak dobrze pamiętam na ul. Mazowieckiej 5 ktoś chciał sprzedać wykończone 100m2.
Jeżeli chodzi o rynek pierwotny to najlepiej dowiedz się kto teraz buduje i połącz sobie mieszkania.
Jeżeli zależy Tobie na czasie więc pozostaje Tobie rynek wtórny. Najlepiej samemu poszukać ponieważ biura nieruchomości bazują na ofertach z darmowych ogłoszeń m.in. z portalu 4lomza. za ich usługi trzeba zapłacić 2-5%.

Pozdrawiam

specor

na twoim miejscu bym sie zastanowil i zbudowal dom

możesz dowiedzieć się w spółdzielni Jedność tam ostatnio oddali blok i prawdopodobnie są jeszcze wolne mieszkania,w ofercie mieli takie 80m

napisz na maila, to może coś podpowiem.
adall@o2.pl

ADALL

w spoldzielni jednosc nie radze

asw, dlaczego?

moze sie ktos orientuje jakie sa w tej chwili ceny mieszkan( nowych ) na os. Południe ? ile trzeba zapłacić za metr w Perspektywie ??

.

anio1

?

a co ci madelejne z mieszkania bez parkingu postawili blok 56 mieszkan a parking na 8 samochodow ot i cala spoldzielnia jednosc

perspektywa taka sama!!!!!!!!!!!!!!!!!kupiłam nowe mieszkanie (w trakcie robienia) i co nie ma gdzie samochodu zaparkowac!!!!!!bo na nowych parkingach stawiają mieszkancy bloków oddanych rok temu!!!!!!!!!bo się na swoich parkingach nie mieszcząąąąąąąą!!!!!!!!!!paranoja

barany było kupic w starym bloku

miejsca od groma i do przedszkola blisko a sasiad nie widzi co robie

wielu kupuje w satrych rozwalaja sciany i ustawiaja ściany jak chca .taniej i otoczenie dostosowane do zycia

swieta prawda pabloz 4 calkowicie sie z toba zgadzam ja mieszkam niestety w nowym samochodu nie ma gdzie postawic w mieszkaniu sciany i sufity pekaja grzejniki sa wielkosci skoroszytow stad doplaty 700zl c o ico najgorsze syf przed blokiem 4 bloki wynosza smieci do 1 smietnika smieci sie nie mieszcza leza kolo smietnika a wiatr roznosi je po okolicy

asw to gdzie ty masz te mieszkanie ?chyba u dewelopera ! ja kupilem nowe mnieszkanie w Perspektywie, ponad rok temu , na ścianach żadnego pekniecia , wszystko elegancko, cieplutko. Jesli chodzi o parkingi tez niema tragedi, owszem jest ciasno ale zawsze sie cos znajdzie (wczesniej mieszkalem na Ks Janusza w starym bloku , z parkowaniem tak samo wieczorem sie przyjedzie , niema gdzie postawic samochodu !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org