Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZATNIE W GALERIACH W BIAŁYMSTOKU |
mam pytanie. czy w galerii Alfa i Biała znajdują się szatnie by zostawić kurtke itp ? ... jak tak to przy okazji jak wiecie podajcie cennik :) ... licze na mądre odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZATNIE W GALERIACH W BIAŁYMSTOKU |
Nie ma szatni w żadnej z tych galerii.
|
|
Ale w Alfie są szafki z Media Markcie :-)
|
|
Ale jej tam nie wpuszczą.
|
|
czy jest do nich normalnie dostęp i ile kosztują ?
|
|
A czy w jakichkolwiek galeraich są sztnie, bo nigdy jeszcze się z czymś takim nie spotkałem :/
|
|
może gdzieś i są ale w Białymstoku na pewno nie ma w żadnej pozostaje noszenie kurteczek w ręku :) chyba że ktoś jest samochodem to juz inna sprawa ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
a jest tam jakiś duży market? ... , że można zostawiać , np plecak w szafce (wkłada się pieniążek wrzucasz 2 zł i zostawiasz? )? ... ) np tak jak u nas w biedronce lub stokrotce?) ...
|
|
Organizujecie wycieczke szkolna? i jest fajnie
|
|
To jest fakt. Szatni nie ma. Sama kilka razy zastanawiałam się dlaczego, bo przecież przydałyby się. Jeżdżę samochodem, ale w takie zimno jest problem z kurtką. Bez niej nie wysiądziesz z auta i nie przejdziesz do galerii, a jak w niej wysiądziesz to w galerii nie wiadomo co z nią zrobić ;/ Ale tak jest wszędzie, w Warszawie w galeriach też nie widziałam szatni :/
|
|
a jest tam jakiś duży market? ... , że można zostawiać , np plecak w szafce (wkłada się pieniążek wrzucasz 2 zł i zostawiasz? )? ... ) np tak jak u nas w biedronce lub stokrotce?) ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |