Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto? |
Może wiecie jak nazywa się zespół/wokalistka o charakterystycznym operowym głosie śpiewająca do ostrej rockowej muzyki? Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto? |
KAT kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Nightwish
|
|
Może chodzi Ci o zespół "Epica" wykonująca tzw. metal symfoniczny. Przykład :) http://weszuonova.wrzuta.pl/audio/3RoQkLgcUuH/epica_-_sensorium
|
|
to na pewno boys kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
no no coś w tym stylu, ale inny głos Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Tarja Turunen - (eks) Nightwish ---> najbardziej operowy głos Floor Jansen - After Forever Simone Simons - Epica Sharon den Adel - Within Temptation
|
|
Sa jeszcze panie, ktore wspolpracowały z zespolem Therion, tez metal symfoniczny
|
|
evanescence
|
|
Nightwish jest swietny i tez pierwszy mi przyszedl na mysl, ale pewnie chodzilo o te evanescence bo jakos raczej bardziej popularni sa obecnie ;)
|
|
Marek Torzewski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |