sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Catering - kogo byście polecili?

Tak, tak były podobne tematy. Kogo to nie interesuje niech nie pisze głupot, z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Catering - kogo byście polecili?

Na ile osób?

Ja Ci polecam catering z urzędu wojewódzkiego- sprawdzone i polecam.

turbodynomena

Tylko Pani Sasinowska kuchnia domowa w dawnym Urzedzie Wojewódzkim / piwnica/

Polecam panią Góralczyk z Podgórza. Jedzonko smaczne, możliwość obsługi na imprezie.przywoża własne nakrycia stołow, dekoracje, zastawe.I stosunkowo niedrogo.a na jako impreze?moge podac numer telefonu.

a ja ci polece firme z za zambrowa w Rutkach.niewiarygodnie tanio duzo i bardzo smacznie.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Polecam panią Góralczyk , zawsze smacznie.

fakt jadłem wyroby z bufetu Urzedu Wojewódzkiego i sa smaczne , cena nie jest niska ale i też nie jest z najwyższej półki. Jako dobrej jakości polecam.

Bimbo

..

anio1

Najpierw pisza kogo byscie polecili a pozniej zaczyna sie oczernianie bo ten to taki i taki na forum !!!! Bo ta restauracja to zrobila tak i taka obsluga !! Ludzie skonczcie swoje pisanie na tym forum !!! Dajcie spokój juz ! bo naprawde wiele ludzi uwaza to forum za totalne dno ktore sluzy jedynie do wyrzucania własnych żali !! Wielu z was jest osobami bezrobotnymi oraz wielu z was bardzo malo zarabia dlatego to forum staje sie dla was czyms w stylu pokazania innym ze są gorsi od was ! Taki polski stereotyp. Jestem lepszy bo ktos inny jest gorszy ! I tylko przez takie forum umiecie to pokazac (swoją wyższość) obrażając sie nawzajem.

A myślisz że czemu jest takie popularne - nie znam innego forum gdzie można tak bezkarnie nawrzucać ****ów drugiej osobie i nikt tego nie wykasuje i nie zbanuje
Ale daje do myślenia - zobacz co się dzieje gdy nie ma żadnej kontroli !
Gdyby taki Hyde Park był możliwy na ulicy to już by dawno się pałami pozabijali albo zadźgali widelcami...
Taki naród...

RETRO albo z Urzędu Wojewódzkiego

W jaki sposób staracie się zadbać o swoje zdrowie i dlaczego? Z jakiej diety korzystacie? Jeżeli jesteście zainteresowani tematem cateringu dietetycznego, to polecam Wam sprawdzić ofertę na stronę, gdzie znajdziecie ofertę Light Diet - catering dietetyczny .

Jak ktoś potrzebuje soków, to polecam zamówić tutaj: https://sadvit.pl/, Świetna jakość i smak.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org