Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paszport i dowód osobisty |
witam moj dowód osobisty za 22 dni traci ważność a chce wyjechac za granice-czy czas wyrobienia paszportu i dowodu mozna skrocic do np. tygodnia????jak to jest z paszportem tymczasowym itd???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paszport i dowód osobisty |
a mozna zmniejszyc podatek dochodowy, bo w przeciwnym razie np. firma mi upadnie? _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
ty załóż swój temat i nie brudź mi tu. zadalem normalne pytanie i oczekuje normalnej odpowiedzi.
|
|
moje pytanie jest odpowiedzia na twoje, bystrzaku. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
można,trzeba złożyć wniosek o przyśpieszenie.wszystko wytłumaczą ci w urzędzie. kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Nie odpowiada się pytaniem na pytanie :)
|
|
Jeśli chodzi o paszport to napewno można. 1. Podanie o przyspieszenie terminu (nawet do ok tygodnia)2. Umówienie się żeby nie przesyłali go z białegostoku do Łomży - wtedy trzeba samemu odebrać w białym ale jest to kilka dni szybciej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |