piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szczeniaczek szuka domu

hej mam szczeniaczka chętnie oddam ,jak nie znajdę dla niego domu niestety będę musiał go uspać.
mój tel 660473379

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szczeniaczek szuka domu

i od razu suke uspij, zeby wiecej szczeniakow nie rodzila

to nie jest moja suka i niemoje psy przybłąkały sie i tyle ,sam mam 3 psy z czego jeden był bezdomny i go przygarnołem, niestety ale niemam możliwości żeby u ciebie schronisko organizować.

to zanieś szczeniaka do schroniska a nie usypiaj może kiedyś go ktoś weźmie

schronisko przyjmuje tylko psy z terenu miasta a ja jestem z okolic

latozdurex ciebie trzeba uspać, a jakiej rasy ten szczeniak?

ciebie chyba

nie zauwazyles ze ironizuje?

taki kozak z ciebie to je zabierz a nie kogoś krytykujesz gdyby nie ja to by zdechły śmiercią głodowo bo wpadły do dołu i nie mogły wyjść a jaka rasa to nie wiem. ale musze przyznać że są ładne

Duszek znasz kogoś w Łomży? Podrzuc takiej osobie pieska, niech ona zadzwoni do Urzędu Miasta i powie, że znalazła tego pieska np. przy śmietniku. UM zawiadomi schronisko i ktoś się po niego zgłosi.
Przetestowane.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

a jakiej plci?

2e dziewczynki jeśli chodzi o płeć .w ogrodzie niebędo robiły bałaganu

latozdurex dobrze pojechal.
"co robic z emerytami, ktorzy nie pracuja, a jedza?
- to może ich uspac za mlodu...?"
to sie nazywa ironia....

w łomzy 89% mieszkancow tylko pracuje i zre to co w reklamach zobaczyli. w kolejce za bzdurnymi promocjami po nocach pod stokrotka stoja, i "psa za 5zł do Warszawy by pognali" (jak ktos na forum tu gdzies napisal).
ciezko jest znalezc dom dla takiej zobowiazujacej istoty, jaka jest pies.

extra k***a

Jeśli gdzieś na wsi znajduje się bezdomny pies, radziłabym zgłaszać ten fakt do urzędu gminy i to wyłącznie na piśmie z pieczątką na kopi że przyjęto. Zgłaszanie telefoniczne lub słowne nie ma sensu bo gdzieś po drodze ta wiadomość zginie. Pismo jest dokumentem, na który gmina musi reagować.
Ale nikomu nie chce się pisać, psów na wsiach przybywa, a Wójtowie twierdzą, że u nich nie ma problemu bezpańskich psów.

Żaden wet nie powinien uspać zdrowego psa, jeśli takiego znajdziesz to tylko o nim świadczy. Masz 3 psy, więc na czwartym nie zbiedniejesz. A poważnie to zrób tak, jak inni piszą - podrzuć w Łomży i dzwoń do skutku, bo mimo, że pracownicy schronu są w porządku, to mają takie, a nie inne przepisy i nie wezmą psa od osoby prywatnej. Albo trzeba było uspać ślepy miot, ale podejrzewam, że jak je znalazłeś były już starsze. Sukę, jeśli nadal jest bezdomna KONIECZNIE TRZEBA wysterylizować!

moze chinczykom oddaj?oni chyba lubia psy

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

chiolera nie ma z czego sie smiac!!!!!!!!!!!!!!! a ty kaligulik jesli jestes koneserem psiego iesa to DLA CIEBIE JAK ZNALAZL!!!!!!!!! UTUCZYSZ I POZRESZ -smacznego durniu!!!!!!!!

bagrmosen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org