Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
płyn hamulcowy |
Witam, czy wie ktoś gdzie przy zakupie płynu hamulcowego i płynu do chłodnicy wymiana jest gratis:) (w łomży oczywiście) dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: płyn hamulcowy |
chyba na przeciw bp
|
|
Proponuję płyny kupić gdzie jest taniej, wymienić to w warsztacie gdzie biorą niedrogo albo zrobić to samemu, bo skoro gratis to ma być niedrogo, dadzą do tej pracy uczniaka który nie ma o odkręceniu śruby zielonego pojęcia, bynajmniej u mnie śruba do spuszczania płynu była w chłodnicy, a już myślałem że utnie wąż doprowadzający, bo nie potrafił nawet odkręcić obejmy węża, do tego nie odpowietrzył instalacji a nalał płynu na maxa (był górny odpowietrznik, a do tego wskaźniki do płynu minimum i maximum). Nie będę reklamował z nazwy tego zakładu, ale już mnie przeraża jeśli ktoś tam zrobi remont silnika. To jest po prostu chore wziąść kasę i żadnej odpowiedzialności, ja zrobiłem podobnie, wygnałem na zbity łeb delikwenta, zrobiłem to sam i honorowo zapłaciłem za "nibyusługę".
|
|
prawde muwiac to niewiem czy przy zakupie plynu hamulcowego ktory kosztuje okolo 14-20 zl bedzie sie komus oplacalo zrobic wymiane gratis bo to troche jednak schodzi czasu. No chyba ze ktos za plyn sobie policzy 3 x tyle :)
|
|
xx-Y-xx, a Tobie radzę zainwestować w słownik ortograficzny i trochę podszkolić poprawną pisownię naszego pięknego języczka ojczystego Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach
|
|
MrWladeczek ten temat nie jest o ortografi, co jak co ale kazdy zrozumial oco mi chodzi :)
|
|
ciho kurfa o orografji sioe nie wypowiedaxc bo dópe skpoeie
|
|
jasiu_śmietana Jesteś nawet głupszy od bin ladena z CB-Radia. Nie dziękuj za komplement. Może tych dwóch pajaców to jedna osoba? br1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |