Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koledzy radiowry jak najlepiej zamontowac antene CB na mobilu na stale |
mam ramiar zamontowac antene CB na stale na mobilu tylko iaki sposub najlepszy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koledzy radiowry jak najlepiej zamontowac antene CB na mobilu na stale |
załóż sobie konto i poczytaj napewno znajdziesz to co potrzebujesz tu ci napewno nie doradzo ;) http://gut.nazwa.pl/forum/index.php?s=a3a595708483dc61e0719d91cba0229b& ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
zalezy jaki samochod a sposoby są dwa albo dziura w dachu albo uchwyt rynienny lub na klape od bagaznika
|
|
nigdy w życiu uchwyt, miałem na dwóch samochodach i to nie jest rozwiązanie godne polecenia, ale "serwis" 13-ka tak proponował po kilka razy. po wymianie owych pojazdów na nowe, od razu w salonie zamontowano mi na stałe, wiercąc dziurę w dachu i od półtora roku nie mam problemu, w razie potrzeby wykręcam antenę. President :)
|
|
a w którym salonie ci tak zamontowali?wspomnieli przy tym że tracisz gwarancje na lakier?
|
|
Hej a pro po pytania jaka antena do CB radia? Polecam przejść się do polmaru a skłodowskiej 2 obok łosia/telepizzy tam co polsat sprzedają. Gościu który stoi za ladą w tym elektroniku Ci doradzi a jeśli nie to poleci fachowca którego warto się poradzić
|
|
Wtakin razie potyh wypowiedziah zescie mnie trohe skolowali , ale dziekuje za podzielenie sie wiadomosciami.
|
|
Jeżeli na trwałe to najlepiej przyspawać do dachu, a Ty Kondzior lepiej mu od razu doradż, po co ma chodzić do Ciebie do sklepu.? angella
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |