Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Speech |
Gdzie się podziewasz? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Speech |
Pojechał kopać szparagi Niemcom.
|
|
rikitiki a co tęskno ci?
|
|
Autor : -speech , po prostu po dłuższej nieobecności , zapomniał hasła do swojego konta, żeby mógł się zalogować na forum , a że konto zakładał pod e-mailem specjalnie do tego celu założonym, i więcej z niego nie korzystał , też nie jest w stanie tego odtworzyć - proste ?
|
|
Ten idiota jest cały czas na forum tylko pod innym nick-em. Został imiennie rozszyfrowany kim na prawdę jest i uciekł. Pod tym nick-em ukrywał się jeden z właścicieli tego forum. ZARAZ NIE BĘDZIE TEGO WPISU CHYBA ŻE MAJA HONOR ?
|
|
popaprańcu, dlaczego ty jesteś takim matołem ? ... ja i właściciel forum ? synku, bzdury piszesz, jakoś twój post nie znika ? jakbyś sam miał odrobinę honoru, to byś przeprosił za te konfabulacje
|
|
Haha, i pojawił się speech
|
|
Rozmawiałam nie tak dawno z pewnym człowiekiem, wypisz wymaluj Speechowych zwrotów używał. Przypadek ? Niesądzę .
|
|
0-22 podajesz się za speech-a, no to po pierwsze nie jestem twoim synkiem, po drugie nie piszę bzdur, a przepraszać takiego idiotę i chama jakim jesteś na tym forum nigdy nie mam zamiaru. A teraz wyzwij mnie na pojedynek i idź do lasu liczyć drzewa, prostak.
|
|
To jest ten co mówi o nas polskie świnie a on pan pech....Jak myślicie jakiej to nacji obywatel ?
|
|
Pewnie źyd nieńieckiego pochódzenia, albo odwrotnie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |