Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął pekińczyk |
Zaginął pies pekińczyk w okolicy ul. Lipowej maści ciemno podpalanej. Ostatnio widziany na osiedlu Maria. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt pod nr tel. 602 74 74 27. Za znalezienie pieska przewidziana nagroda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął pekińczyk |
na początek poszukaj na allegro
|
|
we piątek bede stal we bramie na rinku to ci go odsprzedam bo cos tu zlapalem na ten wzor :P
|
|
pekinczyki mają wredne pyski Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
Karwoś mówiłem u Chończyka poszukaj !
|
|
widziałem tego pekińczyka na maria osiedlu ale taka pani se go przygarneła
|
|
Najwidoczniej było mu źle z Tobą skoro uciekł...
|
|
ludzie kupcie smycze, czepiajcie psy i będzie po sprawie.J uż któryś post o pekińczyku. Na policję dajcie znać
|
|
agniesia stój buźke bo jak Tobie uciekł by pies tez bys chciała zapewne go odzyskac
|
|
Osobiście nie lubię psów ale jakby mi zginął to bym pewnie płakała pfff ...A zresztą co tu pisać na forum o psie niech na osiedlu da ogłoszenie a nie tutaj pół Łomży będzie szukać pieseczka????
|
|
nikt nie musi szukać, wystarczy jak przeczyta osoba, która coś wie na ten temat
|
|
nie chodzi o to ze pół Łomży bedzie szukać pieseczka tylko własnie takie pisanie na forum moze pomoc bo moze akurat przeczyta to osoba która wie cos na ten temat
|
|
I co pomogli?????
|
|
Agniesia1986, nie bądź złośliwa, na wszystko trzeba czasu. Być może osoba, która jest w stanie pomóc nie siedzi non stop w komputerze, albo rzadko zagląda na forum. Do abcabc- nie zwracaj uwagi na złośliwe uwagi, niech piszą co chcą, najważniejsze aby temat przesuwał się w górę i był stale widoczny. Moja sunia się znalazła i życzę ci powodzenia w poszukiwaniach :)
|
|
widziano ostatnio pekinczyka , na giełczyńskiej , smych wisiała na drzwiach od jakiegos baru ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |