niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak tu się śmiać?

Bywały takie tematy. Uśmiechnij się do ludzi, po co wzajemnie się zagryzać itp. Nie pamiętam autora i właściwie nie wiem również, ilu respondentów sie tego rodzaju bzdetami zainteresowało. Osobiście coś skrobnąłem, bo uważałem, że - jak radzili mi inni - sprawiedliwości wreszcie stanie się zadość. Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć tyle. Może i sprawiedliwość zwycięża, ja jednak nie mam ochoty na odznaczenia pośmiertne. To wszystko za długo trwa. A na śmiech zza grobu też nie reflektuję. A o co w tym wszystkim idzie? Opiszę ze szczegółami i nie tylko na stronach lokalnych. A póki co... uśmiechniętego sylwka wszystkim tym, którzy jeszcze śmać się mogą.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak tu się śmiać?

Zamaracha, co Cię tak strasznie zdołowało?
Wprawdzie nie wiem o co chodzi, ale wiem na pewno, że wszystko się kiedyś kończy, to dobre i to złe też.
To tak, ku pokrzepieniu Twego zbolałego serca...
Pozdrawiam

To prawda, że więcej jest zła na świecie, ale uśmiech odwzajemnia uśmiech.... Warto o tym pamiętać

Nie ma jak to jasno postawiony problem :)

PajeL

Uśmiechnij się , to kosztuje mniej niż elektrycznośc a daje więcej światła :D

Łatwo powiedzieć, gorzej wykonać... jak powiedział ktoś ze starego peerelowskiego serialu. Bo okradziono mnie ze wszystkiego, czym dotąd żyłem. Nie były to ani pieniądze, ani inne dobra materialne. Chodzi o cele, które sobie wyznaczyłem. Nie mam już nic, dla czego warto by się poświęcać. Pozostała jedynie nienawiść. Do paru idiotów, których rękami wykonano na mnie wyrok. Kto za tym naprawdę stoi? Mogę sie jedynie domyślać. I pozostawać bezsilnym. Czy komuś z Was chce się jeszcze śmiać? Jeśli tak, radziłbym raczej "dmuchnąć na zimne". Pozdro all.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org