Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NEOSTRADA |
Starcza wam w neostradzie (128 kbps) ,7 gb miesiencznie do pobrania?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NEOSTRADA |
Przeważnie tak ??? Chyba że bardzo dużo byś chciał ściągać ale to jest bardzo powolne z tą predkoscia !!! Ale i tak sie opłaca bo co innego ???
|
|
Jasne że starcza, bo nie jestem przygłupem-piratem aby filmy czy inne badziewie z netu ściągać. Tak robią tylko cioty niedorozwoje !. Przyznajcie się kto ściąga z netu nielegalny soft a tym samym jest lamą ! Ave
|
|
Ja się przyznaję, że z netu ściągam non stop: - najnowsze łaty do systemu, gier i softu - trailery najnowszych filmów - soft "Open Source" No przyznaję się że z tego powodu jestem "lama". Pozdrawiam inne takie lamy. Tak To Ja !!!
|
|
Chrzanisz.... --------------------------------- Jak zwykle pozdrawiam
|
|
Ja tam filmów nie ściongam ale mp3 niekiedy. Chyba sami przyznacie że nie raz na kompie oglądaliście film divx,a te divx to też piraty. A i tak pewnie każdy z was z e-mula ściongal? (a muwicie o piractwie)
|
|
Ja ściągam nieraz MP3 i jakieś Teledyski ale nie aż tyle 7gb , jak narazie to ściągnełem 1003 piosenki i 14 teledysków od początku od kiedy mam neta ale czy z tego powodu jestem lamą ? ?
|
|
KTO MA W NEOSTRADZIE 1024 KBPS? PRZY TAKIEJ PRĘDKOŚCI TO MOŻNA POSZALEĆ!
|
|
Ile płacisz miesięcznie i jak Ci działa ta neostrada ? np w takim tescie jak wypada http://www.bandwidthplace.com/speedtest/
|
|
Ja mam 129,9 kbps/ a płace 59 zł za miecha
|
|
A ja mam w INTROLANIE i nie narzekam. Płacę 49 zeta za m-c, i mam : Communications: 476.7 kilobits per second Storage : 58.2 kilobytes per second 1MB file download: 17.6 seconds i do tego duuuże otoczenie sieciowe(kilka osiedli) :D:D:D
|
|
http://www.dsl.cz/ -ZOBACZCIE SWOJĄ PRĘDKOŚĆ ŁONCZA
|
|
eh ja mam tam gdzie mam i nie narzekam :D
|
|
NO PEWNO ŚLEDCZY CI TO 5 KBPS WYSTARCZY NIE?
|
|
Ja mam tako samo prędkość jak ty kamillo
|
|
Siemka Grzesiek !! Mam prośbę do ciebie ! Patrzę na twoje posty i wydaje mi się że wiesz gdzie poszukać to tego to owego na necie ! potrzebuję naprzykład parę fajnych dzwonków do siemensa MC-60 to chyba są pliki mid. jakbyś miał jakiś namiar to daj znać .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |