Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zmiany w egz. na prawko |
czyli co? skoro teraz egzamin bedzie trwał 25 min , czyli w praktyce 15 min , to bedziemy mogli egzaminować wiecej kursantów co zapewne sprawi ze jeszcze wiecej " L "- ek spoza naszego miasta chetnie odwiedzi nasz WORD !! domyślam sie ze zmiany obowiązywać będą na terenie całego kraju , tylko jakoś u nas tak tych obcych duzo na miescie, patrzeć tylko jak z Krakowa zaczną przyjeżdzać , z Wrocławia , z Gdańska ...:) zrobią z Łomzy jeden wielki plac manewrowy !! takie rzeczy tylko w Łomży...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zmiany w egz. na prawko |
daj żródło tych info, nie wierze -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
www.4lomza.pl....:)
|
|
weidziałem elke z Warszawy na której pisało tak " Organizujemy wyjazdy na egzamin do Łomży" Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
nawet tak się reklamują w innych miastach i inne tego typu napisy "Egzamin w Łomży" Kusi ich prostę miasto nie uzbrojene w jakiesi dziwne skrzyżowania,ronda czy znaki Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
Twoje obawy już dawno sie spełniły, przyjeżdżają już z Koszalina i Tych (informacja od kasjerki przyjmującej opłaty za egzaminy). Szkoda że wywożą ze sobą jak najgorsze spostrzeżenia o naszym mieście i jak najgorszą opinię o rajcach naszych. Lądują pod WORDEM gdzie jest największy śmietnik, bo nikomu nie przyszło do głowy że w oczekiwaniu na egzamin będą pić napoje i jeść kanapki lub słodycze i opakowania po nich z powodu braku kosza na śmieci pozostawią pod nogami. Nawierzchnia parkingu woła o pomstę jak i walące się mury do strony szosy. Taki obraz tu zastają i wywożą ze sobą, bo nie mają potrzeby szukać jak wygląda ratusz czy też ul. Długa.
|
|
Obserwator11 mysle, ze oni przyjezdzaja tu bo latwiej zdac, a nie by podziwiac architekture miasta. Zreszta nie czarujmy sie kazdy przed egzaminem jest zestresowany i mysli raczej o jego wyniku a nie o jakosci parkingow. Zreszta przyjedni z duzych miast Lomze traktuje jedynie jako dziure - i chyba nawet slusznie. Choc gdyby to ladnie zagospodarowac i "upiekszyc" to nie tylko dla przyjezdnych ale i dla nas byloby lepiej i milej dla oka.
|
|
Tyczy się to również egzaminu na kat. A ?
|
|
Dziwię się że tak ciągną. Łomża coraz bardziej zapchana ,nawet zatkana. Brak obwodnicy, 2 przelotówki zapchane tak, że nawet doświadczeni kierowcy mają problem z wyjazdem z uliczek w lewo na Legionów czy WP na ustąp. Zdawalność jest podobna jak w innych ośrodkach a prawdopodobieństwo oblania za wymuszenie jest bardzo duże biorąc pod uwagę ruchliwe ronda bez sygnalizacji i multum pieszych na przejściach bez świateł. Rezydent - na A jest trasa wyznaczona stała.
|
|
Marcinoo zdawałeś już na A ? Możesz podrzucić kilka wskazówek ? Wie może ktoś gdzie są szkolenia na kat. A,ale bardziej chodzi mi tutaj gdzie znajdę taki ośrodek w którym będę robił plac,lecz po pewnym czasie wyjadę motorem z instruktorem na miasto....
|
|
Napewno jazda po mieście motorem jest u Górskiego, Ferenca, Przestrzelskiego powodzenia!
|
|
Czy to prawda, że te nowe zasady wejdą w życie w czerwcu??
|
|
No ja ostatnio jak rozmawiałam z instruktorem, to mają obowiązywać od 1.06 ;), a jak będzie, to za tydzień się okaże :), ale na 99% jestem pewna, że tak.
|
|
zdaje 2 czerwca...więc chyba mnie nie minie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |