sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panowie strzeżcie się- czyli pamięć kobiety

Panowie, strzeżcie się bo czy my naprawdę znamy kobiety? Wątpię, a co Wy o tym myślicie?

Cyt:..."Staruszka pobiła męża za wybryki sprzed 50 lat
"Dziennik Polski": Rzekome kawalerskie wybryki sprzed 50 lat, okazały się przyczyną pobicia 79-letniego mieszkańca Nowej Huty przez jego 74-letnią zazdrosną żonę"...

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panowie strzeżcie się- czyli pamięć kobiety

Psia kość! Znowu się okaże, że w tej Nowej Hucie to same agresory siedzą! A ja mówię veto! Bijąca babcia może trafić się w każdej części Polski.
A co do znajomości kobiet - przecież Wy, Meni, chcecie nas takimi widzieć więc co się dziwicie, że my takie zagadkowe...

PS. A czy wiecie, że największą tajemnicą kobiety jest... brak tajemnicy???

Dobrze że moja Dziewczyna nie wie co ja robiłem rok i 2 lata temu w wakacje to chyba by nie tylko na pobiciu sie skąńczyło :-) no cóż Trzeba Kochać Kobiety Jakimi są a mojo dziewczyne bardzo kocham nawet jak by mnie pobiła :-) .... K*O*C*H*A*M*C*I*E*B*I*E*S*Y*L*W*I*A*.

Hmm... ja tę informację rozumiem deczko inaczej. Pewnie ktoś jej doniósł, ze mężuś się ostro zabawiał 50 lat temu i nerwy jej puściły... :D

I to są kobiety. Nigdy nie wiesz czego możesz się spodziewać. Jeśli 74-letnia staruszka potrafi spuścić lanie swemu ślubnemu... kobieta z charakterrrkiem ;D

:D

Coool he he he !! Ja bym chciał też mieć taką BABCIĘ ale to by mi życie ułatwiło he he he..... Mam paru typków na oku do skasowania....

Babcia ok, tylko że chłopa musiała zagłodzić, jak się jej dał. A ja wiem jedno. Zemsta kobiet jest wieczna. I nieodwracalna. Jak się takiej narazisz, przypomni sobie nawet na łożu śmierci. Dlatego nie warto za nimi latać. Ale to akurat każdy z nas pojmie, jak już jest za późno.

oj

A może owa pani czekała na zemstę aż do jubileuszu, w końcu 50 lat piechotą nie chodzi. Na przykład tłukła męża za te wybryki regularnie co 10 lat, a 5 lanie to też extra okazja. Jedno jest pewne: zaufaj wierności.

No i co ważne i optymistyczne w tej informacji weekendowej: leciwe mieszkanki Nowej Huty nie dają się sklerozie!!!

Nawiązując do posta śLeDcZego sam jestem ciekaw co robił te wspomniane 2 lata temu w wakacje, bo skoro teraz ma 14 lat to wtedy .....

Ave

no i ma swojego bloga :) http://bartus144.blog.onet.pl/ przepraszam wszystkich za zniesmaczenie po ewentualnym przejściu pod podany link

Ave

grzesiek a skad znasz adres bloga śledczego ;)? heheh

kliknij na jego nicka, tam jest nr jego gg (jako irc zresztą :)) no i "ciekawe" opisy czasem, w tym pojawiający się adres bloga ..... i wszystko jasne :)

Ave

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org