niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lista Kibola(Nowe rozrywki psełdokibiców)

Honorowe ustawki, bitwy na stadionie, starcia z policją? To przeszłość. Dziś stawką jest zdrowie, a nawet życie kibica wrogiej drużyny. Na to życie się poluje. Porwanych według listy nazwisk katuje się w lesie. Bez ryzyka, w kilku na jednego. Nożem, młotkiem, kastetami...

Skowyt bólu ugrzązł w gardle. Połamane zęby, wbite w zmiażdżone wargi wypluł na igliwie. Oprawca pokazał mu jeszcze raz młotek, którym przed chwilą roztrzaskał mu szczękę. – To taki nasz prezent – syknął. Reszta bandy zarechotała. – Starczy mu. Spadamy – krzyknął jeden z nich i grupa kilkunastu rosłych facetów wsiadła do zaparkowanych na leśnej polanie aut. Odjechali.

– Została przekroczona pewna granica tego co wolno, a tego czego nie wolno – mówi Piotr Wiśniewski ze stowarzyszenia „Wielka Polonia”. – Mówiąc o tym prasie, postanowiliśmy zaprotestować, bo na policję nie możemy liczyć.

Policja jednak zjawiła się u Pawła w szpitalu. Chłopak opisał zdarzenie, ale powiedział, że napastnicy byli w kominiarkach i nie wie, kto go tak urządził.

– Boi się – tłumaczy kolega Pawła. – Wie, że jeżeli nawet coś powie, to policja i tak nie znajdzie sprawców. A nawet jakby znalazła, to dostaną małe wyroki. On za to nie będzie miał żadnej ochrony od policji i drugiego spotkania z tymi bandytami może nie przeżyć.

– Żeby kogoś ścigać, pokrzywdzony musi złożyć zeznanie i wniosek – tłumaczy się nadkomisarz Mariusz Sokołowski, rzecznik prasowy Komendy Stołecznej Policji. – Pobici kibice jednak tego nie robią, bo działają w myśl zasady, „ja dziś zeznam na niego, jutro on na mnie”.

– To paranoja, ale ja boję się teraz wracać na noc do domu – dodaje inny kolega Pawła. – Żartów nie ma, bo wiem, że też jestem na ich liście.

Liście kibiców do skatowania.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lista Kibola(Nowe rozrywki psełdokibiców)

Sam pamietam jak razem z chlopakami z ŁKS Łomża ganialismy gosci z polonii pod centrum handlowym Wola Park w wawie

Ale to jest juz inna bajka...

Grzegorz

Do śLeDcZy: W przypadku piłkaża gorsze byłby połamane kolana.

Pozdrowienia dla Kraverów.

...

Raz Ty ganiasz raz Ciebie ganiają Jak się bawisz w te klocki to sie nie dziw. A na taką listę też nie wpisują chyba ludzi z ulicy

artykul skopiowany z ONETU :D

http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1208502&KAT=239

Autorem jest ANDRZEJ CHYLIŃSKI

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

heh ciekawe od kiedy :P

Dla ziomów szacunek dla frajerów pogardę

Co nie :P ciekawe od kiedy ? ale to tylko taki arytykół żeby był no przecierz lepsze to niż Czym jezdzą Prezydenci i premierzy mogo jedzic nawet Maluchami i mnie to nie dziwi

kibic0: rzeczywiście masz się czym chwalić, może jeszcze napisz kto tam był! A tak wogóle do zapytaj chłopaków z Olimpi czy to naprawdę było KSP!
Co do artykułu to jak zwykle dziennikarze szukający taniej sensacji wymyślają kolejne głupoty, byleby tylko sprzedać jak największy nakład! Ja bym w to nie wierzył do końca!

Pozdro dla wszystkich hool's i ultras ŁKS-u!!!

Walić wszystkich w łeb w nos i wszedzie gdzie się popadnie to nowe zajęcie Forumowiczów :D:D

śLeDcZy: gdyby kózka, kwiecień plecień, to by ślimak, ch*j Ci w d*pę :-) Zajmij się śledzeniem kóz w swoim nosie, napewno będzie efektywniej...

Pozdrawiam

MrS kozak z koziej doliny nie dam się emocjom i ustąpie głupszemu pisze ile wlezie omnie i tak mnie nie sprowokujesz ***

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org