niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Test multiselect

heja!!!!!!! Czy ktoś z was posiada- 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami :):):)był bym bardzo wdzięczny!!!!!!!!!!!!

Ci co tak się oferują za kase sprzedać zadania to niech sobie zatrzymają i się cieszą z nich. Ja mogę wysłać za darmo gotowe testy z wiedzy ogólnej które sam za darmo otrzymałem i na których zaliczyłem egzamin w Szczytnie:):):)

Serdecznie będę wdzięczny za udostępnienie mi tych zadań.Z góry dziękuje wszystkim.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Test multiselect

Jak to zaliczyłeś TWO? Z tego co mi wiadomo to można dostać zero punktów z TWO, a jeśli zaliczysz sprawnościówkę to i tak przechodzisz dalej, ważna jest ich ilość przy rankingu już na policjanta...

........

Dokładnie nie trzeba zdać TWO aby przejść dalej i tak jest dobrze bo po co zakuwać a potem na multiselect odpaść:)

Ma ktos moze MS i zadania jakie sie wykonuje przy kompie. Pilnie potrzebuje. Moj mail: g.proskura@interia.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org