sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
HALLOWEEN w Łomży

Ludziska czy mozna sie gdzies pobawic w Łomży w Halloween???????
Przyjechalam dzis i zadnych informacji na ten temat nie mam......
Łomża nie cierpi na brak klubow jednak na brak dobrych kubow TAK niestety....ale moze mozna znalezc jakas fajna imprezke....
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: HALLOWEEN w Łomży

W Rampie !

Hallween się nigdy u nas nie przyjmie , gdyż tradycją są święta nastrojowe , nostalgiczne z przepiękną otoczką ukwieconych i podświetlonych kolorowo i tajemniczo cmentarzy.

hummm to nie szwecja i nie sztokholm -gdzie o tej porze jest przepięknie a ludzie bawia się w barze ,kawiarni lub na ulicy a miasto jest oświetlone kolorowymi lampionami

bagrmosen

Tak to jest jak wyrwą się "studenci" z miasta i wracają już po miesiącu odmienieni i czekają na atrakcje:)

halina a ty co z tą szwecją ciągle wyjeżdzasz jak tęsknisz to kup ponton na bazarzę i płyń ;)
A co do HALLOWEEN to i tak mamy pełno świąt a jak człowiek chce sie zabawić to okazje zawsze znajdzie

dlatego ,że jest mi bliższa w tej chwili i tam w tej chwili jest mój dom.ponadto odpowiedzialam na temat

bagrmosen

Te- autochton- a dlaczego Halloween mialby sie nie przyjac -wystarczy tylko drobna korekta dat, bo to zupelnie inne Swieta ( celtycka tradycja) a nasze faktycznie jest nostalgiczne. A tak przy okazji to pamietam jak paaaare lat temu mielismy kapitalna impreze w jakiejs chacie niedaleko cmentarza i Halloween nie byl wtedy zbytnio znany

Andrzej

Przydałoby się coś na halloween-mam tu na myśli raczej jakąś imprę "masową", ale kto by to zorganizował etc ?...jednak Łomża chyba trochę przymiera...bynajmniej okresowo...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org