Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wkoncu jakas zmiana na lepsze. :D |
Widze za zapoczatkowalem rewolucje na forum. Bylem pierwszy ktory sie postawil krytyce na forum. Ludzie ktorzy krytykuja sami nic nie robia i zapewne potrafia tylko krytykowac. :D To ich problem. Cieszy mnie ze (juz) nie tylko ja jestem przeciw krytyce i demotywacji na tym forum. :D Moze te forum bedzie wkoncu takie jakie powinno byc, chociaz znowu chcialem dac link na swoim do kilka "ciekawych" (:D) tematow. :D Nadal sie zle dzieje, ale moze kilka osob sie poprawi. :D Mam nadzieje. :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wkoncu jakas zmiana na lepsze. :D |
Nic z tego nie można zrozumieć. Czy nie można pisać tak , by wszyscy wiedzieli o co biega?
|
|
Mam podobne odczucia co autochton. McPeter napisał "Ludzie, którzy krytykują sami nic nie robią i zapewne potrafią tylko krytykować" Uważam, że robią i to bardzo dużo. Piszą naprawdę interesujące rzeczy, lubię czytać ich wypowiedzi. Takie jest moje zdanie. Myślę McPeter, że jak przejrzysz uważnie to forum to także dojdziesz do takich wniosków. Pozdróweczka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
McPeter skomentowałbym ten temat, ale jeszcze powiesz że nic nie robie tylko krytykuje wiec tylko pozdrawiam :)
|
|
Nowy wątek, i znów krytyka. Nie można poprostu zignorować ??
|
|
McPeter poprawę zacznij od siebie. Nic nie zapoczątkowałeś, tylko zrobiłeś z siebie idiotę :-) Demotywacja zawsze wiązała się tylko z głupimi, nieznaczącymi nic postami coniektórych osób. Nikomu nie będziesz mówił, co ma robić, po prostu rób swoje. PS: Popracuj nad swoją polszczyzną. Pozdrawiam
|
|
Wy to tylko polszczyzna i polszczyzna oj on chciał coś dobrego i wiem o co mu chodziło.Ale i tak żadnej zmiany nie widzie tylko że kilka osób uciekło z tego forum . ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
yyy... co dobrego? ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
A tak poza tym, to 15/13-latek nadal pisałby swoje wypociny, gdyby nikt go nie krytykował. Podobnie paru innych. ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
eheheheh . Fakt jest faktem mcpeter jesteś idiotą. LORD ON
|
|
Tak jest 90% forumowiczów krytukaje zawsze jakiś post
|
|
To nie krytyka postu, tylko krytyka cokolwiek zawikłanej trści. Czy mam rozumieć z tego, że wszystko ma mi się pdobać bo sam tego nie zrobię? A jak kupię np. zepsuty telewizor to też mam "nie krytykować" - bo sam telewizora nie umiem zrobić? O co chodzi wreszcie? (Chodzi o to "aby język giętki wyraził wszystko co pomyśli głowa"- a kiedy w głowie jest bałagan to co na to język?). Czy może źle zrozumiałem ten problem? Zbych
|
|
Według mnie forum jest właśnie po to, żeby wymieniać poglądy, informacje, zadawać pytania i na nie odpowiadać. To chyba całkiem logicznie łączy się z jakąkolwiek krytyką. Zawsze znajdzie się ktoś o odmiennych poglądach, kto chce wyraźić swoje "inne" zdanie. McPeter jakie powinno być to forum? Każda wypowiedź nie zgadzająca się z tematem to już jest krytyka... _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
krytyka jest podstawa dobrego dialogu °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |