Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Giełda samochodowa w Antwerpii |
Witam, czy ktoś wie kiedy odbywa się wspomniana giełda? Może ktoś tam jeździ? Jakie wrażenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Giełda samochodowa w Antwerpii |
czy wie ktoś gdzie w Mozambiku mogę znaleść jakąś fajna polanke do poleżenia??? moze ktos tam jeżdzi ?? jakie wrażenia polecam google
|
|
Palacz jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie to sie nie udzielaj.
|
|
Czytałem gdzieś na forum to było napisane że w niedzielę http://belgia.at/index.php?showtopic=343 "rzuć okiem" na to forum, a nawet możesz popytać ludzi to na pewno Ci pomogą. Mam nasdzieję że pomogłem-pozdrawiam:)
|
|
Dzieki
|
|
Giełda odbywa sie tam w niedziele od 7 lub 8 rano . bilet kosztuje 2.50euro chyba ze sie podniesli. ale i w sobote mozna tez sie przejechac "gratis" tylko gdzies tak dopiero w godzinach 9 - 10. niektorzy zajmuja juz miejsca w soboty i wtedy tez mozesz se poogladac. a tak wogole to niema czego tam jechac. gielda w antwerpi byla 2 lata temu dobra. teraz sie nie dokupisz. strasznie duzo polakow. chodza grupami po 5 minimum. jak usatniesz w bramie i bedziesz chial wyprzedzic tych co na placu (czyli zechcesz kupic z drogi)) to cie ochrona psami poszczuje , glowe sposcisz i pojdziesz spokojnie na plac spowrotem. jest to w Antwerpi na drodze A12. Tak jak juz wspomnialem teraz to tylko garaze ratuja zeby cos kupic bo zamiast jechac na gielde to lepiej dluzej pospac... pozdro martin8421
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |