Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co o tym sądzicie ? |
Czy może zwróciliście uwagę że przed poprzednimi wyborami też były duże kumulacje w Lotto ?!. Ktoś zbiera na kampanię ?. Bo jak na zwykły zbieg okoliczności to trochę za bardzo dziwne. Ave
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co o tym sądzicie ? |
Na Twoim miejscu zgłosiłbym, się do Strefy 11 ... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
już to zrobiłem Ave
|
|
Grzesiek_Mazurek ma rację! Powiem więcej - naukowcy udowodnili, że menstruacja niedźwiedzic szwajcarskich ma wpływ na rozwój łyżwiarstwa figurowego w Bangladeszu! Grzesiu szukaj dalej! Jesteśmy z Tobą! Pozdrawiam
|
|
a ja powiem tak duzo kasy do wygrania pewne komus sie konczy kieszonkowe ( ... ) , i kotos zostal podstawiony z wygrana :D
|
|
Autor: MrS (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 04-06-04 22:20 Grzesiek_Mazurek ma rację! Powiem więcej - naukowcy udowodnili, że menstruacja niedźwiedzic szwajcarskich ma wpływ na rozwój łyżwiarstwa figurowego w Bangladeszu! heheheh :> ***************** Ojjj Grzesiek_Mazurek: czy odkryłeś jeszcze jakies równie niepokojące zjawisko? Ja zauważyłem że im bliżej wyborów parlamentarnych, tym słońce później zachodzi..
|
|
no i znowu duża kumulacja, mam jednak rację ! Ave
|
|
Komuś się chyba zakumulowało ale pod czaszką buahahhaha. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Duże kumulacje w lotto to są teraz co tydzień jak nie częściej...
|
|
grzesio jak sie nudzisz to wez kij i gowno bij,a nie wywalasz takie bzdety na forum
|
|
Grzesiek_Mazurek rozumiem Cie teraz, jestem fanem filmu "Spisek", tak na marginesie super film. Po za tym nikt tu z wypisujcych posty nie ma dowodow, ze nie masz racji :D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
A moze my nalezymy do spisku? :/ -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |