sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Internet w nordcomie

Jakie macie transweryyy ???/ Co sadzicie o ich ofercie ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Internet w nordcomie

przy laczu 64 kilo najczesciej okolo 3 kb. jak jest 6 to sie ciesze :/

No ja to mam taki transfer ze szok!!!!! mozna go opisac jednym slowem ... ZJE%#$Y!!!!!!!!!!!!!!!!!

To zostawcie NORD...........Ma i przejdzcie do INTERTORU tu macie prędkość ściągania sięgającą do 128 kb, a nie jak w waszym przypadku 6 czy nawet 3. W intertor miesięcznie płaci się 50 zł, a aktywacja tyle co za kabel, do tego można bez problemowo grać w gry przez neta i nic się nie tnie. Jak coś to dzwońcie pod numer 505506326.

MARCIN

moze panowie z NordComu cos zrobia z tym laczem i poprawia sie transwery bo to co teraz jest to kleska 5 czami 8 kilo a przy dobrych wiatrach osiagamy 10 :D a my placimy za to :D

Redds podaj mi swoje IP :-))) Zobaczysz, że jak sieć się rozbuduje, to transfery Ci bardzo spadną...

Pozdrawiam

Redds: "To zostawcie NORD...........Ma i przejdzcie do INTERTORU tu macie prędkość ściągania sięgającą do 128 kb, a nie jak w waszym przypadku 6 czy nawet 3."

Redds, z tego co czytalem na forum naprawde malo wiesz o informatyce :-), zeby nie wiedziec co to jest host :P.
Ale widze, ze masz tez mylne pojecie o jednostkach w jakich sie mierzy transfer :-).
Czy wiesz czym sie rozni Kb/s od KB/s ?

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

ja wiedzialem ze w nordkom'ie tak bedzie kolezka mi chodzil chwalil sie wkołko transferami 30,60 kilo ale to bylo dosyc dawno tylko ze smialem sie z niego jak gralismy kilkakrotnie w gry multiplayer przez siec to jego pingi były ze tak powiem makabryczne :> to bylo zbyt piękne zeby za taka kase miec takie transfery
u mnie w vectrze tez troche jakosc połączen spadła od czasu kiedy zakładali ale nadal jestem zadowolony

pozdro JaSTRZaB

Do Redds : nie takie proste uwiązani są umową na dwa lata takze wiesz zerwanie jej wiąze sie z duzymi kosztami

i czego to czytasz maślaku :)

majma nie masz sie o co martwic widzialem jak vectra chodzi w bialym jak sie siec rozrosla tez transfery bedzisz mial male poczekaj jeszcze jakis czas a tez sie zalamiesz

sa moze jakies sposoby na racjonalngo prowadzenia zasobami lacza tak zeby kazdy mial w miare dobry transwer

nie ma ktos do sprzedania NOKI 3330 lub 3310 ?? jak cos to GG 5108027

Pozdro Majma

=====================================================
Czy ty jesteś graczem czy też może nie,
Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie,
Że ja jestem szejkiem, w moim mieście,
Wznieście ręce w powietrze
===================================================

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org