Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS nie zginie!!!! |
Oto linkdo artykułu o tym tytle http://4lomza.pl/index.php?wiad=13847 kóry widnieje na pierwszej stronie. Ciekawi mnie tylko ile w tym wszytkim prawdy i czy te obietnice będo miały pokrycie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS nie zginie!!!! |
nie ma się czym podniecać, zawsze takie gadanie jest raz na pół roku, tym bardziej że budżet będzie znacznie mniejszy, ale na 3 ligę wystarczy...
|
|
jak ktoś wchodzi na tą stronę to na pewno widział ten artykuł i nie musisz zakładac tematu, gdyby to było inne forum to bym powiedział ze chcesz sobie posta dobic
|
|
P@wcio podniecasz sie jakby ten klub do Ligi Mistrzów sie dostal haha
|
|
Autor: MasaViV (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-12-07 17:47 P@wcio podniecasz sie jakby ten klub do Ligi Mistrzów sie dostal haha Internet-pamiętaj o zasadzie ograniczonego zaufania!! Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie!! Wezcie wy sie ludzie ogarnijcie. Czy teraz wszyscy musza byc jebanymi sezonowacami?? Jak jest kasa jest co ogladac to jestem na trybunie jak jest zle to mnie nie ma???? K..URWAAAA!!!! A znacie taka piesn CZy wygraywasz czy nie........ pzdr dla normalnych "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
jan serce wal się bucu zarazo forum,przez takich padalców jak ty to się dzieje.wszech wiedzący iwścibski oszołomie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |