Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SPV M3000 - palmtop |
Zna się ktoś na tym modelu telefonu?? Co można na to zainstalowac?? jak to zrobic?? fajna zabawka. pzdr Brak inwestycji, $.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SPV M3000 - palmtop |
na tym telefonie jest Microsoft Windows Mobile wiec mozesz instalowac co chcesz ;) no prawie ;)
|
|
wiem ze jest windows... ale gdzie to znalesc?? i jak juz cos znajde to nie chce dzialac... wiesz jak to zrobic?? bo lezy te cacko u mnie w szufladzie.. :/ i nie wiem co z nim zrobic, chyba go sprzedam.
|
|
sprzedaj, bedzie prosciej -------------------------- running with scissors
|
|
Ile chcesz za niego? Ja bede wiedział co z nim zrobić. A tak na poważnie to www.pdaclub.pl lub www.xda-developers.com Tanie banery reklamowe - www.proprint-drukarnia.pl
|
|
hmmm 660zl?? Brak inwestycji, $.
|
|
ja mam MDA Vario II innaczej zwanym SPV M3100. jest to zajefajne PDA :) posiada system operacyjny Windows Mobile ale jak sobie poszukasz to znajdziesz przerobione przez ludzi jego wersje. Ja mam blacksatin. Bardzo dobrze wspolpracuje z AutoMapa ;) z tego co slyszalem juz linuxa pisza lub maja na PPC ;) wiec niedlugo mozna i z linuxem sie pobawic ;) fajna zabawka ;)
|
|
AureonX - jak cos to pisz, potargujemy sie troche
|
|
Za 660 to tak nie koniecznie. Mialem Vario i raczej nie jest wart tej ceny. Nie ze względu na funkcje a ze względu na gabaryty. Pozdrawiam Tanie banery reklamowe - www.proprint-drukarnia.pl
|
|
za 600 moge Ci go sprzdac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |