środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Media Expert

No to dzisiaj został otworzony nowy skelp Media Expert co onim sądzicie, czy warto się tam wybrać na za kupy co tam w nim jest ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Media Expert

Drogo jak cholera. Wszystko na temat.

nie wiem bo nie byłam tam jeszcze he

no co ty nie byles jescze !!!!! takie wydarzenie w Łomzy.................hihihihi

Edyta

identyczny jest w Piszu i faktycznie drogo jak diabli , w ten sposób klientów nie pozyskaja bo łomżyniacy nie w ciemie bici i wiedzą jaką co ma wartość,

Nasza

więc te reflektory to od nich? xD

ta reflektory i te dziw... na tirze też

Może i drogo, ale aleją ciężko dziś przejaechac, taki zgon.

artykuly z gazetki sa mega tanie wiec nie pierdolcie glupot, nie bylem tam ale gazetke mialem w reku i cena lcd 32 Philipsa jest o 300 pln nizsza od najnizszej jaka tego dnia znalazlem w z sieci, do tego odhcodzi jeszcze koszt przesylki!!!

Nasza, od kiedy to o łomżyniakach masz takie dobre zdanie, zmądrzałaś, czy w białym dali ci kopa...?:)

tylko jest pytanie ile tych lcd było może tak jak w MM dwie kamery cyfrowe za 999pln, ogólnie jest drogo, szukam pralki i w sieci jest ok 250 pln taniej z przesyłką, płyta indukcyjna w Media 2699 identyczna w sieci 1999

nie wazne ile, te z gazetki byly tansze a ile ich bylo to akurat mnie nie interesuje

Jasiu gówno zaczepki szukasz , polisz sobie ....... to najlepsze dla ciebie zajecie.

Nasza

polisz? poliż? polish? zglupialam ;)
mnie też te światła zastanawiały :) ale już wszystko jasne :D

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

oj Nasza Nasza, ostatnio tylko się kompromitujesz:)))

Hamówka i hamówka tyle mogę powiedzieć,BLMów się nazbierało i se na pryme zajechać nie można spokojnie ;)

lol a ta komórka za 99zł w reklamie to co to ma być? hehe Łomżę potraktowali jak jakąś wiochę (jak np. Stawiski - bez urazy dla Stawisk i władz)

hm, nie gadajcie glupot, bo slyszalem ze odtwarzacze mp3 Sony NW-E002 (512mb) w cenie 69zl rozeszly sie w godzine :p

! co?

Niektórzy tu strasznie na ceny narzekali, bez urazy ale dla tych osób to i w biedronce za drogo, jak się jeszcze od mamusi bierze...

Popieram VIPa, zakupy w necie to jest to. Moja kuchenka była duuużo tańsza niż w np. łomżyńskim neonecie;)

Hmmn ... To Co Się Dzieje W Łomży To Żal ;) Eh... Szkoda Patrzeć Na Miasto W Którym Się Wychowywałem Gdy Zmienia Się Ono W Siedzibe Chamów ;) Telewizory Możecie Kupić Również W Białym ;) Jeśli Nie Wiecie Powstało Tam Media Markt ;) Tylko Nie Wiem Czy Naszych "Kochanych" Ludzi Z Prowincji Tam Wpuszczą ... Wkońcu Jak To Się Mówi " Nie Dla Idiotów " ;)

http://blmjebane.blog.onet.pl/

czyli nie dla ciebie

Zdumiewające, ale wiedzieliśmy, że powstał w Białymstoku Media Markt. Reklamy w miediach wskazują na otwarcie w dniu 5 grudnia.

A propos Media Ekspert. Zerknąłem na jakąś popularną drukarkę i jej cenę. Wygląda to następująco: w sklepie komputerowym na terenie naszego miasta leży taka na półce za cenę 299 zł, w Media Ekspert kupimy ją za 275 zł, a w sklepie internetowym za 239 zł. To chyba normalna relacja. Jeżeli nie trafimy na oszustów to żaden sklep stacjonarny nie przebije ceną internetowego, gdyż oni "jadą tam" na 3% marżach.

ADALL

tu chyba nie chodzi o marze a o koszty, zdecydowanie mniejsze, prawie zerowe w porownaniu do zwyklych sklepow!!

Hehe w sklepie znjadzie sie sporo rzeczy :D:D Ceny jako tako a najfajniejszy jest xBox na srodku :D:D

I o jedno i o drugie. Koszty faktycznie duzo mniejsze, ale i marze smieszne, chociaz to sie wiaze jedno z drugim. Jakby mieli koszty to by nie sprzedawali na marzy 1% (3% to juz wypas ;) ). Czytalem sobie kiedys dyskusje na forum ludzi ktorzy sie zajmuja tego typu biznesem w necie. Jak sie sklepy tluka o ceny na skapcu czy ceneo, to sa kwiatki typu laptop w cenie hurtowej + 2zl = cena koncowa... Ale wiele sklepow robi tez tak, ze przy probie zamowienia okazuje sie nagle, ze towar jest niedostepny, wazne ze "mieli" taniej, klient wszedl zobaczyl, moze kupi cos innego. Inna sprawa, ze niektore ceny biora sie tez z roznych "przekretow" mozna powiedziec i kombinacji. Dodatkowo sklepy takie, zreszta podobnie jak markety, obnizaja dodatkowo koszty, dzieki szczatkowemu serwisowi. Wiekszosc produktow ma gwarancje producenta i klient jest odsylany z kwitkiem, niech sobie sam radzi, chociaz prawnie to klient ma wybor, czy chce reklamacje zalatwiac sam u producenta, czy w miejscu zakupu. Ale idzcie do marketu z problemem, przeciez nie uzyskacie zadnej pomocy na miejscu, bo oni serwisu jako takiego nie prowadza. Duzo osob narzeka na zwykle sklepy, ale w razie klopotow, to wlasnie tam biegna po pomoc... No niestety, trzeba zrozumiec, ze cos za cos...

A co do cen, wiadomo na otwarcie jest po pare egzemplarzy promocyjnych, w cenach ponizej kosztow zakupu, a na czym innym sie odbije.

W jakich godzinach jest otwarty ten sklep???

lol te nokie za 99 zł w ciągu 55 minut poszły ;) nie ma to jak wyjazdy do Warszawy i godzine spacerowanie po M1 itp ;)

Co do ceny macie racje. Tanie sa tylko te produkty ktore sa w promocji, reszta produktow jest wyzsza niz w innch sklepach w miescie. Ale wlasnie na tym polega marketing kilka produktow tanszych zeby skusic klientow a reszta produktow drozszych zeby przy okazji nabyli. Dla artukulow promocyjnych warto isc, ale dla czegos co stoi w normalnej cenie w innych sklepach to nie polecam

Kupilem lcd za 6 tys zl a na www.skapiec.pl moglem go kupic za 5,050zl

4lomza.pl

W Media Markt ,Motorola F3 za 89zł , Nokia 5320 za 399zł a w Łomży w ME 699zł ;) Porównanie . Dla tego nigdy nie kupuje w Łomży nic chyba że czajnik ;) u nas nie ma konkurencji a taki sklep to żadna konkurencja .

ehh ludzie ludzie... narzekacie , że w Łomży nie ma sklepów, jak już jest to zadrogo:-/ zdecydujcie się wkońcu.. heh .. macie nową możliwość i jeszcze jakieś ale :O

Ja traktuje takie sklepy jak wystawę - i tak wszystko do kuchni, łącznie z pralką kupiłem na necie bo było średnio 500 zł taniej jak w jakimkolwiek sklepie.

To podsumowując to wszustko opłaca się tam wybrać :D

nie chcecie super i hiper marketow, a teraz gadacie, ze za malo sklepow i konkurencji nie ma

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

tyle gadacie , że złe ceny mają :-P ale za to jaką promocje mają ;-DD

czuje , że dopiero teraz będa kolejki :-D

owszem ja tez byłam, co charakterystyczne to bardzo smutne dęte miny niektórych ,zaznaczam niektórych Panów z obsługi co zaraz negatywnie nastwiło mnie do całego sklepu. Niektórzy z nich powiadam niektórzy w momencie dania im mozłiwości obcowania z wytworami nowoczesnej techniki medialnej dostali kociokwiku w głowie i zachowuja sie jak guru odprawiający czary nad tymi cudami , w wielkiej tajemnicy z minami takimi , że źle mi się robiło. Mało który z nich jest usmiechnięty i sympatyczny i naprawde widać ,że chce słuzyć pomocą. Dodatkowo bardzo gorąco w tym sklepie, że człek dosłownie spływa potem . Chyba to umyślnie aby klienta wygonic szybko ,ze sklepu. Albo zimno jest personelowi , ale w końcu dla kogo ten sklep?

Nasza

byłem w sobote zdenerwowałem się bo była mi potrzebana kaseta do kamery znalazłem w kilku miejscach kasety ale tylko 90 minut i w trzech rórzych miejscach te same

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org