Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UKS TECHNIK GóRą |
uks technik pokonał bardzo wysoko drużynę z uks 9 , przewaga trwała od samego początku widac było znaczną różnice poziomów gry. ukas technik wygrał około 50 punktami. spoktanie było na niezłym pozomie organizacyjnie,a mianowicie oprawę muzyczną w ostatniej chwili zapewnił DJ LICHU a całosc nagrywała jedna z łomżyńskich telewizjii, oby tak dalej :):) brawo technik ........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UKS TECHNIK GóRą |
Nie wiem jak mozecie cieszyc sie tak ze zwicestwa nad druzyna o sredniej wieku nie przekraczajacej 15-17 lat :) Warunki fizyczne wzieły gore, a roznica wyniosla na koniec meczu 40 pktow. 101-61. Pokazcie swoje prawdziwe oblicze w meczach z doroslymi druzynami, a uks 9 niech walczy o wysokie cele w swoim przedziale wiekowym.
|
|
Zachwycacie się drużyną UKS technik ? I słusznie !!! Tylko powinniście wiedzieć ,że 1. Najlepsi zawodnicy tej drużyny to wychowankowie UKS Dziewiątka !!! 2. Obecna drużyna UKS Dziewiątka to zawodnicy 15-16 letni-juniorzy 3. Głównym celem tej drużyny jest jak najlepsze przygotowanie do eliminacji mistrzostw polski juniorów 4. I właśnie rozgrywki o wejście do II ligi temu służą I jestem pewny .że drużyna UKS TECHNIK przyczyni się do podniesienia poziomu tej dyscypliny sportu w łomży i życzyłbym sobie i wszystkim miłośnikom koszykówki aby nie była to kwestia 1 sezonu. I wierzcie mi prawdziwą przyszłością ŁOMŻYNSKIEJ KOSZYKÓWKI jest UKS 9 NEMEZIS ŁOMŻA
|
|
Hej. Byłem dzisiaj na tym meczu... ogólnie fajne widowisko:) no niestety.. od II kwarty w dużym stopniu jednostronne... wygrało doświadczenie i warunki fizycznie(głównie wzrost). Miało to decydujące znaczenie, zarówno w ataku jak i w obronie. Dla chłopaków z "Dziewiatki" jest to jedyna forma ogrania sie z bardziej doświadczonymi zawodnikami, bo jak wyżej zostało wymienione, średnia wieku to 15-17 lat, a najważniejszym celem sa rozgrywki juniorów i awans do Mistrzostw Polski. Gratulacje dla "Technika", ale jednocześnie niech nie wpadaja w zachwyt, z powodu tej wygranej:) Według mnie na wyróżnienie zasługują: Jarek Mielnicki i Piotr Ksepka(Technik), chłopak z numerem 18 postury naszego Małysza:) i zawodnik z numerem 15(Dziewiątka). Wynik meczu to 101:61 pzdr:)
|
|
UKS Technik wcale nie jest zadufaną w sobie drużyną. To, że grali z Dziewiątką nie znaczy, że chcieli pokazać, że są rewelacyjni. Wszystko okaże się rzeczywiście podczas innych meczy. A grali już z Białymstokiem i też wygrali (poprzedni mecz). Miejmy nadzieję, że będą wygrywać także z innymi w swoim wieku. Życzę powodzenia! Pozdrowienia dla Tomka G., Ksepki i innych!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |