piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kupno skutera

Ostrzegam wszystkich zeby nie kupowali skuterow w firmie gaz-car kolo Stacji paliw Prima, facet strasznie oszukuje,a co do serwisu to juz lepiej tego nie komentowac. Zrobia jedno, a zepsuja przy tym dwie kolejne rzeczy. czy ktos juz mial stycznosc z ta firma?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kupno skutera

owszem brat kupił tam quada serwis poprostu tragedia ostatnia spaliła mu się instalacja elektryczne zawiozłem mu go do tego serwisu mieli zrobić wszystko co trzeba tak, żeby normalnie działał i zrobili tak, że działał pół dnia na dodatek nie dotrzymują terminów umawiają się na jeden dzień a jak się przyjedzie to przekładają na następny i tak 3-4 razy :/ odradzam wszystkim tę firme

dokładnie , nie polecam tej "firmy"

Ja też mam skuter z tej pozal sie boże firmy. gwarancja skutera skonczyła się 1 czerwca br. i przez 2 lata posiadania przestał on w serwisie u nich jakiś rok. Facet kręci że on to się umawiał na inny termin że za wcześnie przyszedłem albo skuter nie chciał palić jak był ciepły i co "naprawiono" go i odpalono z 5 razy i powiedziano że wszystko dobrze chodzi pojechałem pod dom i już palić nie chciał. Żałuję tylko zmarnowanych pieniedzy.

ludzie takie zabawki to sie kupóje w salonie a nie na jakiejs stacji do tankowania gazu do kogo macie pretesje propo serwisu polecam street-bike na sikorskiego koło wiezy cisnien tel 0502684574 pozdro

ja nieco Cie poprawie...ludzie takich zabawek to sie nie kupuje...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org