Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kupno skutera |
Ostrzegam wszystkich zeby nie kupowali skuterow w firmie gaz-car kolo Stacji paliw Prima, facet strasznie oszukuje,a co do serwisu to juz lepiej tego nie komentowac. Zrobia jedno, a zepsuja przy tym dwie kolejne rzeczy. czy ktos juz mial stycznosc z ta firma?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kupno skutera |
owszem brat kupił tam quada serwis poprostu tragedia ostatnia spaliła mu się instalacja elektryczne zawiozłem mu go do tego serwisu mieli zrobić wszystko co trzeba tak, żeby normalnie działał i zrobili tak, że działał pół dnia na dodatek nie dotrzymują terminów umawiają się na jeden dzień a jak się przyjedzie to przekładają na następny i tak 3-4 razy :/ odradzam wszystkim tę firme
|
|
dokładnie , nie polecam tej "firmy"
|
|
Ja też mam skuter z tej pozal sie boże firmy. gwarancja skutera skonczyła się 1 czerwca br. i przez 2 lata posiadania przestał on w serwisie u nich jakiś rok. Facet kręci że on to się umawiał na inny termin że za wcześnie przyszedłem albo skuter nie chciał palić jak był ciepły i co "naprawiono" go i odpalono z 5 razy i powiedziano że wszystko dobrze chodzi pojechałem pod dom i już palić nie chciał. Żałuję tylko zmarnowanych pieniedzy.
|
|
ludzie takie zabawki to sie kupóje w salonie a nie na jakiejs stacji do tankowania gazu do kogo macie pretesje propo serwisu polecam street-bike na sikorskiego koło wiezy cisnien tel 0502684574 pozdro
|
|
ja nieco Cie poprawie...ludzie takich zabawek to sie nie kupuje... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |