Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do informatyków |
Witam Istnieje możliwość zorganizowania w Łomży konferencji, na której jednym z prelegentów będzie człowiek z Microsoftu, który zaprezentuje jeden z tematów: 1 SQL Server 2008 jako element platformy aplikacyjnej Microsoft 2 MOSS 2007 - środowisko pracy grupowej, MOSS 2007 - jako portal internetowy, MOSS 2007 + Office 2007 - korzyści z używania pakietu Office w środowisku intranetowym 3 "Strategie dostępu do danych: ADO.NET, LINQ, EDM i szeroko pojęte okolice. Czyli - jak można zrobić warstwę dostępu do danych" 4 Windows 2008 5 Windows Server 2008: Co nowego i specjalnego Wam zaoferuje? 6 Silverlight 7 Expression Studio 8 Nowości w VS2008 i .NET 3.5 9 Otwarte oprogramowanie i Microsoft: Open Source Software Lab, Interoperacyjność (Windows/Linux): Silverlight for Linux, Technologia: Windows Server 2008 (Longhorn) Server Core i PowerShell, Projektowanie ("design"): Surface 10 XNA - programowanie gier 11 Systemy wbudowane Który temat według was jest najciekawszy, na który byście przyszli??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do informatyków |
Windows 2008
|
|
SQL Server 2008 jako element platformy aplikacyjnej Microsoft 4lomza.pl
|
|
"Strategie dostępu do danych: ADO.NET, LINQ, EDM i szeroko pojęte okolice. Czyli - jak można zrobić warstwę dostępu do danych"
|
|
9 Otwarte oprogramowanie i Microsoft: Open Source Software Lab, Interoperacyjność (Windows/Linux): Silverlight for Linux, Technologia: Windows Server 2008 (Longhorn) Server Core i PowerShell, Projektowanie ("design"): Surface
|
|
oczywscie 9 :)
|
|
3,7,8,9,10. Na te moglbym sie przejsc.
|
|
kerahaz: będzie może niedługo. jak się człowiek spręży to może ogoło grudnia ;)
|
|
3 i 9 -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Szczerze mowiac, za bardzo nie chce mi sie marnowac czas na przedsiewziecie, w ktorym na 90% wykladow sluchalbym jaki to Microsoft jest cudowny i skuteczny. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
A skad wiesz, ze tak ma byc?
|
|
Dran, pytanie bylo do mnie ? W temacie postawionych bylo 11 tematow, z czego ok 80-90% to tematyka M$... A ze bywam raczej w Wawie, nie oplaca mi sie przyjezdzac tylko dla 1-2 wykladow. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
No skoro prelegentem ma byc czlowiek z Microsoftu, to raczej ciezko zeby mowil na inne tematy, niz zwiazane z Microsoftem :) To chyba oczywiste :)
|
|
Dran napisał(a): > A skad wiesz, ze tak ma byc? > Wiem, ponieważ ja i jeszcze kilka osób z grupy.net będziemy organizować taką konferencję. Z powyższej listy tematów mamy możliwość wyboru tylko jedna pozycję. Zastanawialiśmy się który temat jest najbardziej pożądany w Łomży. Więc dlatego pytamy was.
|
|
kerahaz tamto pytanie bylo do loosaca ;)
|
|
:) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |