sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co z rozkładem jazdy MPK?

wiem, że już kiedyś ktoś o to pytał, ale może przypomnę włodarzom tej strony.
jak nie chce się wam robić nowego to chociaż stary dajcie, był OK.

a tak poza tym, to czata tez wam się nie chce
jesteście <do bani>
wygląda na to, że to tylko strona z newsami i nic więcej, no forum jest, ale i tak bez widocznej "opieki"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co z rozkładem jazdy MPK?

...niestety,taka prawda...

...........:::::: I REKLAMY :::::.................

kasa_Łomża

Ludziska MPK to firma komunalna (miejska), a 4lomza.pl, jest własnością firmy prywatnej.

Wydaje mi sie, że to MPK, ewentualnie UM Łomża (www.lomza.pl) powinni zamieścic rozkład jazdy autobusów miejskich!!!

...ewentualnie za niego zapłacić :)

Słusznie ktoś zwrócił uwagę bo żeby dojść jak kursują autobusy i o której nie jest prosto.Zostało pozamykanych wiele ulic i autobusy zupełnie pozmieniały swoje trasy,teraz gdy powoli niektóre zostają otwierane nie wiem od kiedy ruszą one swoją starą trasą (o godz odjazdów nie wspomne)

Zocha

Zgadzam, się że była wygoda z rokładami jazdy, ale przypuszczam, że to nie wina administratora a raczej MPK, które nie chce, nie może, czy co tam jeszcze dostarczyć materiałów na ten temat.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org