niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego nie zagłosuję na Komorowskiego...

az przykro patrzec na te prawde - ale niech popatrza i wlasciciele psow,,,,, a jak by tak porobil kopie tych zdjec i podrzucil do wszystkich wlascicieli czworonogow !!!! ???? a moze do strazy miejskiej ???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego nie zagłosuję na Komorowskiego...

Znam osobę z dziennych o takiej specjalności, jeśli to coś pomoże

boby: a najbardziej pożądaną Łomżyniankę: Wiolettę vel Szramę też kochasz?

Witam!

Dziś zaczynają się matury - czerwone stringi, ściągi i te tematy....

Część z postujących jest już po maturze, więc zapraszam do opisywania swoich nietypowych przypadków związanych z egzaminem maturalnym :)

Założłem temat bo mnie już męczy te całe ciśnienie na maturę w mediach. Może i 15 lat temu był to egzamin życia - teraz na większości kierunków studiów pierwsza sesja ma większy objętościowo materiał i jest bardziej stresująca. Na studiach nie ma znajomych nauczycieli w komisji....

Osobiście z perspektywy oceniam swój egzamin maturalny jako jeden z bardziej stresujących, ale niestety łatwiejszych....

W tamtym roku jaka była afera bo kupa gówniarzy nie pozdawało matury - wystarczyło odebrać możliwość ściągania hehehe ale się śmiałem z debili. Każdy chce mieć maturę i studia, ale część nadaje się tylko do wyrzucania gnoju

ja na swojej maturze nie ściągałem - nie było takiej potrzeby

kur....!!!! śniadania nie dadzą w spokoju zjeśc!! dajcie spokój!

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Z Okazji matury widziałem nawet dziś promocję w sklepie komputerowym na al legionów koło Asaja 10% dają na kązdy Laptop

Kurde co się porobiło ale to wiosna

No i co konfidencie , było wziąć ten aparat i od razu zrobić zdjęcia właścicielom psów i na komendę .

Aha i widzę ,że jesteś w pełni normalny skoro wychodzisz na spacer i patrzysz się i fotografujesz psie gówna .

Za ucieczkę z miejsca wypadku gość odpowie jak za jazdę po alkoholu, nieudzielenie pomocy też jest karane, mam tylko nadzieję że sąd zsumuje to wszystko i że gość do końca życia nie będzie mógł spokojnie zasnąć.

Ludzie! Człowiek pokazał istotny problem naszych podworek a wy po nim jedziecie jak po burej kotce!!!
Najgorsze że psy załatwiają się nie tylko w miejscach które wskazał AZAZEL ale i np. w PIASKOWNICACH gdzie potem bawia się małe dzieci!!!

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

@jestem:

nie ma większej potrzeby apelować, żeby ktoś go nie krył. zostawił furę - więc jest ugotowany, dokładnie wiadomo kogo szukać - to kwestia czasu.

ja myślę, że sam przyjdzie jak już wytrzeżwieje, powie, że dzieciak mu wbiegł, a on w szoku(!) powypadkowym się oddalił z miejsca wypadku. oczywiście wszystko na trzeźwo, a teraz jak już się otrząsnął przybywa pomagać organom ścigania. już były takie przypadki w Polsce.

dodatkowo jak będzie miał dobrego papugę, to przejdzie kawałek o szoku powypadkowym. jeśli nie będzie żadnego świadka to szczeniak gotów się wywinąć z tej afery!

Wypadki się zdarzają i nic na to poradzić nie można.

thx 003zibi

mecz ze Stalą, potem z Unią: musi być sześć punktów

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat z Bezcennej:
"BMW jechało jeszcze kilka metrów, ciągnąc pod sobą dziecko. Seweryn Walendziewski zatrzymał się i włączył wsteczny. Podczas redukcji biegów spadły na chwilę obroty silnika, słychać było wtedy płacz dziecka. Kiedy auto cofnęło, Damian został na ulicy, sprawca odjechał z miejsca zdarzenia."

Ja bym tego sk... powiesił osobiście, choć pewnie byłoby to zbyt humanitarne [*]

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

PALANTUNIO !

( zdrabniamy jak nigdy )

Krzyzak i mieczkoś mimo całego szacunku dla Was dziwią mnie Wasze uśmiechy(:D, :) ) - w kontekście tematu tego postu ............ :(

niedawno pochowałem kolegę nieco starszego ode mnie ... i nijak nie mogę pojąć jak można uśmiechać się wobec świadomości czyjejkolwiek śmierci ...

Juz raz kupili Piotrcovie. Nie zdziwie sie jak ten Ptak pojdzie na uklad z Lomza.

komentarze na stronie Pogonii sa wysmienite :D

"NIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! ŁOMZA TO STARA K**WA,PRYMITYWY I WIESNIAKI,WCZORAJ POD JEDNA Z PIZZERI POBILO MNIE 2 CWELI...A SKAD?...Z LOMZY..."

...właśnie mamy przykład myślenia :). Kto nie jest pro to musi być lewacki. Ja tak myślę ale lewacki nie jestem ! i co ?!!

Kurcze.. powiem szczerze, że ja nie wiedziałem, że tłumacznie filmów to przestępstwo :/ Prawo komputerowe znam dosyć dobrze, ale tego nie słyszałem... nieważne.. do sedna...

Nie popieram piractwa itd, bo pisze programy i "drażni" mnie jak ktoś tego używa "nie tak jak ja bym chciał".... że to kopiuje i używają osoby, które tego nie kupiły....

Ale jeżeli umieszczą na stronie formułkę typu: "Napisy te są tylko po to, żebyście Państwo zobaczyli jak wygląda ten film z napisami, po to, żebyście taki sam z namisami kupili od producenta...." to wtedy do serwisu nikt nie będzie się mógł przyczepić - będą go mogli pocałować w ..."pompkę"...

Bo zanim kupię buty.. to chcę w nich się przejśc.. ubranie przymieżyć.. mp3 posłuchać... a napisy przeczytać....

A TAK WOGÓLE PANOWIE POLICJANCI CO SZUKAJĄ NAPISÓW(konkretnie oni, bo do reszty nic niemam): macie programy do szukania złoczyńców w necie("pisarzy" napisów), a pedofili w necie Wam ciężko szukać.... tylko Wam pod nos "trop" trzeba podsuwać, pomagać.. admini sami muszą namierzać tych skó.......nów co są prawdziwymi przestępcami.... a Wy się zajmujecie ..... PIERDOŁAMI !!!! Wstyd !!!! Wiem.. bo widze ile k..stwa po necie krąży, które wyrządzają ZŁO... a nie......... napisy.... echhhh....

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

Też coś rzekną. Znaczna część zabierających tu głos to gówniarze. Chcieliby blisko parku rozrywki, kina, boiska piłkarskiego. I nie dziwię się. Też w ich wieku bym chciał. Ciężko im zrozumieć, że ludziom starszym trudno się poruszać. Pokonywać znaczne odległości do kościoła to dla nich znaczna uciążliwość. Nie wierzę, że obecni młodzi ludzie zmienią kiedyś wiarę lub wogóle ją odrzucą. Kiedyś podziękują swoim rodzicom za bliskość wyszydzanego obecnie kościoła. Na koniec coś, co zapewne nie dociera do młodych głów. To prawo popytu i podaży. Obowiązuje także w tym przypadku. Obiekt nie powstałby bez zapotrzebowania społecznego. Szamac., wymień przykłady wg których to z Twoich podatków realizowana jest ta budowa bo nie kumam.

yyy...nie tylko wejście;P:P
No ale pomalowali też płotek xD

Nie obchodzi mnie bo wiem.

Ja widziałam na takim Maykela jak woził foto swojej mamy.

Wesoly_Romek ja Ci moge sprzedac szalik LKS'u wzor do obejrzenia w sklepie czapniczym na ulicy krotkiej badz jesli jeszcze jest w sklepie KLAN, pod rossmanem na dlugiej.

bo młodzież ma w dupie kraj...

Marcin spoleczenstwo to sie czepia o "dodatkowe" pieniadze, a nie o pieniadze z dyzurow.

A Wy sie nie czepiacie pacjentow? Ciagle wytykacie "malutkie skladeczki", a pozniej sam piszesz, ze to sprawa rzadu. Co ja mam do tego, jak sa skladki rozdzielane? Jaki mam na to wplyw? Mi pieniadze z kieszeni wyciagaja. Ale w Waszych postulatach o ile sie orientuje jest mowa o wspolplaceniu przez pacjentow za wizyty...
To co?? Raz mam zaplacic skladke, a drugi raz u lekarza? Place skladki co miesiac, a do lekarza trafie raz na pare lat, czyli wychodzi na to ze w tym czasie uzbiera sie tych skladek z 1000 zl albo i dwa. A jak pojde po recepte na katar, to jeszcze doplace tak? Na dodatek jeden zaplaci skladki pare zl i do lekarza lata co chwile, a drugi zaplaci sto i pojdzie raz na pare lat i ma do tego doplacic, pewnie... a co tam. A te doplaty to mialyby tak wogole trafiac wprost do lekarza, czy do kasy szpitala?

Zarzucasz niski poziom dyskusji, to moze zbierz sie i napisz jednego zwiezlego posta, na temat tego, czego oczekuja lekarze po strajku, co chcecie tym osiagnac, jakie macie postulaty, no i moze jakie powinny byc zarobki lekarza, skoro przyznajesz ze 5000zl na poczatek to przesada? Bo poki co nic sie nie dowiedzialem w tym zakresie niestety, poza tym jak zyja lekarze na zachodzie.

Józef

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org