Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Jarek po trupach do celu, każdy chce leżeć na Wawelu" - bojkot dwoch pajaców |
NO WLASNIE jak dostalem tego sms to wyslalem do nich zeby anulowac bo wogole zapomnialem o tym gg.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Jarek po trupach do celu, każdy chce leżeć na Wawelu" - bojkot dwoch pajaców |
No ja już jakiś czas gram :) Polecam i oczywiście piszę się na nasz "łomżyński" serwer :) Pozdrawiam.
|
|
Re: "Jarek po trupach do celu, każdy chce leżeć na Wawelu" - bojkot dwoch pajaców |
do diaska nie moge sciagnac tej gry. ma ja ktos moze na plytce ?? wdzieczny byl bym :)
|
|
Krab napisał: "Muzyka - nie wiem jak innym , ale mi tego tu brakuje. " - a mnie nie ........... i niech ręka boska broni właściciela przed takimi pomysłami. Ponadto z wypozyczalni nie korzystam, parking utrzymany super, obsługa grzeczna , jest super. Komu się nie podoba niech jedzie do Gołdapi, za 2xtakie pieniądze, nastoi się 2xdłużej w kolejkach i 4 godziny w tą i z powrotem dołoży do niedzielnego wypoczynku. Lobbujmy za to wszyscy, by władze Parku Krajobrazowego pozwoliły JDA na kolejne inwestycje. Bimbo !
|
|
Mimo wszystko to fajnie, że w końcu taki stok powstał. A organizacja miejmy nadzieję, że się poprawi. A jeśli ktoś nie chce czekać w kolejce do wypożyczalni to chętnie sprzedam swój sprzęt. Adres: siwyigi@wp.pl Bimbo !
|
|
Drożyzna jak **** !!!!!!!
|
|
jak zwykle nic nie pasuje ale coz juz taka natura nas Polakow tak a propo ile kosztuje wypozyczenie sprzetu?
|
|
Mnie i wielu moich znajomych martwi brak miejsca do poskakania... tzn jego nadmiar, lecz z niewiadomych przyczyn właściciel stacji niszczy za każdym razem hopki, w które ludzie wkładają dużo pracy i serca [:)] mimo tego, że są one umiejscowione zdala od głównych tras... Myślę, że inne podejście do tego typu spraw nagnało by ludzi lubiących coś wiecej niż zsuwanie się po stoku.
|
|
Re: "Jarek po trupach do celu, każdy chce leżeć na Wawelu" - bojkot dwoch pajacó |
droga kupna, tiaaaa jasne pewnie ukradla ;P
|
|
jasne sam widziałem i pomagałem wynieść z mięsnego... http://www.bibula.com ciekawa strona -antidotom na polsko-jezyczne mozgotrzepy!
|
|
|
12 zł ulgowy, 14 zł normalny
|
|
Czy gatunek Homo mocheri też powstał na skutek ewolucji ?
|
|
kiedy na bbc leci topgear??
|
|
Ryskago - a ja wciąż mam gdzieś tą książkę w domu :)) rzeczywiscie jest kapitalna. Obawiam się ze Szanowny Małżonek kuskusa nie trąci, ale można podać z ryżem na przykład. Czesto z kurczka robię tzw. "makłowicza" (podejrzałam podobny przepis właśnie u niego, tyle że był robiony ze szczupaka :D) Paprykarz z kurczaka a la Makłowicz potrzebujemy: pierś kurczaka, pomidory, cebulę, paprykę świeżą i w proszku, przyprawy dowolne do smaku (używam najczęściej majeranku, chili, bazylii) czosnek (suszony lub świeży) Robi się bardzo prosto: dużą (naprawdę dużą bo to paprykarz!) ilość slodkiej papryki w proszku przesmażamy krótko na patalni z olejem i czosnkiem. Nie za długo bo zgorzknieje. Wrzucamy cebulę pokrojoną w piórka i szklimy. Można odrobinę posolić to się nie przypali. Gdy cebula zmięknie wrzucamy kurczaka pokrojonego w paski (albo jak kto woli). Gdy kurczak się lekko podsmaży zalewamy całość odrobiną wody - nie za dużo nie za mało, tak aby powstał sosik. Gdy całość się poddusi wrzucamy paprykę świeżą pokrojoną w paski, a gdy troszeczkę zmięknie, pomidory na końcu. i w zależności od tego co kto woli, można poczekać aż sos zgęstnieje, albo wcale nie czekać. Ja dodaję jeszcze trochę chili, soli, pieprzu do smaku, łyżeczkę cukru, bazylię, majeranek. I voila, maklowicz gotowy :)) Aha sos można zagęścic śmietaną też jest pyszne.
|
|
Wyjazd za granicę "za chlebem" to nie wybór, to konieczność. Założyć rodzinę, zbudować mieszkanie, żyć na przeciętnym poziomie zgodnie z obecnymi realiami prawnymi i gospodarczymi, zaczynając od "zera" , uczcviwie ? w Polsce? Nonsens, awykonalne, S-F. W kraju zostają "plecaki", ustawieni przez rodzinkę (i bardzo dobrze, od czego ma się rodzinę), "hochsztaplerzy" no wiecznie nieomylni politycy. którzy dla ludzi zrobią wszystko (swoich ludzi).
|
|
Dobry zwyczaj nie pozyczaj ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
takie same spodenki jak moje
|
|
Czy to szansa dla Polaków czy porażka dla naszego kraju (a raczej polityki pracy)? Myślę, że i jedno i drugie. Zaraz pewnie pojawi się ktoś, kto stwierdzi, że osoby wyjeżdzające za granicę to tchórze, którzy uciekają ze swojej ojczyzny zamiast ją budować. Może i byłoby w tym trochę racji, ale - jak ktoś już słusznie zauważył - skoro ojczyzna nie dba o swoich obywateli i przypomina sobie o nich tylko przed wyborami to dlaczego mają o nią dbać obywatele? Duża część młodych ludzi decyduje się zostać w Wielkiej Brytanii na stałe. Dla nich to szansa, a dla Polski porażka. Mimo tego nie uważam, że wyjazd za granicę jest czymś złym. Może po części dla tego, że niedługo sam wybieram się do Szkocji. Mam jednak nadzieję, że kiedyś wrócę. Swoją drogą, wstępując do UE zaakceptowaliśmy fakt, że mieszkać i pracować będziemy mogli w całej Unii (pomijając okresy przejściowe) i sami się na to zgodziliśmy. Wyjazd jest teraz prawem każdego z nas. A odnośnie Polski, z przymrużeniem oka: http://asp.sztab.boczek.wrzuta.pl/audio/1nZ7QQQPd3/wesol_-_wspanialy_kraj ;) Pozdrawiam wszystkich Europejczyków ;)
|
|
Greg jak możesz wrzuć jeszcze swoje filmiki. Mi sie freestyle bardzo podoba ćwicze ale nie zbyt mi to wychodzi. :P .
|
|
...no właśnie.... zaczyna być smakowicie :)
|
|
a cholera wie gdzie oni beda jezdzic skad do kad i w ogole nic nie wiadomo
|
|
niezłe
|
|
najlepiej ze sklepu:P ewentualnie najprosciej pozyczec od kogos:P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Panowie księża, nie wymyślajcie jakichś sztucznych problemów i nie szukajcie uzasadnienia dla tego, co nie jest naturalne (czyli nie pochodzi od Boga), bo przecież celibat zgodny z naturą nie jest. Jakoś miliardy ludzi na świecie godzą pracę zawodową z życiem rodzinnym, to i wy możecie. Pewnie, że kawalerowi zawsze w wielu przypadkach jest łatwiej, ot... choćby gdzieś wyskoczyć), ale czy rodzina dla was nie jest ważna? Mam na myśli WASZE rodziny. Zakaz zawierania związków małżeńskich (tak naprawdę - a nie celibat) został wprowadzony w średniowieczu, aby uchronić majątki kościelne przed dziedziczeniem, a argument, że Jezus był kawalerem, został tylko wykorzystany w tej sprawie. Uważam, że pora skończyć z udawaniem celibatu i bezżennością. Myślę, że Kościół wiele by zyskał w oczach wiernych (i nie tylko) po ostatnich aferach.
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=10471 No nie zle ślisko i w ogóle a oni ssę pościgi robią :)) fajnie byłem świadkiem tego.
|
|
Re: "Jarek po trupach do celu, każdy chce leżeć na Wawelu" - bojkot dwoch pajacó |
KOLO CHYBA MIESZKAL NA KS ANNY JEGO SYN UCZYL SIE W SP9 CHYBA ROCZNIK 79 ALBO 78 .KOLES BYL PRZYNAJMIEJ UPRZEJMY DO WSZYSTKICH JESLI KTOS GO ZNA TO WIELKIE POZDRO "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
WALENTYNKA WLASNORECZNA ZE ZDJECIEM PLUS KOLACJA I WINO WYTRAWNE A PO TYM WSZYSTKIM NIEZLA RABANKA TYLK NIE ZAPOMNIJCIE RODZICOW Z DOMU WYGONIC A PRZY OKAZJI NAJLEPSZE NA SW.WALENTEGO DLA SINGLI I PAREK "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Pościg za pijanym kierowcą Dodana: 14 lutego 2007, 07:43 Zmodyfikowana: 14 lutego 2007, 07:43 13 lutego wieczorem oficer dyżurny Komendy Miejskiej Policji w Łomży został telefonicznie powiadomiony przez przypadkowego świadka, że na ul. Kazańskiej najprawdopodobniej jeździ pijany kierowca. Głos w słuchawce opisał podejrzany pojazd jako ciemne audi kombi. Natychmiast w ten rejon został wysłany policyjny patrol. Funkcjonariusze już po chwili zauważyli opisany pojazd. Sygnałami świetlnymi i dźwiękowymi podali kierowcy polecenie do zatrzymania. Jednak ten gwałtownie przyspieszył oddalając się w kierunku ul. Przykoszarowej. Informacja została przekazana innym patrolom, które włączyły się do pościgu. Uciekinier w dalszym ciągu nie zatrzymywał się i skręcił w Aleję Legionów. Na jego drodze stanął kolejny radiowóz. Kierowca audi nie zareagował na sygnały do zatrzymania. Widząc stojącego na jego drodze policjanta gwałtownie przyspieszył. Włączył światła drogowe kierując swoje auto wprost na niego. Dosłownie w ostatniej chwili funkcjonariusz odskoczył i strzelił w kierunku auta. Rozpędzone audi uderzyło w radiowóz, który wpadł na kolejny samochód. Nie zatrzymując się przestępca pojechał dalej skręcając w ul . Piłsudskiego. Tam wyprzedzając kolejny pojazd czołowo zderzył się z jadącym z przeciwka nissanem. Kierowca i pasażer wyskoczyli z rozbitego samochodu. Dalej pieszo pobiegli w kierunku dworca PKS. Za nim ruszyli policjanci. Mężczyźni zostali ujęci w chwili gdy próbowali przeskoczyć ogrodzenie. Policjanci błyskawicznie obezwładnili ich i zatrzymali. Okazało się, że kierowcą był nie posiadający uprawnień do kierowania, pijany 29-letni mieszkaniec gminy Mały Płock. Pijany był też jego 47-letni pasażer. Obydwaj zostali zbadani alkomatem. Urządzenie wykazało w wydychanym powietrzu ponad 1,6 promila alkoholu. Mężczyźni trafili do policyjnej izby zatrzymań – gdzie teraz trzeźwieją. Do szpitala został przewieziony uczestniczący w wypadku 47-letni kierowca nissana. Ze złamaną ręką oraz ranami nogi i brody pozostał na leczeniu. Rzecznik prasowy KWP
|
|
a zebys wiedzial!!! takiemu debilowi to spalowac dupe, az by jeczal
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dla mnie to powinno byc tak ze strony sadu: 1' jazda po pijaku - max wyrok; 2' jazda bez uprawnien - max wyrok; 3' stworzenie zagrozenia w ruchu - max wyrok; 4' czynna napasc i proba zabojstwa Policjanta - max wyrok; Dla pasazera: 1' czynna napasc; chyba by wystarczylo na kilka lat. Plus dla czlowieka, ktory telefonowal... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Oooops - mialo byc: ADALLu. Sorry! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
puenta jest miażdżąca hehe
|
|
takie czasy,że teraz typowo polskie to,co w obcych rękach heh
|
|
Znacie jakieś szczegóły umowy, bo nie mogę się doczytać na stronie PEPEESU. Czy fakt przejęcia naszego browaru oznacza, że w Łomży produkowane będzie piwo FAXE, czy pozostanie marka Łomża?
|
|
[quote="luizfernandez"] Wyjedź w lato do Anglii czy Irlandii, ustań na ulicy zacznij pokazywać co umiesz niedość, że kasy se nieźle zarobisz to może wypatrzy cię jakiś łowca talentów. :)) Hehehe tak moge zrobić w Polsce ,jakieś grosze do 'kapelusza' ktoś wrzuci hehe,ale łowca talentów na Polskich ulicach to bardzo mało prawdopodobne,a szkoda,bo z tego sportu można by coś ładnego zrobić,a narazie szukam jakichś okazji do pokazów więc jesli ktos ma pomysł,czy impreze sportową i chce ja urozmaicić ja chetnie pogram ;))))
|
|
Witam :) Nie raz miałam do czynienia z ZUZ i US i to nieprawda, że jeśli jesteśmy mili to szanowne panie odwzajemnią się tym samym. Nigdy nie miałam żadnego problemu natury prawnej, za to nie raz spotkałam się z bardzo niemiłym zachowaniem ze strony szanownych. Jeśli chodzi o ZUS, na sali informacyjnej sa tylko DWIE normalne urzędniczki. Blondynka (chyba Pani Ewa) i mloda kobietka z ciemnymi wlosami, chyba druga z lewej. Reszta robi łaskę, że odpowie na jakiekolwiek pytanie, a jak już czlowiek pyta o coś co muszą sprawdzić, w ogóle tragedia, Co do US, nikt nie oczekuje od nich że będą się uśmiechać od ucha do ucha na widok każego kilenta, ale trochę kultury nie zaszkodzi. Rekordy biją panie w pokoju nr 3 i kobieta w informacji VAT. Pewnego pięknego dnia podeszłam do informacji VAT z zapytaniem. Pani powiedziała, że mi nie udzieli odpowiedzi, bo nie ponosi za to odpowiedzialności. !!! Zauważyam grzecznie, że to ja się podpisuję pod drukiem który oddaję, ona mi na to zaproponowala żebym przeczytala dokladnie ustawę i punkty, które mnie dotyczyly. Po przeczytaniu (ponownym) podeszlam i mowie, że niestety niczego się nie dowiedziałam i znow proszę o pomoc. Niestety, Pani dalej odmawia i jasne jest to, że nie wie co ma mi powiedzieć, ale udaje, że takiej informacji udzielic mi nie moze. Po malym zamieszaniu jakie wywolalam, okazalo sie, ze druk mnie nie dotyczy. Szkoda, że stracilam na to jakies dwie godziny biegania po urzędzie. Milo, prawda? Ja też spotykam się w pracy z ludźmi i swoje humory zostawiam za drzwiami. I uważam, że jeszcze dużo wody uplynie zanim będziemy normalnie traktowani w urzędach. kaschia
|
|
w tym przypadku urzędniczka pewnie nie miałą pojęcia jak odpowiedzieć bo sama dokładnie nie znała przepisów i zasłaniała się tylko "odpowiedzialnością" tylko nie wie chyba o tym że to właśnie ona powinna udzielać informacji i ponosić tą odpowiedzialność bo za to jej tam płacą
|
|
Intruder ,ja też poczułem się obrażony,mieszkam w małej miesjcowości niedaleko Łomży,do Łomży przyjeżdzam,mam tu dziewczyne,znajomych,tutaj moge rozwijać się jeśli chodzi o Free,i mówisz,że przez nas (czyli ludzi przyjezdzajacych do miasta) brak tu rozrywki ? Ja staram się organizować imprezy i pokazy Freestylu, auta jeszcze nie posiadam,ale blachy będe miał BKL .. Twoją wypowiedź odebrałem tak,że z takimi blachami najlepiej abym do miasta nie wjeżdzał ..
|
|
taaa drozdowskie i dobre...? hahaha
|
|
Dziwi mnie trochę tytuł tematu. Nie powinno być "Podłomżyńscy kozacy" ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Rudolf Hess Rudolf Hess jest jedną z zagadkowych postaci w historii XX wieku. Tajemnica spowija jego życie i śmierć. Poniżej przedstawiam zagadkowe losy więźnia numer 7 - pobyt w Spandau. Zgodnie z wyrokiem trybunału w Norymberdze Hess oraz pozostali dostojnicy III Rzeszy skazani na kary śmierci i więzienia zostali przewiezieni do twierdzy w Spandau. Sam budynek przypominał raczej zamek nie do zdobycia niż więzienie. Otoczony był murem o wysokości od 5 do 8 metrów z 6 wieżyczkami strażniczymi. Przed murami ustawiono dwa płoty z siatki o wysokości 3 metry każdy. Między nimi biegł pas zaminowanej ziemi, a ogrodzenie ustawione bliżej murów było pod napięciem 4000 V. Chciałoby się tylko do tego dodać: odpowiednie miejsce dla odpowiednich ludzi. Hess od początku pobytu w Spandau zachowywał się bardzo dziwnie: nie przyjmował gości, był małomówny i krnąbrny. Początkowo nie pozwolił na odwiedziny jego żonie i synowi. Różne pogłoski krążyły na temat próby popełnienia samobójstwa przez Rudolfa Hessa. Podobno targnął na swoje życie aż 6 razy. Wiemy na pewno, że próbował podciąć sobie żyły nożem do chleba. Na odwiedziny żony i syna - jego najbliższej rodziny zgodził się dopiero w 1969 roku czyli 24 lata po aresztowaniu. Podczas wizyty żona bardzo zdziwiona była bardzo niskim głosem męża. Fakt jest faktem - ostatni raz widzieli się w 1945 roku, ale głos Hessa zmienił się nie do poznania. Czyżby więzień numer 7, bo taki numer otrzymał on w Spandau nie był tym samym Rudolfem Hessem, byłą prawą ręką wodza III Rzeszy? Tłumaczyłoby to, że przez tak długi czas nie chciał spotykać się z rodziną - bał się dekonspiracji. W ten sposób zawsze mógł się wytłumaczyć "śladami czasu". A te dawały o sobie znać. Stan Hessa podczas pobytu w Spandau z czasem ulegał pogorszeniu. Nękały go bóle żołądka, silne do tego stopnia, że został on skierowany na badania. Podczas tych właśnie okazało się, że na ciele Rudolfa Hessa brak było śladów po kuli karabinowej, która przeszyła jego lewe płuco w 1917 roku. Rana ta była bardzo ciężka i mimo upływającego czasu nie mogła zniknąć bez śladu. Również zdjęcia rentgenowskie nie wykazały uszkodzenia żeber, a nie możliwe jest by kula taka przeszła nie naruszając kości. Prawdziwy Rudolf Hess powinien mieć również inne blizny: na lewej ręce i ramieniu. Nie miał ich więzień ze Spandau. Czego to dowodzi? Odpowiedź może być tylko jedna... Jeszcze podczas samego procesu norymberskiego Hess zachowywał się dziwnie. Na film opowiadający o obozach zagłady zareagował jakby o niczym nie wiedział. Nie były to próby "umycia rąk", ale rzeczywiste zdziwienie. Czyżby prawdziwy Rudolf Hess nie przebywał w Spandau? Już podczas procesu jego sąsiad z sądowej ławy - Herman Goring snuł podejrzenia ponieważ postać Hessa wydawała mu się również dziwna. Więzień numer 7 zmarł 17 sierpnia 1987 roku - miał 93 lata. Nie jest pewna przyczyna jego śmierci. Najprawdopodobniej popełnił samobójstwo - zaciskając sobie wokół szyi kawałek kabla, który przypadkiem zostawił człowiek z firmy dbającej o elektrykę w więzieniu. W kieszeni znaleziono list pożegnalny skierowany do żony Hessa. Mnie natomiast zastanawia jedna rzecz. Rząd brytyjski ponoć zna całą tajemnice kotłującą się wokół człowieka numer 2 w III Rzeszy, ale zgodził się na jej wyjawienie dopiero w 2016 roku. Co takiego zawierają dokumenty z pobytu Hessa w Wielkiej Brytanii, że dopiero 75 lat po wydarzeniu mogą być udostępnione opinii publicznej? Czy prawdziwy Rudolf Hess przebywał w Spandau? Czy rzeczywiście człowiek podający się za Hessa popełnił samobójstwo? A może już odpowiedzieliśmy na wszystkie pytania... Zamek w Książu Według innych, nie mniej prawdopodobnych teorii, historia o mającej tu powstać kwaterze fuhrera stanowiła tylko zasłonę maskującą, bądź prawdę ujawnioną tylko w małej części, a w rzeczywistości Książ miał spełniać funkcję centrum dowodzenia potężnego zespołu fabryk podziemnych i ośrodka badawczego nad bronią chemiczną, biologiczną, elektroniczną i pojazdami powietrznymi o napędzie antygrawitacyjnym (!). Gauleiter Prus wschodnich Erich Koch wspominał w swoich więziennych zapiskach, że Hitler w obecności Goeringa i Rosenberga przechwalał się doświadczeniami nad bronią bakteriologiczną. Wódz tysiąclecia twierdził, iż wkrótce zostanie "wyhodowany" Niemiec odporny na śmiercionośne dla innych bakterie - zawsze zdrowy, prawdziwy nadczłowiek (he,he,he). Goebels i Himmler rozprawiali natomiast o kilometrach wielopiętrowych lochów, w których prowadzone będą intensywne prace nad bronią bakteriologiczną oraz elektroniczną wysokich częstotliwości. Zamierzali przy jej pomocy wywoływać epidemie dziesiątkujące nie tylko żołnierzy wroga, ale też ludność cywilną oraz zwierzynę: skażać ziemię, powietrze i wodę, a jednocześnie wyhodować szczepionki chroniące Niemców przed będącymi jej wynikiem chorobami. Przed nadejściem wojsk sowieckich podziemne korytarze zaminowano. Jeszcze w 1947 roku niektóre odcinki tuneli były ogólnie dostępne, ale niedługo potem strefy wlotów zostały zasypane. Dzisiaj budzą one ogromne emocje. Niektórzy poszukiwacze skarbów uważają, że w ciągnących się pod zamkiem korytarzach ukryto depozyty bankowe, dzieła sztuki i kosztowności, zrabowane przez hitlerowców na terenie Śląska. Być może w podziemiach znajduje się też słynna Bursztynowa Komnata. Jakkolwiek nieprawdziwe byłyby te teorie, faktem jest, że jeszcze dziś w pobliżu ulokowanych u stóp zamkowej skały zaryglowanych wejść spotkać można podejrzanych typów i nie są to na pewno dresiarze, ani miejscowi bezrobotni...
|
|
i jeszcze jeden list do premiera: http://www.greenpeace.org/poland/kampanie/via-baltica-nie-t-dy-droga/ratuj-rospude ...z wyjaśnieniem gdzie jest szaleństwo!
|
|
fin- dlaczego jestes taki glupi? http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
lol
|
|
Jestem zdecydowanie przeciwny jeździe na światłach przez caly rok.
|
|
hehehe hehehe ale już po walentynkach :)
|
|
wie ktos ile jutro wstep do atomu kosztuje? nie ma na stronce a plakatow nie widzialam! bez glupich komentarzy prosze
|
|
mieczkoś997 , inne firmy płacą za reklamę na stronie 4lomza.pl ,a ty tak sobie wklejasz im reklamę za darmo :/
|
|
jasne ze powinien być usuniety... niuniusia18 zapewne 10 zl - maxymalna kwota, byc moze dla pań bedzie taniej przed 21...
|
|
Drodzy Panowie i Panie, podrosnijcie troche, na pewno czesc z Was wyruszy za chlebem w inne strony kraju, a moze i swiata. Wtedy sie przekonacie, ze Lomza to taka mala miescina, a w zasadzie wioska. Liczy sie czlowiek a nie miejsce zamieszkania. Najlepsze chwile swojego zycia spedzilem w Lomzy. Pozdrawiam
|
|
Nie rozumiem tych pierwszych skrotow. Wez jasniej... Konkretnie napisz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |