niedziela, 20 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NIGDY tym sie nie interesowalam!

2:1

bagrmosen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NIGDY tym sie nie interesowalam!

No to jest już 4:1

:)

BRAWO CHŁOPAKI !!!!!!!

Łomża to jest potęga!
Łomża najlepsza jest!
Łomże trzeba szanować!
Łomża nasz ŁKS!

Brawooooo ! Nie mogłem iść na mecz, ale śledziłem go na livescore.com Jestem bardzo zadowolony i nawet w typowaniu wynik trafiłem :D

Chyba powiatem

ehehe a Zbych jak zawsze nie wie a pisze :), no jest teraz tak pocieszny jak sedzia Cwalina...Zbychu napisz prosze kiedy ty byles ostatni raz na meczu ??:>
Senny poczatek, a później rozkrecajaca sie "maszyna wojenna" ŁKS-u i w koncu wygrana bitwa.. no pieknie oby tak dalej :)

the thruth tracker

moze jakas zyla wodna ;) swoja droga...ten pierwszy mial ile w bicepsie? 43? ;)) ja mam 42 , a jego biceps wyglada jak moj nadgarstek:) troche przyfantazjowali...i jak mozna zauwazyc...kazdy gadal to samo:) tylko cyferki sie zmienialy.

właśnie przez takich zgredów nic się nie dzieje bo zaraz beczą że będą powyrywane siedzenia, że huligani ble ble ble

mimo że nie jestem to widzę że duża część ludzi chodzi na mecze i się tam dobrze bawi i tak ma być

bardzo dobra relacja z galerią na ...

Narew:

Brawo ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znów zwyciężamy i to jak najbardziej zasłużenie, to już nasze 5 zwycięstwo z rzędu w II lidze. Brawo dla chłopaków!!!!!
Tomasz Bzdęga to bardzo dobry zawodnik, w tym meczu z zdobył dla nas dwa gole, mam nadzieję, że strzeli dla ŁKS jeszcze wiele goli w kolejnych meczach.

Łomża to jest potęga!
Łomża najlepsza jest!
Łomże trzeba szanować!
Łomża nasz ŁKS!

No to swietnie - nastepny wygrany mecz, choc przyznam, ze tez obawialem sie ze moze byc ciezko po odejsciu tylu renomowanych zawodnikow.
Gratuluje i trzymam kciuki oby tak dalej i za przynajmniej utrzymaniem sie w II-ej lidze.
Apeluje tez do coniektorych kibicow by przestali juz psioczyc na ceny biletow i gremialnie zaczeli wspierac nasz klub, bo uwazam ze nawet z ta podwyzka to te ceny nadal sa dostepne. Toc to juz II-ga liga do diaska i na pewno poziom gry wysoki i emocji, ze hej! Az zazdroszcze Wam po trochu ...:D.
A teraz pytanko - czy mozliwe byloby zamieszczenie/udostepnienie grupowego zdjecia druzyny z identyfikacja poszczegolnych zawodnikow? Jestem pewien, ze kazdy szanujacy sie kibic LKS-u, a szczegolnie ci porozrzucani po swiecie na pewno by to docenili (nawet chocby za mala oplata).
Z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje i pozdrawiam,
wychu

Zbych

Przepiękne widoki,nie wiedziałam ,że można spotkać tyle ptaków na raz...i jeszcze takie ujęcie! Jestem pod wrażeniem:)

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

iść do kościoła?

PLAY ma umowę na roaming wewnętrzny z Polkomtelem, Centertel nie ma tu nic do rzeczy :) Czyli gdzie jest zasięg plusa, będzie również i PLAY'a.
Ceny mają dosyć ciekawe:
49 gr/minuta do wszystkich sieci w każdym abonamencie
15 gr/SMS/MMS
5 gr za 5kb wysłanych/odebranych danych
Nie ma przy tym żadnej aktywacji jak w innych sieciach, do tego oferują same telefony 3G, każdy z kartą pamięci.
W sprzedaży na początku znajdą się:
• Samsung: SGH-Z370, SGH-Z400, SGH-Z630 oraz SGH-i600,
• Motorola: RAZR maxx V6, RAZR V3xx oraz KRZR K3,
• LG: KU311 oraz KU800,
• Nokia: 6151, 6288 oraz N73.
Jedyny minus wg mnie to to, że najniższy abo w PLAY wynosi 50zł, gdzie dostajemy pakiet kwotowy 70zł do wykorzystania na usługi...ale i tak nieźle to wychodzi. Przeliczając na rozmowy to wychodzi 143 minuty za 50 zł do każdej sieci! Jaki op obecnie tyle daje? 143 dzielimy na 50 i mamy minutę za 28 gr!!!!:)

Wyspać się porządnie,zjeść śniadanie w łóżku następnie iść do kościoła a po drodze zajść do babci lub dziadka na obiad , wrócić do domu obejrzeć jakiś film na kompie i wypić piwo ;)

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

ale na obiad oczywiscie kurczak no nie ?

Kaczorowski chórzysto :-)
Bylo ok, zniecierpliwoscia czekam na Sosnowiec, chlopaki wszyscy do Sosnowca!!

spotkac sie ze znajomymi

< wieczne im odpoczywanie >

Trzymaj wychu:

http://www.lks.4lomza.pl/strona.php?idStrona=27&PHPSESSID=674a2150c3d8fa9a3d1b77f613eb543b

Bimbo

Tak, to co pisze 'kaka' to Racja. Kazdy w niedziele mysli, jak by tu przezyc do poniedzialku po sobotniej nocy, zachlanej jakims tanim spirytusem lub ksiezycowa. Ja osobiscie proponuje upierd.lic sie johnym walkerem! No i oczywiscie kosciol! Ewentualnie mozna pojsc do jordana i pospacerowac slynnymi nadnarwianskimi alejkami. tak

A czy moglby ktos napisac, gdzie znajduje sie ten palac na wodzie i ten drugi zamek?

Wg mnie Pan arbiter Cwalina ewidentnie faworyzował zespół gości, a naszym rzucał kłody pod nogi. Żółte kartki za nic i w ilościach wiadomo jakich.

piekne
lak tez sto lat nie widzialam:o)

nie powiekszylam sobie zdjecia, wiec myslalam, ze to bocian-alez blondynka ze mnie:D

a ten zolty, to kto to?;)

Zbych

Czyżby skowronek?

No tak myślałam ,ale ktoś mi powiedział,że skowronek jest szary! A ten nie jest szary...i wierz tu ludziom:)

Zbych

Mnie tez wydaje sie ze to skowronek - ten zwiastun wiosny ... no coz, jak w temacie...:D.
A ta ma poprzednia wzmianka o bocianach, ADALL, to mialo to byc tak trochu z przymruzeniem oka. Ewidentnie, ponowny niewypal ..:( .

wychu

Wrzucam jeszcze ciepłe dzisiejsze fotki.

Zbych

super!

Dzięki :)

Wielkie dzięki bogunow za lekcję poglądową:) Na prawdę podobają mi się Twoje zdjęcia:)

Pozdrawiam:)

Też nie słyszałam, żeby w Łomży było coś takiego.
A wie może ktoś gdzie najlepiej przedłużają włosy i jak jest z cenami?

VOTUM DEO IGNOTO

troche kultury...

jak maja wlascicieli i wlasciciele placa podatek i ubezpieczenie i wsio jest oplacone to dlaczego maja nie stac? takie samo maja prawo stac jak i twoj... spoldzielnie nie maja nic do tego....chyba, ze bralyby za to jakas kwote...chodzi mnie o parking wykupiony...to wtedy tak...a jezeli samochod nie zagraza bezpieczenstwy ruchu i innemy bezpieczenstwu to co on ma do tego?

Zbych

A skad masz pewnosc ze oplacany jest za nie podatek i ubezpieczenie ? Moze wlasnie to powinny sprawdzac wladze ? Mam to do tego ze nie mam gdzie parkowac, musze ustac na trawniku lub chodniku a potem znajduje mandaty za wycieraczka. Jezeli mieszkasz cale zycie w domu jednorodzinnym to nie znasz tego problemu lub moze akurat pod twoim blokiem jest duzo miejsca i malo aut.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org