piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podziękujmy Rosji...

Człowieka "stworzył Bóg na swój obraz i podobieństwo". Tak głoszą wyznawcy ideologii religijnej. Człowiek jest największą bestią na Ziemi, jest okrutnikiem wobec swoich bliżnich /wojny, tortury, wymyślne kary, poddaństwo i niewole, dyskryminacje rasowe itp itd/, bestialskim pożeraczem zwierząt i roślin a także przyrody nieożywionej . Każdy niemal dzień przynosi nam informacje o gwałtach ze szczególnym okrucieństwem, zabójstwach noworodków, dzieci itp itd. Sprawcami tych czynów są ludzie: dzieło Boga wszechmogącego. Dlaczego zatem Bóg stworzył takiego okrutnika i to ponoć na Swój wzór?, dlaczego stworzył taki okrutny świat, w którym życie polega na pożeraniu jednych przez drugich, okrutnej walce o byt, w którym to procederze człowiek odgrywa pierwszą, niehlubną rolę? Czy ten Bóg jest wszechmogący, czy to On stworzył taki idiotyczny świat, w którym każde życie jest jednym pasmem cierpień, każde życie musi kończyć się śmiercią?

Bo jeśli Bóg jest- co nie daj Boże, albo jeżeli Boga nie ma- przed czym niech ręka Boska broni, to nie pozostaje nic jak tylko teoria ewolucji i materialistyczna koncepcja rzeczywistości.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podziękujmy Rosji...

:-) Uniwersytet Warszawski, rok 1994, Wydział Historyczny, Instytut Archeologii. Różnica polega na tym, że wówczas dowodami na tąż teorię, jakoby neandertalczyk nie był naszym przodkiem, a jedynie boczną gałęzią rodzaju ludzkiego były różnice w morfologii kości, obecnie natomiast dysponujemy - jak widać - dowodami genetycznymi.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

zgadzam się z :diabel z dusza aniola: W ekonomiku jest bardzo dużo ładnych dziewczyn, które nie chcą brać udziału w konkursie, ponieważ kultura oglądających ma wiele do życzenia. Wiele razy słychać gwizdy wycia. W tamtym roku proponowano mi bym wzięła udział ale stanowczo odmówiłam, ponieważ po 3 latach w szkole słyszałam wiele przykrych komentarzy nawet na śliczne dziewczyny. Nie opłaca się no i trochę samokrytyki. Pozdrawiam.

.

Jakis czas temu zamówiłam sobie sandwicza w Barze na dworcu ( tym najpopularniejszym) Był okropny, wiele razy go zamawiałam wiec myślalam ze będzie smaczny jak zawsze. Dziewczyna wsadziła w niego dwa wielkie kawaly(az wystawaly z bułki zimnej szynki, które wyciągnełam bo w życiu bym tego nie zjadla. Mój Chlopak kazal mi to zgłosić, glupia bylam ze tego nie zrobilam, ale i tak nie było szefa. Wiecej sandwicza tam nie kupie i wam nie polecam.

.

Nic mu nie zrobią. No zrobią, dadzą jedną karę i nie będzie to kara w wysokości 37 mandatów, tylko jedna grzywna, może nieco większa od mandatu. Generalnie to raczej mogą mu naskoczyć.

Gość ma dużo fantazji i pieniędzy.

Szacunek za odwagę.

Robił to celowo. Celowo wybrał porę (żeby nie stwarzać zagrożenia), celowo jechał szybko i tyle razy w jednym miejscu. To nie głupota. To był raczej rodzaj protestu skierowanego chyba przeciw metodom działania całej policji lub tylko policji drogowej (no i 37 razy nie dał...).

Pijany raczej nie był bo by się bał tak kozaczyć na pustych ulicach. Poza tym o 5 rano to się ma raczej kaca a nie fantazję.

Tak jak typowałem wygrała Joanna nr 4 .
Gratulacje

Treść jest ukryta

Na Małachowskiego jest komis prowadzony przez armeńca on przerabia konsole

- Nie wierzę, to jest dla mnie szok -

hehehe :)

bagrmosen

Treść jest ukryta

ja powiem tak. wg mnie na tegorocznych wyborach miss nie było sensownych dziewczyn.... ucze sie tam i naprawde po szkole kreca sie 10 razy lepsze towary niz nasze mis np. prowadzaca!!!kiedys to były wybory az chciło sie popatrzec!!!!wiele ładnych dziewczyn uznało ze nie beda sie osmieszac wiec nie startowały... a szkoda....

Powiem tak "Po owocach ich poznacie"

Polowa 53, tel.2190990 - polecam.

olać ortografię po co to nam?

Markac poszedł już 4 raz w ciągu 30 minut do WC, czy myslicie ze ona tam tylko sika?

Czy nie lepiej takie wpisy jak ten powyżej zostawiać dla siebie?

Zbych

Prezesem powinien zostać Sroczyński, a na środku boiska (tak na tej białej plamce) postawić jego pomnik. Wtedy i władze miasta będą zainteresowane piłką kopaną w Łomży i wiceprezio miasta zadowolony.

the thruth tracker

wciaga koks !!!

tommeknet instrukcje Ci napisac? ;)

Wiem, ze mudnurki wymienione przez annamira obowiazja w PG nr 6: spodnica w krate i kamiezelka i kosztowaly 80zl, a nie 60zl, ale fakt, ze jest to cena calego kompletu. Mundurki w PG nr 6 obowiazuja od poczatku istnienia gimnazjow, ale sa strojem galowym i uczniowie nosza je na uroczystosci szkolne i gdy reprezentuja szkole np na konkursach. Chlopcy kupuja cale garnitury z kamizelka i koszt takiego garnituru znacznie przewyzsza koszt mundurka dla dziewczat dlatwego moze ulegnie to zmianie i beda mieli szyte kamizelki, a kupia tylko spodnie. A jak wiadomo spodnie to mozna kupic znacznie taniej chocby na rynku.
Mysle, ze problem polega na tym, ze w momencie wprowadzenie mundurkow w calej Polsce, ceny beda windowane perzez krawcow. Sama slyszalam w TV , ze gdzies w POlsce cena mundurka wynosi od 300 do 350zl. To nie wiem jaki to byl mundurek, skoro w PG nr 6 spodnica z kamizelka kosztuje 80zl

A i jeszcze jedno. W PG nr 6 mundurki sa tak szyte, ze "starczaja" na 3 lata nauki, gdyz pani krawcowa robi zakladki liczac sie z tym, ze w tym wieku uczennice rosna.

podlokietnik oczywiscie w c klasie ;DD

na bawelnie sprzedaja niezle kolki... tylko ze te kolki nie wiedza ze sa kolkami ;))

Od razu po zrobieniu B możesz robić C. Jak zrobisz C to wtedy C+E.

Ale jak można chodzić w jednym mundurku całe 3 lata? Wiadomo, że trzeba jakoś je prać. Normalnym wyjściem jest 5 mundurków na każdy dzień szkoły....

chodziło mi o koks a nie koks ale widzę że to chodzi o koks. teraz już rozumiem :)

jacy znawcy...

Zbych

Zbyt mocne słowa na Kurpiewskiego. Zastanów się co mówisz na forum.
Jak dalej tak będziecie opluwać to odgonicie wszystkich od ŁKS-u i wtedy będzie B-klasa a Forty będąw 4-lidze.

Szukam gabinetu kosmetycznego w Łomży gdzie pracuje naprawde dobra manicurzystka -(chodzi mi o porządne nadanie kształtu, a nie tak jak większośc tych Pan machnie dwa razy pilniczkiem i to jest według nich "ok").

Pozdrawiam.

Bimbo

Dobrze piszesz Janusz kos - bo według wielu tu piszących wystarczy mieć trochę forsy aby coś znaczyć w łomży i od razu być znawcą piłki lub śpiewać kolędy u biskupa. A może faktycznie należy przyjżrzć się trochę bliżej niektórym cwaniakom.

a ty misiczek....forsa...forsa...forsa...twoj wielki problem...i jedyny argument - wez sie gosciu sam do roboty... i wtedy zonaczymy jak sam sie bedziesz udzelal i sponsorowal...
a tak wogole...to jesli twierdzisz,ze wiesz lepiej...to sam zacznij dzialac...to samo do ciebie Janusz klos - pokazcie sami na co was stac...
...i niech moze was poopluwaja takie kolesie jak wy....
...zobaczmy na co stac takich gosci z "klasa" jak wy...
...z klasa do oplowania kazdego,kto jeszcze probuje cos w tym miescie zrobic... mimo takich jak wy...

Moze ktos z Kuratorium przeczyta te posty i sprawdzi co sie dzieje w tej szkole,bo mysle ze takich opinii bedzie wiecej. Juz od kilku lat krazą niezbyt dobre opinie o kierownictwie tej szkoły,ale teraz powoli zostaje to wyciagniete na swiatło dzienne i mam nadzieje ze rodzice nie odpuszcza i zawiadomią odpowiednie organy !

Do MiYu !
Zgodze sie z toba ze to wszystko co robi Pani DYREKTOR to tylko wielka piekna pokazowka na zewnatrz bo w środku jest zupełnie inaczej.Tak jak napisałas nauczyciele po prostu sie boja wszechwładnej Pani Dyrektor !!!

Zbych

http://www.ksebki.9g.pl/galeria/displayimage.php?album=1&pos=7

masz zobacz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org