Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
po |
to jest fakt że oś południe było zasiedlone w większości przez ludzi z okolicznych wsi i nawet dzisiaj można to zauważyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: po |
ale Spiero dobrze mówiŁ z ta yama! taka prawda..a w tej teksanskiej jadłem frytki z szaszŁykami i ogoLnie byŁy dobre :D Bimbo !
|
|
Pociągi towarowe Łomży są potrzebne. Ale czy muszą rozładowywać węgiel w centrum miasta ? Czy tory nie mogłyby się kończyć w Konarzycach ? A część terenu kolejowego można by przeznaczyć na drugą nitkę Al.Legionów (stara nitka - jeden kierunek do ronda; nowa nitka - jeden kierunek od Wojska Polskiego do Poznańskiej).
|
|
Nawiedziłam swego czasu ten przybytek. Jedzonko było smaczne,a obsługa sympatyczna. Jednakże potwornie zmarzłam, bo nie było ogrzewania. Możliwe,że już założyli- nie wiem. Oby!!! Pozdrowionka:) Bimbo !
|
|
Ja jadłam burritos i były smaczne. nie wiem jednak jak wystrój tego baru, bo brałam na wynos. Minus- czekałam na jedzenie ok. godziny. Bimbo !
|
|
wy chyba nie macie wyobrazni: "A część terenu kolejowego można by przeznaczyć na drugą nitkę Al.Legionów (stara nitka - jeden kierunek do ronda; nowa nitka - jeden kierunek od Wojska Polskiego do Poznańskiej)." jak ty sobie wyobrazasz, ze miedzy 2 pasmami tej samej ulicy beda budynki? To jest administracyjnie niewykonalne. A raczej wlasciciele posesji sie nie zgodza na to. Poza tym W Lomzy wszyczy by tylko kolej rozbierali a potem narzekanie na zle drogi. KOLEJ W LOMZY JEST POTRZEBNA! Z reszta nie macie nic do tego bo teren jest wlasnoscia PKP. Bimbo !
|
|
W Łomży takich nie znajdziesz ;) Bimbo !
|
|
Ptysiu80: dlaczego strach inwestować? czy masz jakieś złe doświadczenia z inwestowania w Łomży?
|
|
Ja też szukam juz od maja. wszyscy zajęci na rok lub dwa
|
|
słyszałem, że w Stanach się o to biją hehe Bimbo !
|
|
Piłsudskiego od Al.Legionów do Spokojnej ma być przebudowana. Mają być chodniki, przejścia dla pieszych, zajezdnia MPK, to może coś wymyślą z tymi szlabanami, które dziś znowu obijały dach mojego auta ok. 8
|
|
ty za to jestes potrzebny miastu huligan 50kg wielki fajter razem z tym rudowlosym ziomkiem
|
|
papier fuji jest kiepsciutki i to bardzo w porównaniu do kodaka ,ja proponował bym tylko i wyłącznie papier kodaka :)
|
|
taaa... wszystkie takie osiedla w Polsce tak mają... np. Ursynów w Warszawie... co do SP3: budynek stostunkowo młody... wcześniej ta szkoła była w barakach zdaje się... Bimbo !
|
|
Chętnie nie tylko kupię, ale również wymienię... I nie pomyliłam z działem ogłoszenia. Forum służy chyba do wymiany wiadomości, opinii, nawiązywania kontaktów, no chyba, że sie mylę.... Prosze zainteresowanych o kontakt *(e-mail): annamira@poczta.onet.pl
|
|
owszem. ale treść Twego postu bardziej przypominało ogłoszenie z gazety niż wstęp do jakiejś dysputy Zwracam honor
|
|
ja moge polecic ci dobrego fachowca z doswiadczeniem. Ewentualnie zadzwoń pod numer (086) 216-09-18 i poproś Pana Andrzeja. nie wiem czy zajęty ale zadzwonic mozesz :) Bimbo !
|
|
hahahahahaah nie mogę no... hahahaha anonimowiec: propsy za posta hehehe uśmiałem się do łez Bimbo !
|
|
ta... najlepiej jak się samemu wszystko zrobi... wtedy wiesz, że jest tak jak chciałeś... Bimbo !
|
|
poleca Gaps Foto jesli chodzi o jakoś zdjecia:)) no ceny nie sa za rewelacyjne....
|
|
POPIEEEEEEEEEEEEERAM TAK BYC NIE MOZE TYLKO DO KOGO PRZESŁAC TE WYPOWIEDZI NA FORUM CHYBA DO PKP TYLKO CZY ONI MAJĄ INTERNET ? POZDRAWIAM
|
|
To był cytat z wypowiedzi Spiero. :) Bimbo !
|
|
hehe... nie kazdy ma do tego smykałke....niekturzy sie po prostu nie dadajo ;)(nie obrażajac nikogo) Bimbo !
|
|
tam jest teraz zimno i pełno h...... bleee...moze i duzo znajomych tam jezdzi ale mi zbrzydlo to miejsce!! mnie na 100% nie bedzie wiec miłej zabawy diskopolowce ;P
|
|
Kto wie co sie stało na ulicy wojska polskiego na przeciwko parku po 12.....
|
|
Przy głównej ulicy miasta przy jednostce wojskowej mamy piekną wizytówkę miasta stos samochodów na chodniuk, praca wre jak w średniowiecznej manufakturze od świtu do zmierzchu podjeżdżają samochody z przuczepkami wysiadają ekipy i rozbierają tną samochody . Nikt się tym nie interesuje o pochodzenie samochodów, że rozbierają na chodniku mista przy głównej ulicy , ani Straż Miejska, Ochrona środowiska, Policja . Na taki złom w centrum mista trzeba chyba mieć jakieś zwzwolenia itp. Bimbo !
|
|
ja widziałem tam at-owców. Ale co się stało bo nie wiem
|
|
hmm jest jedna firma z mojego doświadczenia jako klienta. numer do nich to 604933790. na pewno sie nie zawiedziesz i nie zrobia ciebie na kase ani nie bedzie problemow w razie poprawek a uwierz ze z tym trzeba bardzo uwazac!! Bimbo !
|
|
Grunt to następne cztery lata ciepłej posadki, a reszta to pikuś jak mówił Leper. Bimbo !
|
|
siedzi gosc i straszy ze wysadzi butle z gazem
|
|
To grubsza afera, będzie w TV ;-)
|
|
Ja około godziny 13 to widziałem tylko 2 policjantów i kilku widzów....sam niewiem OCB Bimbo !
|
|
a moze znów jakiś małolat chciał skoczyć...!no ja przejeżdzając autobusem spostrzegłam policje straż pogotowie i widzów....
|
|
niedlugo bedzie relacja na 4lomza Bimbo !
|
|
Butle z gazem? O czym mówicie?
|
|
ptysiu80 napisał : Smutna prawdo widzisz fiucie i tobie sie błedy zdarzajo
|
|
ptysiu80 napisał : Smutna prawdo , widzisz fiucie i tobie sie błedy zdarzajo
|
|
pkp jest potrzebne i zamykac sobie szansy na pociagi nie mozna natomiast przejazd tam jest tak nielogicznie zrobiony jak i nielogiczny jest pomysl przetaczania pociagow w poniedzialek w godzinie szczytu mamy doslownie 2 pociagi tygodniowo wiec taka akcje inaczej jak 'pokazowka' nazwac nie mozna. co do przejazdu, tuz przed droga z jednego torowiska robi sie rozjazd AKURAT wlasnie na przejezdzie dla samochodow efekt: rozwalamy sobie zawieszenie nie na jednym torowisku ale na pieciu, po co? pomijajac juz stan tego wszystkiego -stan ktory odbija sie na stanie sworzni, polosi i innych elementow zawieszenia podsumowijac -te skrzyzowanei to najwiekszy komunikacyjny nonsens w miescie
|
|
ja przed chwilą przy starym szpitalu widzialem straz karetki i policje cos sie tam paliło bo i dymy troche bylo
|
|
tak samo stosy butelek i ogolnie ten recycling na bawelnie w stodole jeszcze gorszy widok
|
|
Ja wiemmm ale niebede siee wypowiadał!! Bimbo !
|
|
smyk jak sie nikt nie interesuje to zadzwon na policje...a nie problem robisz... Bimbo !
|
|
ipp człowieku szlaban ci obijał dach?? Jeżeli tak to była tylko i wyłącznie twoja wina,było zaczekać przed szlabanem a nie wjeżdzać pod niego bo z tego wynika co napisałeś. A te pare wagonów,które przejeżdzają toż nie zajmuje to pólgodziny. Napewno przez to się do pracy nie spuźnicie.
|
|
Jak puszczali tory to raczej nie bylo tam stanu obecnego, w sumie watpie czy w ogole tam jakakolwiek droga przebiegala o znaczeniu dzisiejszym. Bimbo !
|
|
hej i jak wie ktos co sie stało.pozdrawiam Bimbo !
|
|
To był terorysta Bimbo !
|
|
Jak krótko ? to dlaczego umarł? Bimbo !
|
|
Kobiecierz napewno i co on wyprawiał z tą biedną recepcionistką. Bimbo !
|
|
ludzie na mieście mówią że to byl arab który sfałszował dokumenty... Bimbo !
|
|
[*] Bimbo !
|
|
Bylam tam,widzialam jak policja wybijala okna,zeby do tego czlowieka dotrzec.Podobno to nie byla butla z gazem tylko bomba.Ale to tylko zaslyszane plotki.Akcja zaczela sie wczesnym przedpoludniem.Wszystko dobrze sie skonczylo.Ale afera bedzie na pewno.Pozdrawiam
|
|
a ja tam widziałem jak rakiety SS-22 z głowicami nuklearnymi wynosili, dwie tabletki ecstazy i 0,015 mg marychy, bandytów musi złapali, no marychę mieli Bimbo !
|
|
o czym mówisz? Bimbo !
|
|
bin laden zlapany ?
|
|
heheh wcale jak casting
|
|
popieram któryś z wyżej wymienionych pomysłow. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
tiesto, ty to masz łeb :D Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |