sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gianna Jessen: ”Powinnam być martwa”

makmarc napisał:
Cytat:

Krzychu007 co Ty piszesz, przecież mamy już 2 wygrane i nawet jeśli przegramy z Rosją i wygramy z Serbią to przejdziemy, bo 3 mecze wygrane.

Jeśli chodzi o meczyk z Rosją to sądząc po tych wszystkich spotkaniach, nasi powinni wygrać, choć przeciwnicy nie byli najwyższych lotów, wynikiem 3:1 lub ewentualnie 3:2. Życzę im tego z całego serca, bo naprawdę zasłużyli!!!

Napisalem,ze mamy najsłabsze ratio(dla niewtajemniczonych to stosunek zdobytych małych punktów do straconych) Serbowie mają chyba 1,24 rosjanie 1,22 a my chyba 1,2(jesli dobrze pamietam) i to jest prawie nie mozliwe bysmy wygrali z serbami duzymi roznicami np 25:15...W takiej sytuacji zakladam rowniez ze rosja i serbia nie przegaja z japonia wtedy 3 druzyny beda mialy po 13 punktow a my z nich najprawdopodobniej najniższe ratio...

--------------------------------------------------------
Tylko Łomża ŁKS !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gianna Jessen: ”Powinnam być martwa”

pojechales zobaczyc ten fort czy mieszkasz obok ?

Wadolek ja mam akwarium panoramiczne około 80 l z całym osprzętem i rybkami

Ja bym zgłosił apelacje, lub jak to tam się nazywa i udał się do pana komendanta naszej szanownej policji(hahahaha) ... i niech wyjaśni sprawę dlaczego twój znajomy został nie słusznie ukarany skoro kobiecie się nic nie stało??!!

.

co do muzyki klasycznej - zgadzam się... niewielu słucha
natomiast jęzeli chodzi o jazz - nie zgadzam się... znam bardzo wielu "raperów", którzy na codzien sluchają jazzu w duzych ilosciach... sam też slucham i jazzu i rapu...

rudy błazen z druhem

Złotowłosy: na inną platformę masz inną ciekawa stroną z różnymi projektami: kde-apps.org ;)

taaak. plac czerwony wiele lat temu był ładniejszy: fontanna, alejki. ach. A można było tylko ładny chodniczek zrobić a nie zrównać do zera

Ewentualnie www.planet-source-code.com, taka chyba bardziej ogolna z tego co pamietam. Jakies ciekawe programiki mozna znalezc na pewno. Jest podzial na jezyki i platformy.

rudy błazen z druhem

gdzie dzieci w pilke beda grac ?
gdzie bedzie lodowisko w zime
gdzie ludzie beda psy wyprowadzac ?
gdzie beda te zjjjebane festyny,zakonczenia lata itp ??

drogi FINie, nie wiem czemu oceniasz ludzi po avatarze (mała podpowiedź avatar to nie zdjęcie ;), ale skoro już, to widze że pasujesz idealnie do sylwetki dresiarza przedstawionej w Wikipedii, czym charakteryzuje się dresiarz: "agresja wobec studentów, osób uprawiających skateboarding, fanów punka i metalu oraz wegetarian (wszystkie te kategorie młodzieży reprezentujące wartości antynomiczne wobec wartości dresiarzy, są przez dresiarzy określane terminami brudasy i pedały), a także homoseksualistów oraz wszystkich robiących wrażenie słabszych,..."

Nie ma się czego wstydzić że pewnie jeździsz stuningowanym Fiatem 126p z łokciem wystawionym na zewnatrz i wyraźnie podkręconymi sopranami w głośnikach skąd dobiegają rytmy Milano, na codzień chodzisz zapewne ubrany w cztero paskowy dres i zajadasz się kebabami na dworcu, a wieczorami pewnie tylko czychasz żeby jakiemuś małolatowi skroić komórkę, w końcu to w waszej subkulturze oznaka zamożności.
Nad wszystkim należało by ci (ci celowo z małej litery) raczej tylko współczuć, bo na pomoc już jest za późno.

fLoorek, świetna definicja dresiarza z Wikipedii ;)

rudy błazen z druhem

anonimowiec napisał(a):

> No i co z tego ze Suwalki maja 50km sciezek rowerowych.Jak dla
> mnie moze niebyc ani metra.Komu to podrzebne ? czesto jezdze na
> rowerze w sezonie i nigdy po tych sciezkach nawet niewiem gdzie
> sa .Moim zdaniem strata pieniedzy lepiej na cos innego
> wydac.Bulwary nad rzeka to nie taki hup siup.Nie sztuka zrobic
> i potem przebudowywac,zmieniac,burzyc.Dobrze,ze narazie
> nierobia.Ma powstac jakis sredniowieczny gród,za stadionem
> przystan narazie lepiej sie wstrzymac.Ale juz teraz mozna
> wykarczowac krzaki,wyrownac ziemie.Pasowaly by powiekszyc nieco
> plaze w szerz i wzdluz o te pare metrow.

a to z tego, że zamiast wymieniać na potęgę chodniki, można było zrobić porządny trakt do lasku jednaczewskiego, zapewnić ludziom możliwość zdrowego, aktywnego spędzania czasu; jak potrzebne są bulwary przekonała mnie sensacja z wizytą statku wycieczkowego, ludzie przyjeżdżają z daleka, żeby popływac kajakiem Narwią, płynąc z Krzewa do Nowogrodu, nawet nie są w stanie zatrzymać się w przeznaczonym do tego w okolicach Łomży miejscu... zdecydowanie ciekawsze to zajęcie od spędzania czasu na rozmowach z pilotem od telewizora w rakcie 101010 odcinka "mody na sukces"

o ja pierd.....................

Jest , tylko nie pamiętam gdzie :/ Kiedyś sprzedawałem 50 kilo makulatury i dostałem za to 2.40zł :)

dobre ;)

Ten wiek może być od wieków nieaktualny :)

.

Kiedyś był punkt skupu na terenie zajezdni PKS (wjazd od ul. Spokojnej. Ale czy jeszcze działa nie wiem.

a bo kurde był wielki wybór same rewelacje

YO!!

zaraz jeszcze Małysz zacznie latać i będzie zajebiście jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!

Jest na teranie byłej bazy WZGS. Na końcu samym za hurtownią ASTRA

thx

Potwierdza się fakt, że głupota jest nieuleczalna.

.

No i wróciło stare (ze Sroczyńskim włącznie). Nasz magistrat zajmie się głównie "scalaniem" działek i nic więcej, a dopiero w ostatnim roku "urzędowania" zakostkują placyki przy kolejnych kościołach, wytna znowu krzaki nad Narwią i ponownie wyremontują al. Legionów (bo tiry rozjeżdżą) i to będą te reklamowane w spocie 'mądre decyzje" władzuni.
Czy tego chcieli ogłupiali wyborcy?

Jurand

No i piła nożna!!!!!!!!!!!!!!!!!

.

No zgadza sie to jest niedaleko hurtowni Benihana,i obok stacji kontroli pojazdów...

al. legionow 152 ;) dalej niz pryma ;)

czesc.

pa

"Anglicy powiadają, że:"każda władza jest taka, jaki naród"- jaką władzę zatem może mieć naród głupi?"

W koću zrozumiałem czemu Kołakowski z Jarotą zostali posłami. Dziękuje za uświadomienie.

A kto jak nie on?
A kto każe ustalać takie ceny w BP czy Statoilu?

W Warszawie benzyna po 3,65 zł a u nas po 3,83.

Naiwni jeśli sądzicie, że coś się zmieni (poza szyldem oczywiście).

Widzę, że zabiłem Wam ćwieka tym zdjęciem.

Pozdrowienia

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org