sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
List polskich naukowców w sprawie GMO

moze i tak ale jak zjedzaja do zajezdni to rzadko kiedy sie zatrzymuja na przystankach...

Jurand

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: List polskich naukowców w sprawie GMO

Tak jak Pan Zajkowski niekoniecznie jest moim kandydatem do sejmiku wojewódzkiego (chociaż nie wykluczam swojego poparcia, ot, po prostu nie widzę odpowiedniego człowieka), tak pytania zadawane przez jarka 122 uważam za bezsensowne. Nie w tych wyborach człowieku. Pytania należałoby postawić inaczej: jak ma Pan zamiar przeciwdziałać białostockiemu lobby w organie administracji, do jakiego Pan kandyduje, jak Pan widzi możliwość współpracy z reprezentantami Suwałk, co wg Pana jest priorytetem dla Łomży i okolicy itp. Ale jarka122 bardziej interesuje kwestia rodziny. Więc zadam pytanie jarkowi: jakie kompetencje wg Ciebie ma sejmik wojewódzki w dziedzinach, których Twoje pytania dotyczą?

Śmierdzi mi tu na odległość naszym szacownym 10-latkiem z ulicy Sadowej... A właściwie nie tyle nim samym, co jednym z jego podnóżków...

Zbych

Stan prac wykonanych na boisku na dzień 30 października 2006 roku.

Boisko od strony Łomży i od Zjazdu.

Boisko od strony Łomży i od strony rzeki.

Widok od strony nowej trybuny.

Widok od strony nowej trybuny część środkowa

Widok od strony nowej trybuny, część od Piątnicy.

Widok od strony Zjazdu, część od Piątnicy.

Widok od strony Zjazdu, część środkowa.

Widok od strony Zjazdu, część od hotelu.

Urządzenie do równania i utwardzania płyty boiska.

Trybuna od rzeki w budowie.

Trybuna od rzeki, goła skarpa

Krzesełka i zadaszenia prawdopodobnie dla zawodników.

Na płycie boiska postęp prac jest widoczny, ale trybyna od rzeki, jak byłem poprzednio, prace nie posunęły się nawet o milimetr.
Według zapewnień szefa firmy wykonującej remont stadionu prace miały być wykonane do końca października.

Pozdrowienia.

bagrmosen

Byłam tam nie raz i uważam że ceny i poziom lokalu jest na pewno wysoki, jedzenie dobre a co do obsługi,kelnerki są w porządku oraz dwóch, przystojnych kelnerów :D(z wyjątkiem jednej (...), która jest tragiczna i to chyba o niej wszyscy piszecie :/ ).Polecam, a jak dla kogoś nie odpowiada to zapraszam do el-jota na zabawe z gimnazialistmi lub na jedzenie do mc'donalda. Pozdrawiam ciepło !!

hehe patrzę Gazeta Wybiórcza nawet w sporcie kłamie :)

Ach nemo chyba nie wiesz co mówisz. Ja siedze na Linuxie od kilku lat.
Posiedź tyle a zobaczysz jak kontakt z windowsem może wk...ać. A to tego nie możesz a to tamtego itd.

Mówisz że kompa nic ci nie zamula? Zainstaluj serwer WWW z PHP, serwer MySQL, FTP. Spróbuj wtedy coś uruchomić. Sugeruję np. nagrać płytę DVD. Zapomnij. Z 10 minut zrobiło mi się 1,5h.
To że piszesz że to distro nie nadaje się do ryzrywki i biura to się mylisz. U nas w Polsce gdzie Bill daje nam ostro w dupe tak do tego podchodzimy. Na zachodzie gdzie dbają o bezpieczeństwo i oszczędności korzystają całe miasta z Linuxa. Urzędy, firmy itp.
Moje kompy (PC i laptop) stoją na tym właśnie OS. Mam wszystko: kodeki, mnogość odtwarzaczy, klienty mail, irc w standardzie.
A w windowsie co masz?
Goły system który nie nadaje sie do czegokolwiek. nawet dowolnego filmu nie otworzysz.

Ale przyznam że ma wadę. tylko 1. Niewiele jest natywnych gier, chociaż to powoli! się zmienia.
Jest wspaniały, również jako system stricto rozrywkowo - biurowy.

PPS LUB za działkami na wojska polskiego co jest droga na prawo na kupiski tam produkują zbiorniki nierdzewne i mają pełne oprzyrządowanie. to jest jakieś 80 do 100 metrów za zakrętem obok hurtowni z napojami.

Bolesław

Jjak fajny , to ja mogę

"Jjak fajny , to ja mogę"

Możesz jeszcze schronisko odwiedzić, tam jest dużo fajnych...

[/URL]

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org