sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
panie pośle Kołakowski wszyscy trzymamy kciuki

Temat wałkowany na okrągło. "SZUKAJ"- jest taka opcja u góry nad paskiem .Powodzenia!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: panie pośle Kołakowski wszyscy trzymamy kciuki

Może ktoś wie czy istnieje możliwość pracy w radiu...nawet na tzw. wolontariacie ...chodzi o zdobycie doswiadczenia i praktyki.
Z góry dzieki za odp.

Hehehehe to pewnie jakas malolatka do ktorej sie usmiechna starszy chlopak i teraz jest w niebo wzieta i chce sie z nim skontaktowac :D

odradzam multimedia bo sam sie wkopałem:( polecam również IST

jak znalezc gdzie jest ITS?
moze www?

malenka napisała:
szukam pewnego chlopaka

waldek27 napisał:
NIE SZUKAJ ZBYT DŁUGO BO CIĘ ŚNIEG ZASYPIE

Waldek, muszę przyznać, że tym razem ci się udało...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

grzesiekk84, zly_czlowiek: tak się składa, że skończyłem uczelnię w Łomży, mam pracę dzięki której mogę godziwie żyć.

Grześku, jeśli Twierdzisz, że pracodawca widząc kogoś z łomżyńśkiej uczelni ma uśmiech politowania to być może masz rację, gdyż duża część ludzi która kończy łomżyńskie uczelnie tak myśli jak Ty a co za tym idzie już na starcie są nastawieni negatywnie do całego życia. Łomżyńskie uczelnie reprezentują duży poziom a nawet bardzo duży, trzeba tylko chcieć, starać się, no ale kto nie potrafi sobie poradzić wybiera Warszawkę, Białystok a potem po zakończeniu studiów wraca w łaskę do starej poczciwej Łomży... lub do Anglii << mekki polskiej młodzieży.

Dran: nawet nie wiesz ile zyskujesz żyjąc w Łomży, ale zapewne tkwisz w stereotypowym toku myślenia, które sprawia że mówisz fuj na to co dobrze znasz.

Panie Administratorze, a może dla Maćka dać podstronę, kawał dobrej i rzetelnej roboty. Co Pan na to?

tommeknet
"ale kumam, co twoją pracę załatwili ci starzy" - podtrzymuję
"Tommeknet i tu wychodzi cała twoja obłuda" - podtrzymuję
A, dlaczego, bo eewwa nie miała takiego startu jak ty, nie ma starych co jej pracę załatwili, nie ma twego nazwiska.
Zmień nazwisko, przenieś się do Ciechanowa (gdzie nie będzie taty i mamy) i wystartuj.
ZYCZĘ POWODZENIA

Bimbo

http://www.radionadzieja.pl/index.php?strona=5

Jest mozliwosc pracy w radiu Maryja, a tam mozesz sie przekwalifikowac na prezenterke TV TRWAM. polecam, moja ulubiona stacja...slucham 24/h

Signature will be available soon. Please wait ;)

Ja akurat jechałem z kumpelm na bp żeby auto umyć ... patrzymy sobie pociag jedzie , jedziemy dalej i w pewnym momencie jeden kumpel rzuca :
ooo k.... samochod przed pociagiem - wogole w szkoku bylem ze cos takiego moglo sie zdarzyc

jaka frekwencja na tym topicu!!! gowniara co ma 14-15 lat pisze o jakims chlopaku, ktory jej sie spodobal....zamiast napisac jak on wyglada....to by sie szybciej znalaz...zreszta to nie musi koniecznie siedziec na 4lomza.pl i czytac forum...

zly_czlowieku podoba mi się Twoje poczucie humoru...bardzo pozytywne...myślę,że do Radia Maryja się raczej kumpela nie dostanie...nie spełni normy:)
Fallen Angel dzięki serdeczne za info:)
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku!

Macku! ekstra!!! moje gratulacje materuał jest super, szczerze mówiąc bardzo przyczyniłeś się do polepszenia oceny jednej studentki. wielkie dzięki :)

zbych77: luz :)

batarki: akurat mój koreaniec nie jest tak szybki jak Twój :P

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org