sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto na prezydenta???

siemanko wszystkim Łomżyniakom i Łomżyniankom Młody i przystojny chłopak poszukuje przyjaznej duszy ( dziewczyna do lat 18 na sylwestra bo mozliwe ze tegorocznego sylwesrta spedze w dobrym miejscu

Ps mile widziane fotki zainteresowanych dziewczyn

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto na prezydenta???

kostka rubika ;)

Nie wiecie, co dzieje się ze stroną :www.lks.4lomza.pl, ...nie chodzi....

Nigdy więcej PiS!

przepytam znajome, tylko napisz co to znaczy dobre miejsce ? Kiedyś dobrym miejscem nazywano lożę, czyli pierwszy rząd krzeseł w cyrku. Znajomi mają dobre miejsca na zbieranie grzybów i łowienie ryb ?? Czy to na pewno chodzi o sylwestra ??

ja tam wole Nokie

No co ty gadasz. Mi jakoś działa cały czas raz dzienie wchodze i działa ;)

hehe waldek do mnie ze 3 razy odzywaly sie na gg jakies nieznajome dziewczyny pytajac sie o ten turniej :/ widac turniej jest tylko nkomu nie zalezalo by go wypromowac.

Nigdy więcej PiS!

radio.bialystok.pl

Hmm, to brzmi podejrzanie.

W jakim celu chcesz się ze mną skontaktować ?

Zadzwoń do tego gościa ja ci mogę go polecić powiedz ze jesteś od Tomka .Kolega zakłada anteny już z parę wiosen i ma do tego przyrząd dużo cię na pewno nie skroi
Tel 606-444-276

A to przepraszam.

bigi2004 i dlatego mu moze smakowalo:)

hehe to znak ze discopolo jeszcze "nie umarło":D
tylko nie mowi sie o nim głosno bo to przeciez wstyd słuchac:D

kogo by nie sądził sąd, sąd będzie sądził, że sądzi o tym, że sądzi, a karty i tak pod stołem rozdają

papuga

Zlotowłosy jak juz cytujesz to w " " bierz wyraz a nie ' ' :).

A forum jak kazde inne sa rzeczowe tematy i tematy "powietrze". Czasem bywa wesolo, czasem goraco. Sa ludzie legendy forum :) np. Ptysiu :). Jednym slowem nie jest zle, ale mogloby byc lepiej...

W Jednaczewie Łomżyńska 33 tel. 504217187.
Pozdro.

Wiem jedno,że właściciel musi wskazać osobę ,która prowadziła pojazd w

danej chwili.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

Jestem bardzo ciekawy jak łomża będzie bawiła w takich rytmach. Pozdrówka dziq, kiedy wracasz ?

joasia

Kiernek, zdziwiłbyś się. W innych miastach znaleźli na to paragraf. Nazywa to się zaśmiecaniem środowiska.

papuga

Zależy na jaki termin szukasz. Zespół Forrest z Łomży ma jeszcze wolne terminy do lutego 2007r. Jeśli planujesz wesele w tym okresie to możesz się z nimi kontaktować: 0510-235160.
Kamerzystów polecam TV MEGA (Sylwia i Andrzej) 604-668654 znają się na swojej robocie.

Pozdrawiam

SoneOne- ruscy ot tak tylko zebrali siły na pograniczu z polska (pod pretekstem manewrów), dziwne bo robili tak, ilekroc mieli przekroczyc granice.

a o historii w szkole, no faktycznie jak myśmy sie wychowali, chodząc do szkoły na 1 zmiane, pijac tylk ocet( ponoc to tylko było w sklepach).
ba na ulice wyjść nie mozna było bo pałami lali.

ALE JA CZUŁEM SIE BEZPIECZNIEJ NIŻ DZIŚ, TAKA JEST PRAWDA

Korzystałam z esług tego zakładu ok 10 lat, nigdy nie miałam zastrzeżeń co do usług tam prowadzonych , az do czasu podobnego przypadku z farbą .Trudno jest w Łomży znaleźć dobrego fryzjera .Na dzień dzisiajszy chodzę od zakładu do zakładu i musze powiedzieć ze jest różnie.Jak dobrze maluje , to źle strzyże i odwrotnie .U p.Agnieszki fryzurka zawsze była dopracowana, włos wyczesany , ale cóż ta jedna wpadka wysytarczyła by zniechęcić do ponownych odwiedzin.Nigdy też nie wiadomo do kogo trafimy odwiedzając nowy zakład, to też jest ryzyko.

papuga

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org