Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto na prezydenta??? |
siemanko wszystkim Łomżyniakom i Łomżyniankom Młody i przystojny chłopak poszukuje przyjaznej duszy ( dziewczyna do lat 18 na sylwestra bo mozliwe ze tegorocznego sylwesrta spedze w dobrym miejscu Ps mile widziane fotki zainteresowanych dziewczyn
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto na prezydenta??? |
kostka rubika ;)
|
|
Nie wiecie, co dzieje się ze stroną :www.lks.4lomza.pl, ...nie chodzi.... Nigdy więcej PiS!
|
|
przepytam znajome, tylko napisz co to znaczy dobre miejsce ? Kiedyś dobrym miejscem nazywano lożę, czyli pierwszy rząd krzeseł w cyrku. Znajomi mają dobre miejsca na zbieranie grzybów i łowienie ryb ?? Czy to na pewno chodzi o sylwestra ??
|
|
ja tam wole Nokie
|
|
No co ty gadasz. Mi jakoś działa cały czas raz dzienie wchodze i działa ;)
|
|
hehe waldek do mnie ze 3 razy odzywaly sie na gg jakies nieznajome dziewczyny pytajac sie o ten turniej :/ widac turniej jest tylko nkomu nie zalezalo by go wypromowac. Nigdy więcej PiS!
|
|
radio.bialystok.pl Hmm, to brzmi podejrzanie. W jakim celu chcesz się ze mną skontaktować ?
|
|
Zadzwoń do tego gościa ja ci mogę go polecić powiedz ze jesteś od Tomka .Kolega zakłada anteny już z parę wiosen i ma do tego przyrząd dużo cię na pewno nie skroi Tel 606-444-276
|
|
A to przepraszam.
|
|
bigi2004 i dlatego mu moze smakowalo:)
|
|
hehe to znak ze discopolo jeszcze "nie umarło":D tylko nie mowi sie o nim głosno bo to przeciez wstyd słuchac:D
|
|
kogo by nie sądził sąd, sąd będzie sądził, że sądzi o tym, że sądzi, a karty i tak pod stołem rozdają papuga
|
|
Zlotowłosy jak juz cytujesz to w " " bierz wyraz a nie ' ' :). A forum jak kazde inne sa rzeczowe tematy i tematy "powietrze". Czasem bywa wesolo, czasem goraco. Sa ludzie legendy forum :) np. Ptysiu :). Jednym slowem nie jest zle, ale mogloby byc lepiej...
|
|
W Jednaczewie Łomżyńska 33 tel. 504217187. Pozdro.
|
|
Wiem jedno,że właściciel musi wskazać osobę ,która prowadziła pojazd w danej chwili. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Jestem bardzo ciekawy jak łomża będzie bawiła w takich rytmach. Pozdrówka dziq, kiedy wracasz ? joasia
|
|
Kiernek, zdziwiłbyś się. W innych miastach znaleźli na to paragraf. Nazywa to się zaśmiecaniem środowiska. papuga
|
|
Zależy na jaki termin szukasz. Zespół Forrest z Łomży ma jeszcze wolne terminy do lutego 2007r. Jeśli planujesz wesele w tym okresie to możesz się z nimi kontaktować: 0510-235160. Kamerzystów polecam TV MEGA (Sylwia i Andrzej) 604-668654 znają się na swojej robocie. Pozdrawiam
|
|
SoneOne- ruscy ot tak tylko zebrali siły na pograniczu z polska (pod pretekstem manewrów), dziwne bo robili tak, ilekroc mieli przekroczyc granice. a o historii w szkole, no faktycznie jak myśmy sie wychowali, chodząc do szkoły na 1 zmiane, pijac tylk ocet( ponoc to tylko było w sklepach). ba na ulice wyjść nie mozna było bo pałami lali. ALE JA CZUŁEM SIE BEZPIECZNIEJ NIŻ DZIŚ, TAKA JEST PRAWDA
|
|
Korzystałam z esług tego zakładu ok 10 lat, nigdy nie miałam zastrzeżeń co do usług tam prowadzonych , az do czasu podobnego przypadku z farbą .Trudno jest w Łomży znaleźć dobrego fryzjera .Na dzień dzisiajszy chodzę od zakładu do zakładu i musze powiedzieć ze jest różnie.Jak dobrze maluje , to źle strzyże i odwrotnie .U p.Agnieszki fryzurka zawsze była dopracowana, włos wyczesany , ale cóż ta jedna wpadka wysytarczyła by zniechęcić do ponownych odwiedzin.Nigdy też nie wiadomo do kogo trafimy odwiedzając nowy zakład, to też jest ryzyko. papuga
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |