Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czas powiększyc Łomżę |
I co, nikt nie zna? Nie wierzę...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czas powiększyc Łomżę |
Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję ... No przecie, że to Kult i "Do Ani" :) A co to?: Takie dziś oczy mam niebieskie jakby po walcu lub po chmurze... .
|
|
Można spróbować się porozumieć z klubami II ligi i kilka meczów zagrać kolejno na wyjeździe w czasie remontu, na wiosnę odrobimy u siebie.
|
|
Askar downie puknij sie w łep i zastanów sie co piszesz buraku !
|
|
Mam pytanko kupiłem sobie nie dawno używany skuter Aprilke Sr50 i interesuje mnie czy w Łomży jest jakis klub skuterów, motorów, motorowerów do którego można było się zapisac i by były zloty. I skąd można było dowiedziec sie o zlotach.
|
|
Pan Haponik nigdy nie mial swojej silowni byl jedynie pracownikiem "relaxu" co do ewy to nie polecam nawet glosniej nie mozna krzykac przy wysilku bo zaraz powiedza ze zaklucasz spokoj innych uzytkownikow silowni ja osobiscie poleca m Zibi a co do wypowiedzi mieczkosia ZIBI= 0 koksu hahaha boki zrywam albo chodzisz tam zeby tylko pochodzic albo wiesz cos wiecej a jak nie to razej niepotrzebnie sie wypowiadasz na kazdej silce jest koks tylko nie trzeba sie obwieszczac z tym ze w przyszlosci chce sie byc policjantem i bedzie git :))))) Dina
|
|
nie bardzo rozumiem? ktos spodziewal sie wygranej?
|
|
Jeżeli ktos chciałby poprowadzić strone internetową związaną z motoryzacją w której jednym zobszernych działów byłby poświęcony motocyklom tym współczesnym ale przedewszystkim zabytkowym proszę o kontakt. filip_z_konopi@op.pl Filip
|
|
http://www.wprost.pl/ar/?O=92071&C=57 """W rozmowie z "Wprost" jeden z byłych drugoligowych sędziów powiedział, że w systemie "drukowania" meczów od lat nic się nie zmieniło. Może tylko suma łapówki została zrewaloryzowana o wskaźnik inflacji. I tak sędzia główny prowadzący mecz drugoligowców bierze około 10 tys. zł. Do tego dochodzi miejsce w luksusowym hotelu i tyle prostytutek, ile sobie zażyczy. - To jest standard, o którym już nikt nawet nie wspomina w negocjacjach - opowiada nasz rozmówca. Wedle jego wiedzy, nawet 80 proc. meczów jest ustawianych, o czym nie wiedzą tylko działacze z piłkarskiej centrali. Inny nasz informator mówi, że piłkarze są równie skorumpowani jak działacze i sędziowie. I to nie tylko na poziomie drugiej i trzeciej ligi, jak twierdzą władze PZPN.""" Miłej lektury
|
|
zimna jest najlepsza
|
|
Ja to raz widziałem typa kury jechał skuterem i miał w nim zamontowane głośniuki od kompa tylko ciekawe po co mu jak no nic niesłyszał jak jechal bo miał kask założony o kur.. ale mi się śmiać chcialo z jego glupoty :P
|
|
a które zajeła miejsce w tych regatach bagrmosen
|
|
POZAR PIES KIELBASE... POLITYCZNA :P
|
|
ahahaha ja pier.... czasem jak czytam te forum to sie wstydze za was! P.S. Popieram przedmowce Dina
|
|
hehe najlepsze to wódki deptane:D:D hehe samoróbki
|
|
ŻOŁĄDKOWA Z MIĘTA JEST PYYYYYYYYYCHAL) I KONESER ZURAWINOWY;) Dina
|
|
Wczoraj bylem, zobaczylem i szybko wrociłem....Dla mnie to bagno zarosniete trawa. Lepiej na mazury sie wybrac.
|
|
Witam Co myslicie o pomysle utworzenia hotspot'a w Łomży na ryneczku? Dobry pomysł? A moze znacie inne miejsce gdzie by się to przyjeło? Filip
|
|
a co to?
|
|
na sparingi sie nie jezdzi ....... ciekawe czy ty nadajesz sie zeby spotkac sie z łomżyńskimi kibicami nie mowiac juz o TB95 widac ze jestes kibicem w kapciach...
|
|
chodzi o to ze w lomzy jest lina organizacja a tak wogole to ile razy starsi mowili mowione zeby nie prac brodow na forach publicznych W DUPACH SIE POPRZEWRACAŁO....
|
|
filip: Jesli coś na tym zarobie to wchodzę :)
|
|
bardzo proszę o pomoc w zagadce kto to jest wiarus - mam z nim na pieńku - totalny wariat wodolej i debil . Gdybym wiedział kto to jest z pewnością zawitałby w prokuraturze .
|
|
Witam chciałbym się dowiedziec jak nazywa sie fryzura jak miał Fernando Torres podczas MŚ w Niemczech igdzie take włosty by można było zrobić z góry dzieki
|
|
Jeszcze kilka dni temu było głośno że 10.07 (dziś) ma odbyć się jakieś zebranie zarządu na którym miały by się roztrzygnąć losy klubu. Dziś jak dotąd nic konkretnego na temat tego zgromadzenia nie przeczytałem. Czy ktoś wie cokolwiek na ten temat? Dina
|
|
Wg. mnie nawet ta opluwana "fala" ma dobre strony. Mianowicie, w całej swej głupocie uodparnia (różnie różnych)na stres i zapoznaje z przemocą, która to jest składnikem działań bojowych. Drań pisze tu o kredytach mieszkaniowych itp. Jakież to śmieszne i błache w przypadku działań wojennych lub w sytuacji wysoce kryzysowej. Zacytuję Drania (znowu, wybacz :)). "...strzelac jakos tam umiem.." - jakoś to ja umiałem mając 15 lat. Na chwilę obecną umiem dobrze posłużyć się KBK AK i SWD. I tylko tak sobie myślę - czy w razie czego mam stać na pierwszej linii mierząc do ew. wroga, a za mną będzie się kulił, trzęsący dupą kredytobiorca który ma takie obycie z bronią że jeszcze mnie w dupsko postrzeli ?!! Dina
|
|
|
Jestem mieszkańcem tego bloku no mam 13 lat .Na naszym osiedlu nie ma żadnego pożądnego boiska ani placu zabaw(najbliższy skeytpark).Na wolnym miejscu graliśmy w piłkę a teraz tam chcą wepchnąć blok!!!!ludzie to gdzie my mamy się bawić na polach????to teraz całe dnie będziemy mieli dosłownie obok budowę!Spółdzielnia każe nam chodzić na boisko pg1,tylko że jest mały problem z tamtąd wygania nas ambrela chociaż nic złego nie robimy!! obok naszego bloku stał (cały plac zabaw-murek, chuśtawki i drabinka) już wywalili murek bo na miejscu placu będzie stał parking.piszcie coś....
|
|
...jednakże czynią to na własną odpowiedzialność i biorą odpowiedzialność za taką decyzję... No chyba, że nie biorą...:)
|
|
ale lipa :(
|
|
A ja polecam rowniez ROK w Łomży tylko że Tance ludowe :)pozdro
|
|
Mam pytanie: Czy ktoś z Was może wie, czy w Łomży wykonywane są "Bicze wodne"?Jeśli tak, to gdzie?
|
|
co się czepiacie? Przeciez chłopak dokładnie podał "rysopis". "ma bardzo dobry charakter i przede wszystkim jest madra i bardzo inteligentna". Łatwo będzię ją znaleźć drogą eliminacji :)
|
|
Autor stwierdza, że kobiety w mniejszym stopniu (NIE ze względu na intelekt) predysponowane są do nauk ścisłych. Ale to już przecież wiadomo od dawna... Pozdrawiam.
|
|
To fakt, nic odkrywczego nie ma w tym artykule. Pewnie dlatego umieszczono go na stronie, gdyż naukowcem jest transwestyta. Tylko czy bycie transwestytą zwiększa naukową wagę jego/jej pracy? :)
|
|
W izbach wytrzeżwień niezłe robią.
|
|
bella: przykładowo: żona gotuje zupę i beczy nad biednym losem pokrojonych warzyw:)
|
|
grasuje przestępczość która napada i okrada ludzi ;) Gdzie cię napadli ?
|
|
No cóż poprawiam się sorki-lubię skruszonych mężczyzn:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Co się dzieje z tymi cenami? W Olsztynie za 1m2 trzeba zapłacić grubo ponad 3000.To Łomża pod tym względem jest jednak tańsza.
|
|
haczyk jest prosty. Oni (TP SA) podaja szybkośc w kilobitach na sekundę a nie w kilobajtach jak to zazwyczaj jest. Albo może też być tak jak mówi użytkownik Daktyl - trzeba uważnie przeczytać zasady tej gry!!!
|
|
tak na nowogrodzkiej mają dość konkurencyjne ceny;) brałam tam bukiecik slubny i stroiłam kościoł-TANIO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |