Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zginęło 5 radnych |
PZPN ogłosił listę klubów które uzyskały II ligowe licencje. Niestety na tej liście brak jest ŁKS-u Łomża, czy to już koniec marzeń ?? Poniżej fragment komunikatu w tej sprawie: "Licencji nie otrzymały: Kania Gostyń (wycofała się z ubiegnia o przyznanie licencji), ŁKS Łomża, Ruch Chorzów, Miedź Legnica, Polonia Bytom, Polonia Warszawa i Podbeskidzie Bielsko-Biała. Klubom tym przysługuje odwołanie do Komisji Odwoławczej ds.Licencji w terminie czterech dni od daty otrzymania uzsadnienia decyzji pierwszej instancji." Jak myślicie: Czy klub będzie się odwoływał??? Jakie kroki poczyni nowy zarząd ?? Żródło" www.pzpn.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zginęło 5 radnych |
Sadzę, że to nie jest koniec... chociażby z tego powodu, że Polonia Warszawa jest w takiej samej sytuacji (braku licencji).
|
|
Też bardzo bym chciał zeby to nie był koniec ale... Polonia ma np. stadion, ze skompletowaniem składu też myślę że nie będą mieli problemów ( nie oceniam jaki to będzie skład ). A i z pozyskaniem sponsorów maja chyba większe szanse niż ŁKS. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No faktycznie, gdybym mial placic 2200 za metr uzywanego mieszkania, to z pewnoscia bym sie nie zdecydowal. Jesli chodzi o metraz, to kiedy sie dowiadywalem, mieszkanie 3 pokojowe bylo mniejsze metrazowo w nowym budownictwie. Wychodzilo tak, ze duzy pokoj ma ok 17m2, a w starym kolo 25. Nie wiedzialem za to, ze mozna sobie ustawic sciany wedlug uznania. W ktorej spoldzielni jest taka mozliwosc i czy placisz cos za to dodatkowo? Jesli chodzi o urzadzanie to jasne, kazdy wolalby zrobic wszystko po swojemu :) Jednak fundusze nie zawsze pozwalaja. Dlatego taniej wprowadzic sie do juz wyszykowanego i czesciowo umeblowanego mieszkania, a z czasem powoli zrobic wszystko tak jak sie chce. Przy cenie jaka zaplacilem za mieszkanie roznica wychodzi 150-250zl na metrze. Mnozac przez 60m2 to jest 9000-15000. Jesli mamy na to fundusze, to za 15 000 mozna juz sporo zrobic w mieszkaniu, a cena dopiero zrowna sie ze stanem surowym nowego, wiec jakas oszczednosc jednak jest. Oczywiscie gdybym mial fure kasy, to kupilbym pewnie nowe i zrobil wszystko od zera :)
|
|
Autor: daktyl (---.lomza.mm.pl) Data: 10-07-06 23:40 i tak wam to niewypali i tak ______________________ Wypali wypali ale trzeba mieć dobrego pomysła jak to mówił Ferdek Kiepski. Szczegółów nie mogę ujawnić bo są ludzie którzy mogą się przyłączyć ale bez mojej wiedzy. Poczyniłem już pierwsze kroki, mam sponsora, a właściwie paru sponsorów, rozmawaiłem już z urzędasędasami na ten temat i też nie stwarzali problemów wię wszystko jest na dobrej drodze.
|
|
to lipa jak licencji nie będzie
|
|
daktyl napisał(a): > do łodzi geju i tu właśnie komuś słoma z butów wyszła... nie ma jak racjonalne i rzeczowe poglądy, co? mnie też wyzwiesz od gejów bo nie mieszkam już w Łomży? rozumiem, że założyłeś temat dla kolegów, żeby się dowartościować i ktoś ci zepsuł zabawę? zadziwiająco cała reszta uczestniczących w dyskusji potrafi przedstawić jakiekolwiek argumenty, tylko ty jako autor wątku rzeczy dla siebie niewygodne sprowadzasz do poziomu piaskownicy. gratulacje autorze. sam najlepiej (choć pośrednio) odpowiedziałeś sobie na pytanie, które postawiłeś. nieważna dyskusja i argumenty. ważne kto pierwszy krzyknie, że ten drugi to ch** nie pozdrawiam ps. wywyższającego się stylu usera lubama, który już gdzieś spotkałem na forum, też nie pochwalam
|
|
break dla mnie rowniez :D prosze o wiecej info
|
|
Chcesz wymieniac poglady? Wstydzisz sie swojego pochodzenia to Twoja sprawa, uwazasz sie za lodzianina to wynocha z tego portalu i nie pisz ludziom, zeby cie i rodziny nie obrazali bo ty pierwszy zaczales wszystkich wyzywac i obrazac! Chcesz wiedziec to tez nie mieszkam juz w Lomzy, studia, praca itd. ale nie wstydze sie miejsca moich narodzin i mlodosci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |