niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chyba nikt nie zauważył, ale mija półmetek rządów PO więc chyba warto podsumować

hmmm\... ja mysle ze w nocy nie pracują bo mieszkańcy płytki kradną:>

dowiedsziałem się ze do pażdziernika hala ma stać.(ale wątpie czy to termin łaczny z wyposazeniem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chyba nikt nie zauważył, ale mija półmetek rządów PO więc chyba warto podsumować

Brak mi słów - to poprostu tragedia. U nas w I LO również zbierali na jego pomoc, każdy pomógł jak mógł. Bardzo mi przykro, naprawdę bardzo mi przykro :(:(:( Życie jest niesprawiedliwe <ryczy>

Re: Chyba nikt nie zauważył, ale mija półmetek rządów PO więc chyba warto podsumować

Do tarczyna... i wszystkich zaintersowanych moją osobą

1. Chciałem uspokoić wszystkich , którzy startują w najbliższych wyborach - Ja nie startuję ... więc może teraz , wszyscy Ci którzy uważali nasz
Zarząd za polityczny , zaczną pomagać a nie przeszkadzać... a jest
naprawdę dużo pracy przy tej II lidze - zapraszam

2. W pracy w Klubie , każdy za coś odpowiadał - ja konkretnie za kontakty z
mediami , reklamę i jeszcze wiele innych codziennych spraw, tam gdzie
mogłem pomóc. / i od momentu kiedy zacząłem pracowac bliżej z ŁKS-
em, starałem się wraz z innymi stworzyć dobry klimat wokół piłki noznej
w Łomzy , wokół ŁKS-u, dzieki temu biliśmy rekordy frekwencji w całej
Polsce wśród III ligowych druzyn , ale myśle że wiele II ligowych
zespołów nam zazdrości naszych kibiców/

3. Co do strony www , faktycznie warto pomyśleć ... podsunę ten pomysł
dla przyszłego Zarządu

4. Ja nikogo nie pouczam , sam jestem kibicem - tylko proszę o
konstruktywną krytyke a nie ciągłe szukanie winy w Zarządzie.

Dziekuje wszystkim za dobre pomysły ... to wazne ...

Ale zwracam się do tych co chcieliby naprawde zrealizować choć kilka z nich. Proszę zgłoście się do Klubu / tel. 216-46-36 / , Nas jest naprawdę niewielu .., A myslę że Łomżyński Klub Sportowy to Klub NAS wszystkich...

Ja już dzwoniłem do USA i rozmawiałem z Panem Darkiem , mamy kontakt i działamy , ale może ktoś z was kibiców ma inne źródła zdobycia finansów...?

Czekamy na info , na działanie ... II liga czeka

Dlaczego na świecie jest tak, że kochają nas ludzie na których nam wcale nie zależy, A my kochamy tych, którym miłość nasza jest wcale nie potrzebna ?

Do Pontifex Mal ...

To jest tylko informacja ... abyście jako kibice mogli byc z drużyną i wymogi PZPN wII lidze. Nikogo nie pouczam tylko informuję ... Dla dobra nas wszystkich. Pozdrawiam

Masz rację , warto tę informację przenieść na stronę lks.4lomza.pl ...

Stanos, ja to się dziwię, że z takim sposobem rozumowania twój dziadek wogóle namyślił się zejść z drzewa.

pracował moj chlopak, roboty bardzo duzo w ciagu 8 godzin sa chyba 3 lub 4 przerwy;) parca jest na czas 5 zl za godzine na montazu chyba a 6,50 jako lakiernik. lepiej parcowac sammemu niz pzrez work wonders ;P

rudy błazen z druhem

:(

Gosposia na gwałt potrzebna.

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

JADĄ PO GOŚCIU A PÓŹNIEJ CHCĄ KASY BUHEHEHEH MACIE TUPET. KIBICE BUHEHEHEHEH

ok, ok... nie wiedziałam, że zasady są AŻ tak ważne

ostatnia zagadka ode mnie:
"Miałem kiedyś wielki dom
Piękny ogród otaczał go "

Betty

Hmm kogo kocham?? Lista jest krótka,a więc:
-Rodzinę
-Ojczyznę
-Dziewczynę,Żonę,Kochankę (do wyboru do koloru)
-Ludzi którzy narażają własne życie aby zapewnić mi bezpieczeństwo w tym kraju...

Pzdr

Łomża z rana jak śmietana !!!))

Peter, tamten już uciekł :D

Witam.
Widziałem niedawno w telewizorni reportaż na ten temat. Skontaktuj się z serwisem firmy Creative w Warszawie. Muszą Ci go naprawić.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org