Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chyba nikt nie zauważył, ale mija półmetek rządów PO więc chyba warto podsumować |
hmmm\... ja mysle ze w nocy nie pracują bo mieszkańcy płytki kradną:> dowiedsziałem się ze do pażdziernika hala ma stać.(ale wątpie czy to termin łaczny z wyposazeniem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chyba nikt nie zauważył, ale mija półmetek rządów PO więc chyba warto podsumować |
Brak mi słów - to poprostu tragedia. U nas w I LO również zbierali na jego pomoc, każdy pomógł jak mógł. Bardzo mi przykro, naprawdę bardzo mi przykro :(:(:( Życie jest niesprawiedliwe <ryczy>
|
|
Re: Chyba nikt nie zauważył, ale mija półmetek rządów PO więc chyba warto podsumować |
Do tarczyna... i wszystkich zaintersowanych moją osobą 1. Chciałem uspokoić wszystkich , którzy startują w najbliższych wyborach - Ja nie startuję ... więc może teraz , wszyscy Ci którzy uważali nasz Zarząd za polityczny , zaczną pomagać a nie przeszkadzać... a jest naprawdę dużo pracy przy tej II lidze - zapraszam 2. W pracy w Klubie , każdy za coś odpowiadał - ja konkretnie za kontakty z mediami , reklamę i jeszcze wiele innych codziennych spraw, tam gdzie mogłem pomóc. / i od momentu kiedy zacząłem pracowac bliżej z ŁKS- em, starałem się wraz z innymi stworzyć dobry klimat wokół piłki noznej w Łomzy , wokół ŁKS-u, dzieki temu biliśmy rekordy frekwencji w całej Polsce wśród III ligowych druzyn , ale myśle że wiele II ligowych zespołów nam zazdrości naszych kibiców/ 3. Co do strony www , faktycznie warto pomyśleć ... podsunę ten pomysł dla przyszłego Zarządu 4. Ja nikogo nie pouczam , sam jestem kibicem - tylko proszę o konstruktywną krytyke a nie ciągłe szukanie winy w Zarządzie.
|
|
Dziekuje wszystkim za dobre pomysły ... to wazne ... Ale zwracam się do tych co chcieliby naprawde zrealizować choć kilka z nich. Proszę zgłoście się do Klubu / tel. 216-46-36 / , Nas jest naprawdę niewielu .., A myslę że Łomżyński Klub Sportowy to Klub NAS wszystkich... Ja już dzwoniłem do USA i rozmawiałem z Panem Darkiem , mamy kontakt i działamy , ale może ktoś z was kibiców ma inne źródła zdobycia finansów...? Czekamy na info , na działanie ... II liga czeka
|
|
Dlaczego na świecie jest tak, że kochają nas ludzie na których nam wcale nie zależy, A my kochamy tych, którym miłość nasza jest wcale nie potrzebna ?
|
|
Do Pontifex Mal ... To jest tylko informacja ... abyście jako kibice mogli byc z drużyną i wymogi PZPN wII lidze. Nikogo nie pouczam tylko informuję ... Dla dobra nas wszystkich. Pozdrawiam Masz rację , warto tę informację przenieść na stronę lks.4lomza.pl ...
|
|
Stanos, ja to się dziwię, że z takim sposobem rozumowania twój dziadek wogóle namyślił się zejść z drzewa.
|
|
pracował moj chlopak, roboty bardzo duzo w ciagu 8 godzin sa chyba 3 lub 4 przerwy;) parca jest na czas 5 zl za godzine na montazu chyba a 6,50 jako lakiernik. lepiej parcowac sammemu niz pzrez work wonders ;P rudy błazen z druhem
|
|
:(
|
|
Gosposia na gwałt potrzebna. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
JADĄ PO GOŚCIU A PÓŹNIEJ CHCĄ KASY BUHEHEHEH MACIE TUPET. KIBICE BUHEHEHEHEH
|
|
ok, ok... nie wiedziałam, że zasady są AŻ tak ważne ostatnia zagadka ode mnie: "Miałem kiedyś wielki dom Piękny ogród otaczał go " Betty
|
|
Hmm kogo kocham?? Lista jest krótka,a więc: -Rodzinę -Ojczyznę -Dziewczynę,Żonę,Kochankę (do wyboru do koloru) -Ludzi którzy narażają własne życie aby zapewnić mi bezpieczeństwo w tym kraju... Pzdr
|
|
Łomża z rana jak śmietana !!!))
|
|
Peter, tamten już uciekł :D
|
|
Witam. Widziałem niedawno w telewizorni reportaż na ten temat. Skontaktuj się z serwisem firmy Creative w Warszawie. Muszą Ci go naprawić. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |