Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ile i dlaczego tak drogo,trzeba wydać na kampanię wyborcz±?? |
A gdyby tak..... letni festiwal kabaretów amatorskich w Łomży ?? Pozdrawiam Ellena
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ile i dlaczego tak drogo,trzeba wydać na kampanię wyborcz±?? |
Na poczatek chcialbym pozdrowic ciebie Adamie bo podejrzewam ze to ty ukrywasz sie pod ksywa Hobbit(prosze o maila do mnie w tej sprawie).Odnosnie Ravera to caly sklad ludzi ktorych podal Hobbit i ty Raver czyli Dj Mienta(raczej tylko z ksywy z niego Dj) i cala reszte osob to jestem scisle zwiazany i dosc blisko z nimi .Dla wyjasnienia jedyny Dj w Lomzy z prawdziwego zdarzenia mixujacy czarne plyty to DJ SENSOR(jakiego znam --bo to moj brat, jesli sa inni prosze o kontakt).Nie chce prowadzic tu dyskusjina forum publicznym odnosnie dalszych komentarzy dlatego prosze o maile do mnie i zarowno tajemniczego Ravera i mam nadzieje Hobbita(mysle ze to ty Adam:)))) to wiele wyjasni i uspokoi atmosfere!!!!!!!!Pozdrawiam TLOU
|
|
A poza tym to Amnemon - je scisle zwiazanym membersem z Tlou i sensorem :)
|
|
np. pod patronatem Hanki Bielickiej. Do tego chyba trzeba przywrócić do życia amfiteatr na Zjeżdzie (muszla) lub wykorzystać park rozrywki. W przyszło¶ci nada się do tego amfiteatr na strzelnicy. Warto to podj±ć.
|
|
Współpracowałem z kabaretem BEZ NAS (grand prix na pace 91), oraz pół biedy. Wywodzi się z nich Plewa (Grupa Rafała Kmity). Może co¶ by¶my zrobili?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |