Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A to prawda, że towarzyszka lobo jest kochanką towarzyszki aparaty? |
nie ma nic lepszego niżdobry.......mały.......małe co nie co przy świecach :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A to prawda, że towarzyszka lobo jest kochanką towarzyszki aparaty? |
a jaka to jest "dziwna moneta"? mam coś takiego... awers i rewers tak wytarte, że nic nie widać. ile dasz za taką?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
????
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie to nie, sam jadę ;) łaski bez ...
|
|
Witam, mam parę pytań do osób, które instalowały u siebie przydomowe oczyszczalnie ścieków. Mianowicie bardzo prosze o opinię na temat użytkowania czy warto montować oczyszczalnie czy zostać przy rozwiazaniu jakim jest szambo? Jakie są koszta eksploatacji takiej oczyszczalni i co z odzyskiem wody? Jak duży odzysk jest i czy lepiej wybrać taką z możliwością "odzysku wody" czy nie opłaca się inwestować... ? Czy są jakieś firmy w Łomży lub okolicach do których warto wybrać się w tej kwestii? Jak wygląda sprawa z pozwoleniami, planami itd... ? Jestem laikiem w tym temacie dlatego proszę o Wasze opinię, a tym samym pomoc:-) Z góry dziękuję :-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
w ogłoszeniach "praca" szukaj. są bardzo często ogłoszenia. CV napisz i list motywacyjny, ale co najważniejsze, to ładny/a musisz być, bo inaczej tej pracy nie dostaniesz! w ostateczności do no.name się zwróć. on zapewne będzie chciał swoje firmy w najbliższym czasie reklamować. powodzenia!
|
|
Po za?? Do szkoły!!
|
|
Ja tam nie narzekam,jestem młody,pracuję za Wawą w poznańskiej firmie,mam 2100zł na rękę puki co,firmowe mieszkanie i zwracają mi co tydzień na dojazdy. Na studia i pracę w łomży nie mam najmniejszej ochoty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |