Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pisowskim kanaliom nigdy nie mozna ufać. |
one w parze się męczą, raz wypali, raz nie (będą się gryść). Jak chcesz parę, to dobrze chowają się myszoskoczki w parach (i żyją dłużej od chomika) albo koszatniczki. follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pisowskim kanaliom nigdy nie mozna ufać. |
To, że czasem uda się połączyć osobniki nie znaczy, że trzeba tak robić. Samotność jest czymś naturalnym dla chomika, życie w parach i stadach nie. Olu zgadzam się, niestety sprzedający wypchnie kupującym wszystko. Do tego te giełdowe zwierzaki z pasożytami :/
|
|
Ja kupowalam nie raz zwierzaki w ''Puszku'' i zyly jak przecietne . Karme dla chomikow tam kupuje , poniewaz maja dobre mieszanki roznych skladnikow(maluchom smakuje) dla psa tam akurat nie kupuje ze wzgledu zdm pies nie chce jej jesc . Wiele osob kupuje tam roznego rodzaju rzeczy i nikt nie krytykuje. Mysle ze jakby sprzedawali marne jedzenie dla zwierzadt to takiego tlumu by tam nie bylo.
|
|
vizev@wp.pl duzo zdjec i rodzicow tez bym poprosil tak zebym widzial jak duze sa te stworzenia
|
|
lombard na skrzyzowaniu ulic Polowej i Al. Legionow, w starym budynku po PGE
|
|
Drodzy łomżyniacy! Muszę kupić drzwi wejsciowe do mieszkania w bloku. Czy mozecie mi poradzic jaka firma w Łomży i okolicy ma najlepsze jakościowo i niedrogie. Z góry dziękuję. :)
|
|
Witam, Szukam stomatologa, protetyka który dobrze wykonuje koronki na zębach. Chodzi mi o profesjonalne wykonanie usługi, gdyż miałam już niemiłe doświadczenia z tym związane. Jeśli ktoś może mi polecić kogoś DOBREGO i znającego się na rzeczy to bardzo będę wdzięczna. Pozdrawiam. K.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |